Sport og FitnessVægttab

Cyklisk kost for vægttab: anmeldelser

Vægttab - en kompleks proces, der kræver en individuel tilgang. Ikke for ingenting, fordi i medicin diætetik isoleret som en særskilt gren af videnskaben. Den mest rationelle løsning på vej til den perfekte krop - er at søge professionel hjælp. Ved hjælp af specielle skalaer analysatorer kan ernæringsekspert estimere mængden af vand, fedt og muskler i kroppen. På grundlag af individuel læsning og kost vil blive gjort op.

Men ofte at besøge en ernæringsekspert er ikke nok tid og penge. Så kom til den støtte, cykliske kost for vægttab. Anmeldelser af hendes positive. Enhver, der har prøvet det i praksis, og er tilfreds med resultatet af vægttab hastighed.

Essensen af kosten

Cyklisk kost for vægttab - en af de sundeste måder at bekæmpe overvægt. Vægt går langsommere, men resultatet er opbevaret i lang tid. Grundlaget for strømforsyningen kredsløb sætte viden om menneskets stofskifte. Efter alt, hvis du bare reducere antallet af forbrugte kalorier, så tiden kroppen vil begynde at indarbejde beskyttende mekanismer, forsøger at bruge så lidt energi som muligt. Burn fedt samtidig bremse eller stoppe helt.

Derfor den ideelle er mulighed for vekslende perioder af "streng" kost med forbrug protein og dage, hvor du har brug for at øge portioner og at inkludere i kosten af kulhydrater. 10 dage losning / lastning af 10 dage - en formel ofte rådgive ernæringseksperter og undervisere. Cyklisk kost for vægttab vil ikke kun brænde fedt uden konsekvenser for organismen, men også at udvikle den rigtige spisevaner. Mindste stress - det maksimale resultat.

Sorter cykliske kostvaner

Hver ernæringsekspert søger at bringe den perfekte formel til at bekæmpe fedme. Mange af dem udgør den eksperimentelle kost diagram, foretage ændringer i kost og motion regime.

Bodybuilder og træner Denis Borisov giver mulighed for skiftevis fem-dages losning og lastning af en dag. Forfatterens cyklisk Dr. Malkov kost involverer vekslen af lange cyklusser. Han tillader sine patienter til at bruge lys kulhydrater. Det er grunden til hans teknik har tilfredse fans af den søde.

Men Oksana og Oleg Emelyanovo udviklet sin egen metode. De rådgiver i det første skridt til at gøre tidsplanen, således at perioder med lastning og losning gik gennem dagen. Senere kan du gå til de to-dages cyklusser af decharge. Ifølge dem, den glatte ind- og udstigning af den cykliske kost gøre det helt uskadeligt for helbredet.

Mange eksperter mener, at den bedste måde at slippe af med de ekstra kilo - en cyklisk kost for vægttab. Anmeldelser og resultaterne af mange mennesker støtter dette synspunkt.

regler

 • Drikkevand. Det flydende starter dit stofskifte og bly fordøjet fedt fra kroppen. Mængden af vand, der kræves til mennesket, kan beregnes ved formlen: legemsvægt × 31 (resultatet i milliliter). Drik en masse - er nødvendigvis pålægger menneskets cykliske kost for vægttab. Hvordan til at tabe sig, og det er umuligt at tage på i vægt, hvis du ikke opretholde en normal væskebalance. Kaffe og te er ikke egnede, fordi nyrerne er nødt til at filtrere dem.

 • Fysisk aktivitet. Det passer både aerobe og anaerobe motion. De er bedst kombineres. Løb, fitness, dans, forbrænde fedt, og efter styrketræning krop bruger en masse energi i muskelvævet reparation.
 • Spis ikke mindre end 5 gange om dagen. Det split måltider aktiverer stofskiftet. Kroppen er lettere at håndtere en mangel på kalorier, betyder det ikke starte processen med at udskyde fedt.
 • Antallet af kalorier i udledningen periode - 1300-1400, ved boot - 1700-1800. I den anden del af cyklussen er bedre at spise komplekse kulhydrater - korn, pasta fra hård hvede, brød. Du kan også tillade dig selv med en række forskellige frugter - pærer, ferskner, blommer. Men bananer og druer på en tallerken ingen plads selv i lastning fase.

afladningscyklus

I løbet af denne periode, skal det organ blive tvunget til at tilbringe den akkumulerede fedt. Dette gøres ved at give op kulhydrater og skære ned på mængden af mad forbruges. Daglig indtagelse af kalorier i udledningen periode - 1300-1400.

Kosten bør ledsages af aktive sportsaktiviteter. Du kan kombinere løb og arbejde på simulatorer. Mennesker, der er vant til daglig forbruge en stor mængde af konfekture og bagværk, kan føle en skarp sult. Indløs den kan spise en salat eller servering af kogt svampe. Der er grøntsager, der kan spises i ubegrænsede mængder: broccoli, kål, selleri, agurk, spinat, skovsyre, peber, radise. Du kan også tillade sig 1-2 rug brød om dagen, men de har brug for at spise om morgenen.

Prøve menu for dagen under losning

 • Morgenmad: omelet af to proteiner, og enkelt æggeblomme med tomater og urter, 1 kop yoghurt, 1 brød.
 • Frokost: 1 grønt æble.
 • Frokost: 200 gram kyllingefilet, bages i en ovn med krydderier, 150 gram kål.
 • Snack: 1 kop naturlig yoghurt.
 • Middag: 150 g fedtfattig hytteost.

cyklus af loading

I løbet af denne periode, er du nødt til at sige "ja" til at spise sundt. Det ville se så menneskelige kost, der forsøger at opretholde en normal vægt efter kosten. På dette tidspunkt, du har brug for at få en fornemmelse for, hvor mange kalorier kroppens behov, lære om, når der kommer følelsen af sult.

Det er vigtigt at justere kost for din daglige rutine. Under cyklisk belastning kost for vægttab bør bringe et minimum af besvær. Særligt doven bruger ofte denne metode: bruger dagligt en og samme sæt af produkter. En sådan ensartethed kan hurtigt kede sig, men det er gratis fra den konstante beregning af kalorier. Og du har tid til at bruge på uddannelse for musklerne. Grafikken forlade både aerobe og anaerobe belastning.

Prøve menu for dagen i bagagerummet cyklus

 • Morgenmad: ris brun med grøntsager - 250 g salat af agurker og tomater med krydderurter og olivenolie - 150 g
 • Frokost: 5 wafer cookies.
 • Frokost: vegetabilske gryderet med kartofler, 1 kop yoghurt.
 • Snack: 40 g hvid ost "Adygeisky" 2 rugbrød.
 • Middag: 150 gram svampe, stuvet med løg og urter i cremen.

Fordele cykliske vægttab kost

På mange fora, kvinder dele resultaterne. De er helt tilfreds med den cykliske kost for vægttab. Fordelene ved denne strømforsyning kredsløb er, at det ikke skader kroppen. Kroppen bliver ikke i en stressende situation, så det kan justere og fremskynde metabolismen, slippe af med overskydende fedt. Intet under cyklisk kost for vægttab anses for at være den mest "sunde".

Og mange en sød tand glade for at være i stand til at forkæle dig selv delikatesser under opstartsprocessen cyklus. Det vigtigste er at bruge produkter, der ikke er ordineret kost om morgenen og i små portioner. Resultatet, akkumuleret i løbet af en kost, der er opbevaret i lang tid. I tilfældet med den korrekte exit fra kosten, yderligere kontrol over mængden af kalorier og regelmæssig motion, kg vil ikke vende tilbage på alle. Kroppen vil blive pumpet op og musklerne - mere holdbare.

Cyklisk kost for vægttab: mangler

Kost kræver en individuel tilgang. Hver person har forskellige stofskifte. Ectomorph (tynd én person med en hurtig metabolisme) kontinuerlig aftapning kan gøre ondt, fordi efter et stykke tid i stedet for fedt vil begynde at "brænde" muskel. Endomorph er overvægtig, hvis det også er at øge den del af støvlen er hurtige kulhydrater. Derfor er det nødvendigt at justere cykler for din krop. Der er andre ulemper:

 • Langsom resultat. Ikke desto mindre minus 0,5-1 kg på vægten i denne uge - det er en stor indikator. Flere lindre ernæringseksperter ikke råde til ikke skade kroppen. Unge piger, der ønsker at tabe sig i en uge til hvile før turen, kan denne diæt synes en reel fiasko. Men kroppen vil sige "tak" og holde resultaterne viste sig i lang tid.

Den overflod af protein fødevarer passer ikke alle. Efter lang tids brug af animalsk protein i mange mennesker begynder forstoppelse, hovedpine, kvalme. Det kan også dramatisk hæve acetone i urinen. At reducere risikoen for sådanne hændelser skal bruges sammen med en masse fiber proteiner (greens, grøntsager, svampe) og mejeriprodukter. Det er anvendelsen af yoghurt eller yoghurt vil bidrage til at forbedre fordøjelsen, lindre forstoppelse og fermentering i tarmen.

Lige vej fra kosten

For at opnå resultater i løbet af en kost for at bevare i lang tid, du har brug for at ændre kosten gradvist. Gradvist, kan du indtaste mad på menuen, som blev forbudt under opstartsprocessen - bananer, rosiner og svinekød. Men deres daglige mængde bør være minimal. Vand er nu - en uundværlig drink til den person, der ønsker at holde deres form. Drikke rent ikke-kulsyreholdig væske nødvendig i 20 minutter før spisning og 30 minutter efter.

bør foretrækkes, kogt, stuvet eller stegt mad på en tør pande. Men nogle gange er det værd at hengive. Efter alt, et lille stykke af den forbudte foretrukne produkt er usandsynligt, at være en katastrofe.

anmeldelser

Nu hvor du ved om, hvad der er at være cyklisk kost for vægttab. Svar om det i det store og positive. Mange mennesker var i stand til at forbedre figuren. Korrekt ernæring har en positiv effekt på hele organismen, eliminerer forstyrrelser i fordøjelseskanalen, forbedrer stofskiftet. Kost er ikke fyldt med sådanne ubehagelige "bivirkninger" som en skarp sult, hovedpine og svaghed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.