Nyheder og SamfundNatur

Hvad er bange for hvepse? nyttige tips

Juni, juli og august - en periode, hvor avlerne er tvunget til at løse problemet med, hvordan man ødelægge hvepse på deres egne plantager. Samtidig gartnere, der netop har erhvervet jord og ikke har nogen erfaring i beskyttelsen af planterne begynder at undre sig: "Hvad frygter hvepse, og hvordan man kan beskytte dem fra træerne?" Det skal bemærkes, at emnet kræver detaljeret undersøgelse. Ved at beslutte, hvad at frygte hvepse anvendt som folkemusik og kemiske retsmidler.

Det er ingen hemmelighed, at de ovennævnte insekt forårsager skade ikke blot for menneskers sundhed, men også ødelægger planter dyrket i hjemmet haver, med det resultat, at afgrøden bliver høstet i en langt mindre målestok end forventet.

Det skal bemærkes, at voksne foretrækker at fodre på nektar af blomster, beskadige stikkelsbær, hindbær, æbler, pærer. Den største skade stribet insekt forårsager druerne. Når bærrene er begyndt at lidt overmodne, hvepse allerede her, og de vil blive ødelagt som en byge, og hele drue. Et lignende billede tegner med æbletræet: så snart æblerne er lidt overmodne, ved hvepse angreb er garanteret!

Mørke gule insekter foretrækker at reden på tagene af indgangsparti, skure, lofter af huse. Vi gartnere har længe der var en tradition for brændende hveps boliger, denne procedure de udrette efterår, på tidspunktet for den første frost.

Selv om reden skadelige insekt pludselig findes i andre årstider, såsom forår, er det stadig skal destrueres. Fløjet kvindelig, ikke at finde reder, flytte til et andet sted.

Og dog, hvad de er bange for hvepse? Nogle hævder, at den flydende røg. Men eksperter siger, at dette ikke er sandt. Ofte på flydende røg insekt reagerer ikke. Mange gartnere foretrækker at holde høsten, hvilket placerer hver klase vindruer i en specielt fremstillet af gaze og nylon pose. Men denne metode, ud over at være arbejdskrævende og stadig ineffektivt, fordi hvepse har skarpe skærekanter, så let beskadige posematerialet gennemtrængende indad.

Det skal understreges, at eliminere i sommer, den hvepserede hårdere. Gør det bedre om natten. Hvad lugte frygt hvepse? Naturligvis skal det faktum, at udstråler gift, så den hvepserede, bør omhyggeligt placeret stram pakke, inden i hvilken være et insekticid. Der mangler så at fjerne reden med insekt udryddelse og brænde det.

Hvad er bange for hvepse endnu? Nogle mennesker tror, at for dem er dødelige lugt dichlorvos standard. Derudover kan du slippe af med de insekter ved hjælp af petroleum og solvens.

På spørgsmålet om, hvad er bange for hvepse og bier, er svaret ganske simpelt. Selvfølgelig kemikalier og giftige stoffer. Efter en hvepserede vil blive behandlet med giftstoffer, er det nødvendigt at fjerne og wrap i en plasticpose, som skal være tæt binde. Som et resultat, sådan "gaskammer" insekter hurtigt dø. Omgang med kemikalier skal følges sikkerhed, at gennemføre proceduren anbefales i stramt tøj. For ødelæggelsen af OS, kan du bruge en anden måde: at drukne en hvepserede i vandet. Det er dog langt fra sikkert, da der er sandsynligheden for at blive bidt af insekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.