Kunst og underholdningFjernsyn

Vis Voice 4-sæson: liste over deltagere i sidste etape

Siden 2012 flytter den mest populære musikkonkurrence "Golos" rundt om i landet - en analog af det internationale tv-projekt The Voice, som for første gang blev lanceret i Holland. Succeserne for de første sæsoner, der forårsagede en bølge af beundring i publikum af en overflod af talenter, førte til forventningen om, at den fjerde i sin sammensætning vil overgå de tidligere. Men de første svar i september 2015 blev mere sandsynligt en skuffelse og utilfredshed. Er det på grund af det generelle ubehag i forbindelse med forandringen af holdet af mentorer eller faktisk de mindskede talenter i Rusland?

Hvordan deltog deltagerne i "Voice-4" showet?

Målet med projektet er at søge efter ikke-almindelige kunstnere, der er i stand til at trykke på de kendte kunstnere på den indenlandske scene. Oprettet af første kanalens websted, samler applikationer fra alle, der ønsker at vise deres vokale data. Sæsonen i 2015 samlede mere end 10 tusinde anmodninger om deltagelse i støbningen i Ostankino. En streng jury under ledelse af Yuri Aksyuta og generaldirektør for den russiske repræsentation af medieholdingen, UMG, Dmitry Kononov, hørte hundreder af taler og valgte deltagere i blinde auditioner.

Musikredaktører brugte ikke tid forgæves og søgte efter talent over hele landet: i restauranter, på forskellige platforme og video hosting. Starten af projektet "Golos" (sæson 4), listen over deltagere i antallet af 147 personer, der blev dannet om foråret, blev givet den 4. september 2015. De udvalgte deltagere blev tilbudt mere end 60 sange, så de kunne vise sig i de blinde auditioner fra den bedste side.

Deltagerne af "Golos" (sæson 4): listen over Alexander Gradskys hold

57 personer kom ind i den sidste fase af tv-konkurrencen. I stedet for 14 deltagere oplevede Gradsky 15, dæmpet af udførelsen af Alexandra Streltsova sangene fra rockbandet "Aria". Taget den øverste note, F-sharp besluttede sin skæbne i projektet. Traditionelt var mentorens team de mest professionelt uddannede vokalister: Grand Prix-vinder af jazzfestivalen i Schweiz, Alla Reed, kandidater fra Gnessin School Olga Sergeeva og Elena Minina, hans studerende - Emil Kadyrov.

Resten af deltagerne er forbundet enten med GITIS eller med vinterhaven: Muscovite Diana Savelyeva tjener i operetteateret, Alexander Postolenko er kendt for sin deltagelse i den musikalske "Notre Dame de Paris", Lilia Zalimulina lærer med succes vokal. Studerende Elena Romanova og Nana Hatl blev en rigtig dekoration af projektet "Golos" (sæson 4). Listen over deltagere Gradskogo hold ved konkurrencereglerne opfyldt med deltagere, der mistede deres kampe fra andre mentorer. Studenten af konservatoriet Alexander Grekov og vinderen af "New Wave" i 2010 Tatyana Shirko logisk sluttede sig til sammensætningen af mesterens hold.

Blandt de professionelt uddannede musikere var sønnen til den berømte sanger Georgy Seryshev og kandidaten til Ural Conservatory Mikhail Ivanov (Ozerov), der opnåede det bedste resultat i A. Gradskys hold. Den trediveogfyrre år gamle tenor kom til at erobre Moskva og talte på grund af parken. Gorky. Konkurrencen blev til ham minutter af ægte berømmelse, der tillod sig at udtrykke sig i sange fra repertoaret som mesteren selv og i en uforglemmelig duet "Hvor ung var vi". Funktion af den fjerde sæson for den fremtrædende mentor var udseendet i hans hold af denne nugget - tyveårige studerende på Simferopol Universitet Daniil Smirnov, den eneste, der ikke har nogen professionel uddannelse, men vandt mange tilskuers hjerter.

Holdkomposition Polina Gagarina

TV-seerne troede mindst på talentet hos mentoren hos en ung, men allerede bevist sanger. Polina Gagarina har i mellemtiden formået at skabe præcedens, hidtil uset for projektet: deltageren, Olga Zadonskaya, reddet af hende i løbet af duellerne, blev finalisten i konkurrencen og tog tredjepladsen til ære. Og blandt de udvalgte i løbet af blinde auditioner var der mange talenter, der prydede projektet Voice of the 4th season. Listen over deltagere ved højre ledes af rigtige fagfolk - Semyon Velichko, Ilona Solomonova, Jan Bashkirev, Sevak Khanagyan og Ivan Dalmatov, som dukkede op på nytårets musikalske program på den første kanal.

Med deltagerne fra teamet Polina Gagarina er der mange uforglemmelige øjeblikke: hun reddet fra holdet Gradskogo Stanislav Obukhov direkte på luften lavet et forslag fra hånd og hjerte af hans elskede, Jean Osyan slog sin lighed med den førende Dmitry Nagiyev og Catherine Chistov - stilfulde kjoler lavet af egne hænder . Den egentlige udsmykning af projektet var Regina Todorenko, tv-præsentator, der erobrede publikum med et uroligt temperament.

Under de høje konkurrencevilkår blev Sophie Okran-holdet, Anastasia Krashevskaya, Daria Bezhenar og Karina Tsvetkova, som med rette blev "reddet" af Basta, forladt holdet tidligt. Men det var et vidunderligt hold, på ingen måde dårligere end andre mentors hold.

Deltagerne af "Golos" (sæson 4): liste

Billedet af holdet Basta viser et tæt, ung og modigt hold, klar til at bevæge sig fremad, på trods af hindringerne. Arrangørerne af tv-projektet forklarede deltagelsen af den berømte rapper i juryens ønske om at tiltrække den første kanal af YouTube-fans til publikum, hvor Basta er leder af synspunkterne. Et ekstraordinært medlem af juryen udvide konkurrenceformen og gav udtryk for repræsentanter for forskellige nationaliteter: brasilianske Gabriela Silva, med sin fantastiske "Lambada", armenierne Amalia Margaryan og Raffe Grigoryanu, en uforglemmelig nugget fra Kasakhstan Binazir Ermanganbetova.

Hans hold skabte usædvanlige lyse tal: en rørende duo af Roses-cypriotiske Yuri Melikov og Volgograd-pigen Anastasia Balahnina, brændende All About That Bass udført af Maria Eroyan og Ellina Reshetnikova. Hans team omfatter de mennesker, der er i stand til at overraske: interessante musikere Dmitry Golubev og Nikolai Zabolotsky, Ekaterina Kokorina og Yulia Khusainova, Sergei Urumyan og Era Kann. Sidstnævnte lykkedes ikke kun at blive en finalist for projektet "Golos" (sæson 4), hvis liste over deltagere omfattede mange interessante rockartnere, men også at blive husket af den fortryllende sammensætning af Zombie.

Contestants Grigory Leps

Oprettelsen af det kreative team debutant TV-projekt, en succesfuld musiker og en anerkendt mester, var ikke let. I første fase udfoldede Leps sjældent sin stol til deltagerne og ledte efter de rigtige ædelstene af showet. Som følge heraf samlede han et meget kontroversielt team. "Manglende piloter" er navngivet, de deltagere, der blev valgt af ham "Golos" (sæson 4), hvis liste blev ledet af Lady Blues 2000, deltager i Eurovision (9. plads) og professionel med 25 års erfaring Maria Katz. I samme linje blev der efterladt af den sjælfulde udøver af sangen "Lucy", men vokset betydeligt, Rodion Gazmanov, ex-deltager i det sensationelle show "House -2" Oleg Krivikov (Miami), der er populær i visse kredse af corporate performers, ejer af Golden Cylinder 2015 »Artem Katorgin.

I holdet var Leps karismatiske Olivia Crash, Vyacheslav Doronin, Denis Sokolov, Konstantin Works. Sterke og piercing stemmer Alina Perovoi, Renata Volkievich og Armen Avzhan er på niveau med de bedste deltagere i tv-projektet af alle årstider. Men publikums hjerter gives til dem, i hvilke geniet Leps skønnede en særlig ingrediens - et stykke af sin egen sjæl. Disse er de mest populære deltagere i showet "The Voice" (sæson 4). Listen over deltagere ved højre ledes af vinderen - Hieromonk Photius, som om han kom til projektet med en vis mission - for at gøre folk bedre. I kampens stadie trak Ella Khrustaleva tilbage fra løbet, men hun tabte til den fremtidige triumf, idet han havde udført med ham i duet Canto della terra, hvor to sjæle sluttede sig til en usædvanlig piercing sang. Lederen af synspunkterne på første kanalens side er udseendet på blinde auditioner af en anden lyst deltager, som forudsiges af en stor fremtid - Vitold Petrovsky.

Ansøgninger om deltagelse i "Golos" (sæson 5) er startet, og derfor vil nye navne blive tilføjet til listen over talentfulde kunstnere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.