Intellektuelle udviklingJødedommen

Jødedommen som religion

Jødedommen som religion opstod "før begyndelsen af tid", og at det betragtes som den første monoteistiske religion, der anerkendte eksistensen af en enkelt Gud. Jødedommen er faktisk ikke kun en tro, men også det jødiske folks historie og dens grundlov. Efter alt, de hellige bøger indeholder oplysninger om absolut alle sociale processer, de civile og religiøse love.

En kort historie om oprindelsen af overbevisninger

Fremkomsten af jødedommen tilskrives det tidspunkt, hvor Gud talte direkte til Abraham og fortalte ham at forlade hjemmet og slå sig ned i Kana'an. Det er her, begynder historien om jødedommen, og barnebarn af Abrahams navn, Jakob, er forbundet med begyndelsen på en helt ny åndelige liv.

Yderligere historie er direkte forbundet med Egypten og eliminering af jøderne fra slaveri, hvilket gjorde Moses. Den første dokumenterede æra kaldet tidspunktet for det første tempel, da kong David etablerede templet i Jerusalem. Det er her, den første centralisering af alle trosretninger.

Grundlæggende postulater

  Jødedommen som religion anses for at være meget tæt forbundet med kristendommen, da Bibelen er den hellige bog, ikke kun for kristne, men også for jøderne, som Det Gamle Testamente indeholder historien om navnet på det jødiske folk.

Men der er nogle meget store forskelle mellem de to verdenskrige trosretninger. Jødedommen som religion indebærer et meget tæt forhold mellem Gud og mennesket. Det jødiske folk opfordres til at bære et helligt ord til alle troende og ikke-troende. For eksempel jøder tror oprigtigt, at en mand, der ærer love jøderne, men det er ikke en tilhænger af jødedommen, er en ærværdig og altid komme ind i Guds rige efter døden.

De jødiske folk i form af religion er intet andet end Herrens værktøj i stand til at formidle til andre sandheden om fromhed. Måske er det derfor jøderne hele tiden anses for at være "udvalgt af Gud".

De hellige bøger af jødedommen

  Faktisk er grundlaget for jødiske tro er Tanak. Dette navn henviser til et sæt af bøger, som i kristendommen anses for at være det Gamle Testamente. Det var her, indsamlet historie jødedommen som religion. Det menes, at de første fem bøger blev skrevet af Moses under Guds inspiration på Mount Sinai, hvor han, ved den måde, og fik de grundlæggende forskrifter. Hertil kommer, at i den samme bog præsenterer mere end 600 bud, at jøder er styret i deres dagligdag. For eksempel her indsamles love traditioner sabbatten, hvilket betragtes som en hellig dag i ugen, når du ikke kan oprette eller ødelægge noget. Her indsamles og regulativer vedrørende mad. Helt interessant, blev jøderne forbudt at blande kød og mælk retter, sådanne produkter også kan ikke gemmes i nærheden af eller lave mad i samme gryde.

Og hvis Tanak er af stor betydning ikke blot for jødedommen, men også for tilhængerne af den kristne tro, Talmud er vigtigt kun for jøderne. Det var denne bog er det vigtigste pædagogiske redskab for mennesker. På det tidspunkt, herskerne i mange lande mente, at hvis du forbyde Talmud, vil jøderne være langt mere villige til at konvertere til kristendommen. Ikke desto mindre er massen afbrænding af bøger ikke tvunget jøder til at ændre deres filosofi.

kabbalah

Jødedommen som religion er opdelt i flere overalt, herunder isolerede og trældom. Dette udtryk kaldes en række mystiske lære af jøderne. Den mest værdifulde bog hedder Zohar og skrevet i det gamle aramæisk. Det siges, at der indsamles kommentarer til Mosebøgerne Moses. Fra synspunkt Kabbalister Bibelen er ikke blot at beskrive historie og love, og repræsenterer en symbolsk sprog krypteret. De, der formår at dechifrere de hemmelige beskeder, vil være i stand til at forstå essensen af det guddommelige, for at afsløre hemmelighederne og forstå den største verdens visdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.