HobbyHåndarbejde

Sådan binde en lang vest egerne i varm garn

6Konets sommer - det bedste tidspunkt at udforske hendes garderobe og gøre op for manglen på varmt tøj. Kold sæson bliver en velsignelse for dem, der gerne binde en tyk garn. Nu kan du lægge den tynde bomuld, krog og fishnet stof, fordi det er tid uld, angora og mohair.

Praktiske varme jakker

Strikkede trøjer og pullover, ingen tvivl om, kan betragtes som de mest komfortable og varmt tøj arter. Men en lang jakke er også i toppen af de mest populære produkter.

Cape ærmer egnet til brug i stedet for en jakke eller cardigan, og er uundværlig for kvinder, der arbejder i et køligt rum. Strikket lang jakke ofte forlader arbejdspladsen og anvendes efter behov. Foruden praktiske brug, sådan manøvre hjælper til kolleger at demonstrere smag og evne til at øve nåle.

Vest spænder

Tænke over, hvad slags jakke at binde, er at beslutte, om hans udnævnelse og deres evner. På trods af at arbejdet ikke er meget kompleks, kan lang vest tynd tråd kræver en masse tid.

Hurtigere end noget andet produkt kan være fremstillet af tykt garn. Dette forenkler væsentligt opgaven for sig selv som muligt, hvis ikke at spænde. Det vil sige, før elementet vil blive opdelt bar, så ikke behøver at vyvyazyvayut knaphuller, beregne deres placering og gøre komplekse nedskæringer sløjfer.

Kom godt i gang

Først og fremmest er det nødvendigt at gøre valget af garn. Da hovedformålet med de ovenfor foreslåede model, er bevarelsen af varme, skal materialet indeholde uld.

Den optimale andel - 50% uld, 50% acryl eller bomuld. Så en lang vest, vil ikke være tung, men perfekt i stand til at holde på varmen.

At se mønsteret på samme måde, er det nødvendigt at anvende et garn, hvori en spole 100 gram ikke omfatter mere end 250-300 meter. Eger hver faglært vælger selv ud fra sin egen strikning tæthed. Standarden anbefaling for denne tråd - №4,5 eller 5. Men hvis strikker typisk opererer med en løs klinge, du kan bruge værktøjet nummer 3.5.

Planer er ikke påkrævet, så længe ærmeløs vest er en simpel rektangel med to udsparinger til hals.

Værdien af prøven

Mange publikationer om emnet strikning anbefales, før du begynder at udføre en kontrolprøve, men sjældent hævde dette skridt. Dens essens er at strikke et lille stykke af den valgte tråd og fundet ordning kan fagmanden se, hvordan kombinerede materiale og pynt, samt indhente oplysninger om tætheden af et bestemt mønster.

Besidder disse oplysninger, er det muligt at rette fejl i tiden (eller vælge en ny ordning for at købe en anden garn) og også til at beregne antallet af løkker af strikning produkter.

Ved således at måle den færdige mønster, der skal registreres som en del af hængslet blad 10 cm i bredden og hvor mange rækker det er 10 cm i højden.

For eksempel er tallene 15 loops og 13 rækker. Nu er det nødvendigt at undersøge ordningen og se, hvor mange sløjfer danne en rapport. I dette tilfælde er antallet er 18.

Hvordan man starter en strikke vest

For at begynde at arbejde på produktet, hvis bredde er 65 cm, skal du ringe 98 loops. Heraf vil 54 gå til dannelsen af tre gentagelser, skal de resterende 44 fordeles på siderne (22 per side). For eksempel løkker 10 til at trække stangen (herunder kanten), og de resterende 12 til at udføre foran eller vrangmaske.

Du kan også planlægge din egen placering og antallet af gentagelser: indtast ikke tre, men fire eller fem bånd mønster. Denne metode er god, hvis du vil linke lang vest kvindelige stor størrelse.

De første par rækker (op til fem) udføres i retstrikning, derefter flytte til dannelsen af mønsteret. Her er det nødvendigt nøje at overvåge, således at begge strimler på kanterne af bladene havde samme antal loops.

De er strikket i retstrik, hvilket forhindrer foldning af det færdige stof.

At følge ovenstående eksempel, fordelingen sløjfekredsløb til strikning stof er som følger:

1 P vulst 9 P strømpebånd 12 P forreste søm (stockinet), 54 U af ordningen (ornament) 12 P foran søm, 10 P strømpebånd.

hals

Ved fremstillingen af dette produkt, kan det sværeste skridt være dannelsen af en glat hals. Til dannelse af den skrå kant, er det nødvendigt at lukke sløjfen på én gang, og i overensstemmelse med den angivne rækkefølge:

  1. Begynde med er lukket eller overføres til hjælpeapparatet nål sløjfe fra den centrale del af banen.
  2. Så to skulder strikkes hver for sig.
  3. I hver personlig antal skære en løkke af halsen fra siden, fortsætter med at danne en glat kantside ærmegab.
  4. Så resten af skulderen strik lige.

hals dybde på detaljerne før - 5-7 cm, og på bagsiden -. 3 cm for affasninger normalt afsætte omkring 3-5 sløjfer.

Samling produkter

Lang vest vist på billedet, har ingen sidesømme. Om ønsket, kan det let ændres ved blot at sy de nødvendige dele (nederst til ærmegab). Så syet skuldersømme. Dette gøres bedst strikke søm, fordi tråden er ganske tyk.

Hvis du beslutter at forlade produktet som sådan bør være hæklet snore og vedhæfte dem symmetrisk til malerierne.

Sammenkædning lange eger vest skal ringe løkken om halsen på rundp. Til dannelse af den høje krave skal strikke mindst 18 cm af noget band. Given tykkelse mønsteret og garnet skal det optimale valg skal betragtes tyggegummi 2x2.

Klar vest er nødvendigt at vaske med varmt vand og tør i den udfoldede formular. Dette er den sædvanlige pleje af strikkede ting, så godt det skal være vaskbart og i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.