Kunst og underholdningFjernsyn

Liste over serien "Top Gear" tv-show

"Top Gear" - et populært britisk tv-program på automotive emner. Seerne så den første af sin serie af omkring fyrre år siden. I første omgang blev projektet skabt med henblik på at informere offentligheden om de opnåede resultater og nyskabelser i bil. Et par år transmission format var uændret. Men i begyndelsen af dette århundrede, har projektet oplevet en reel genstart, hvorefter serie af listen over "Top Gear" fremlagde sine problemer med de nye overskrifter og prøvekøre, der tiltrak mere opmærksomhed af seere.

overførsel emner

Hovedtemaet for den populære og favorit af alle de britiske show "Top Gear" er en bil gennemgang. I første omgang var projektet kun en simpel TV magasin, som fortalte om opdateringer og udviklinger i bilindustrien. Det varede fra 1977 til 2002 så længe overdragelsen ikke har gennemgået store forandringer.

efter et øjebliks "Top Gear" alle årstider begyndte at producere med humor og vittigheder, som mindsker spændingen, og med interessante test forskellige modeller af biler. At innovationer tiltrak et stort antal af fans og beundrere af transmissionen som et projekt med stor glæde at se i dag. Mange tror, at showet er blevet så populær kun på grund af en stor mester, der er fagfolk og fans af virksomheden.

spørgsmål plots

Britiske tv-show "Top Gear" tiltrækker sine fans og fans på grund af det faktum, at det ikke førende bruge primitive fraser og vittigheder, ikke giver et velkendt og standard spidser ikke anses uinteressante modelbiler. Hvert nummer af "Top Gear" bil bruger kun dyrt, kraftfuld, moderne og luksuriøse. Takket være de kompetencer og kvalifikationer af de førende og besætning, tv-projektet var meget interessant og spændende, og det er grunden til, at overdragelsen har modtaget en enorm mængde af fans.

I dag er mange bilproducenter forsøger at udvikle deres forretning så effektivt og produktivt. I dette tilfælde en væsentlig del af den finansiering, de bruger på reklame og test maskiner, der vil være en del af deres indkomst. På grund af det faktum, at den engelske tv, en liste over serien "Top Gear", mange fans af biler, fart og bevægelse var i stand til at se ikke kun de standard fakta og karakteristika for køretøjerne, men også en fascinerende test, eksperimenter og konkurrencer, der afholdes på en humoristisk og afslappet formular.

I dag fjernede 22 sæson-serien, som hver især 6 til 10 episoder (episoder). De fleste er ikke tildelt et navn (bare "episode nummer"), men der er enkelte, for hvem særlige navn opfundet vejledning. Her er nogle af dem:

  • "Travel India";
  • "Rejsen til Afrika";
  • "Rejsen til Østen";
  • "Ifølge amerikanske veje."

Hertil kommer, at særlige udgaver 6 gjort i de seneste år, der indgår i 18, 19, 21 og 22 sæsoner.

hvor man kan se

I tv-show "Top Gear" særlige udgaver kan ses ikke kun på tv, men også på internettet. Fordi projektet er engelsk, kan Internettet finde oversættelsen på flere sprog. Dette er for at sikre, at der i alle lande kunne se den foretrukne udgave. Hertil kommer, at transmissionen har en fan side, der distribuerer og annoncere projektet.

Tag transmissionen, ikke kun i England, men også i Europa, så showet er relevant overalt i verden. De, der forstår og kender det engelske sprog, kan du se de oprindelige spørgsmål, der er i netværket. Russisktalende nødt til at kigge efter en kvalitet højrøstede oversættelse.

Historie og førende

TV projekt "Top Gear", alle årstider er bygget på at afprøve forskellige modeller af biler, begyndte sin historie tilbage i 1977, da en journalist automotive emner besluttet at skabe en virkelig fortryllende og banebrydende show, som var den eneste af sin slags. Transmissionen er designet i en time sendetid og var baseret på arbejdet i de vigtigste top: grundlægger Dzheremi Klarksona, Richard Hammond og Jason Dawe. Transmission blev sendt på hovedkanalen af den britiske "Bi-bi-si".

Over hele perioden af projektet filme en liste over episoder af "Top Gear" Jeg så flere store forandringer. Ændret flere gange og fører hele kreative team, der tilføjer et program med yderligere fans hver gang. , Et betydeligt gennembrud var også ændringen i form af live-tv, som nu så mere humoristisk og eksperimenterende. Der lægges særlig vægt musikledsagelse af projektet: Det er meget harmonisk og spændende tilføjer interessante øjeblikke transmission.

projektledere Awards

Liste over serien "Top Gear" har et stort antal internationale priser beæret, at showet modtaget efter interessante forestillinger, tankevækkende manuskript, spændende eksperimenter og af fremragende oplægsholdere. Mellem 2005 og 2015 har programmet fået mange belønninger, hvilket indikerer en høj popularitet og efterspørgsel for projektet.

Ifølge de seneste oplysninger, der er bevis for, at sammensætningen af de førende kan ændre sig i den nærmeste fremtid. Detaljer er endnu ikke klart, men det er muligt, at skærmen kan vises kvinde britiske tv-stjerne Natalie Pinkham eller mode model Dzhodi Kidd. Serien med de nye medlemmer vil tage til de tv-skærme allerede i 2016.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.