HjemlighedHavearbejde

Viola blomster i din have

Viola blomster har flere navne. Pansy, tricolor violet - alle synonyme lyse miniplanter. Det er i stand til at indgive en regnbue på din blomsterbed - man har kun at sidde på hendes viola forskellige farver. Foto Alpine bakker, som plantede disse utroligt smuk baby, er i stand til at gøre næsten alle til at tage op vandkande og en spade. Efter alt, disse beboere i de sydlige regioner er uhøjtidelig og, foruden skønhed, kan bringe en masse fordele.

Flower of the Holy Trinity

Det er dette navn stedmoderblomster i det sekstende århundrede. Denne lave anlæg med en enkelt blomst. Seneste kommer i forskellige former og forskellige farver. Men oftere spættede eller stribede. Blomster bratsch - fra familien af violet. En række kvaliteter og omfatter enårige og stauder.

Stedmoderblomster - favorit blomster landskab designere. For at tegne med dem i haven er let og behagelig. De er kombineret med en høj busk, med succes inkluderet i stensætninger og mixborders sammensætning. Blomster bratsch - en sjælden variant af haveplanter, når ved hjælp af repræsentanter fra én art kan arrangere en seng, picking up kopier af forskellige farver. Enkelhed er slående tre-farvet violet. Nå, hvad der ellers vil gøre blomsten transplantationer under blomstring rummet i næsten fuldstændig skygge og endda modsat besvær - ramte periodisk solen. Med alt det håndterer bratsch uden problemer. Billeder af blomster, der danner en lys pynt på rabatkah og i forhaver, er et ornament på havearbejde bøger.

plantning stedmoderblomster

Dette anlæg kan plantes og frø og planter. Helt acceptabel landing i åbent terræn i midten af maj. Soak i en opløsning af Alpin vil hjælpe frøene til at klatre de tættest. Viola blomster spire i omkring syv dage. For at maksimere spiring, kan du drage fordel af den mørke film. Skyd det skal være i to uger, da skuddene blive stærkere. Frø kan plantes indendørs i kasser. Derefter skal de planter være dobbelt-slag og to måneder senere flyttede til haven.

Pansy skal vokse med cirka fem og tyve centimeter fra hinanden. Hvis du har tid, kan du øve landing i jorden i august. Dette efterfølges af planterne drys savsmuld og forlade vinteren (med det forbehold, at det vil være et minimum af sne og meget koldt). Anvendelse af denne teknik har tilvejebragt rigelige blomstring i det tidlige forår. Hvis du ikke har tålmodighed til at vente et helt år, skal du bruge plantning af frø i jorden substrat til at producere frøplanter. Nogle sorter (som regel hybrid) formeres ved lagdeling og stiklinger. Men det kræver et drivhus, så vi vil ikke beskrive denne besværlige metode.

Pleje af en trefarvet violet

Regelmæssigt løsne og fugter, indsamle de modne frø bælg, og tage sig af en god dræning af jorden - det er alt, du kan gøre for at behage dig på bratsch rigelige blomstring. Rart at tage sig af jordens frugtbarhed, men fra ham pragt buske violet lidt afhængige. Dårlig jord kan befrugtes nitrat og superfosfat, samt regelmæssigt at slippe af med ukrudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.