HjemlighedHavearbejde

Stauder, overvintrende på åben mark

Stauder overvintrer på åben mark, planter er bemærkelsesværdige for at skabe senge og forskellige grøntsager-blomsterdekorationer. For havearbejde og blomsterdyrkning de er meget vigtige. Der er stauder, overvintrende på åben mark, der lever 20-50 år. Et slående eksempel er planten levetiden tau-saghyz. Disse repræsentanter for floraen er polycarpic planter. De kan spire og blomstre hvert år.

Flerårige blomster til bedene og beplantninger

At skabe blomsterbede og forskellige sammensætninger skal vælges planter korrekt. Den mest passende for deres etablering stauder, overvintrende på åben mark, som deres dyrkning ikke kræver gartner af eventuelle foranstaltninger til bevarelse af flora i vinteren. Udtrykket "stauder" kombinerer både græs og træer med buske. Når du vælger planter til blomsterbede spiller en vigtig rolle, ikke blot ved deres farver, men også hvordan de kan sameksistere side om side, blomstringstid, sammensætningen af jorden, lys, der kræver og fugt-elskende. Alle disse parametre skal være ens, ellers nogle af floraen i blomsterbedet skal aktivt udvikle og blomstre, den anden til at tørre og visne, og nogle endda kan ikke klatre.

planter

Stauder, overvintrer på åben mark - det er en fælles repræsentant for den grønne verden. Der er mange former for planter og blomster af denne type.

  • Rogers. Der findes flere typer af denne bemærkelsesværdige arter af flora. De fleste af dem kræver ikke en ly for vinteren (undtagen Rogers cirrus). Alle bevarelsesforanstaltninger i vinteren reduceret til bioklip med tørv eller nedfaldne blade. Frostbestandighed anslås ved -23 C.
  • Astilbe. Der er mange sorter. Denne fordringsløs planter, der blomstrer fra juni til september. Vinter veltolereret. Overjordiske del dør mens.
  • Stjerneskærm. Meget usædvanlige planter. Der er flere arter af denne plante. Blomsterstande - paraply. Stjerneskærm Shade og veltolereret i vinteren.
  • Antemis. Denne flora er meget smukke blomster og blonder har lysegrønne blade, der giver tætte buske. Antemis stiger til over jordniveau til 30 cm. Vintertid plante tåler godt.
  • Tulip. Løgformet flora, som har mange sorter og farver. Tulip beplantninger og blomsterbede ser godt ud. Planter er uhøjtidelig, og løg godt overvintrer i jorden.
  • Rudbeckia. Wonderful uhøjtidelig frost-resistent staude, der er meget smukke blomster. Stængler plante kan nå to meter i højden, hvilket gør det meget populært med oprettelsen af hække, samt forskellige ensembler. Blomster gul eller lilla.
  • Astra. Disse repræsentanter for floraen er perfekt tilpasset til forskellige jordtyper, undtagen for overdrevent våd. Med manglen på pleje kan i høj grad vokse. Foretrækker tilstrækkeligt belyst område.

gødning

Når du opretter kompositioner skal også overveje mulige ulige behov for gødning og deres typer. Derfor er det nødvendigt at vælge planter af lignende behov. De fleste stauder befrugtes med nitrogen- og kaliumgødninger. Seneste bidrage til vækstsæsonen. Phosphatgødninger anvendes kun ved plantning. Med korrekt indretning af rum og ordentlig pleje af gartneren vil altid glæde flerårige blomster. Billeder af sådanne formuleringer kan findes overalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.