LovStat og lov

I Ukraine, fortoldning af biler. Import af biler til Ukraine, uden fortoldning

Et stort antal af ukrainske fans køretøjer i stigende grad har mulighed for at købe en bil uden for deres hjemland. I sådanne tilfælde vil det være hensigtsmæssigt at anvende omkostningerne lommeregner, fortoldning. Lommeregner er udviklet til at beregne omkostningerne ved fortoldning de køretøjer, der er de mest hyppige mellemrum importeres til Ukraines område af sine borgere. Disse omfatter følgende køretøjer:

  • Biler.
  • Motorcykler.
  • Lastbiler.
  • Busser.

Hvad er forpligtet til at betale?

På grund af den vanskelige økonomiske situation, der har hersket i mere end tre år, mange mennesker har tendens til at købe en bil i udlandet i Ukraine, da dens omkostninger er meget lavere der. Imidlertid er denne prisforskel opvejes af de store gebyrer, der skal betales ved grænsen. Større usikkerhed gør der ikke findes nogen definition i beregningen af skatter.

I Ukraine, fortoldning af biler indebærer betaling af et meget stort antal af skatter. Men det er værd at bemærke, at mange af dem er blevet annulleret. Luftfartsselskabet er forpligtet til at betale importtold, punktafgifter og merværdiafgift (moms).

Importtold i Ukraine

Importafgifter - den første ting, du skal betale til statskassen under fortoldning af biler i Ukraine. Det tæller på varer, der indføres til toldområdet i Ukraine. Ingen enkelt toldsats. Dens størrelse kan variere afhængigt af køretøjet, der importeres. Mængden af interesse er bestemt af "Toldtarif i Ukraine". Afgiften beregnes på grundlag af toldværdien af køretøjet. I gennemsnit er ca. 10%. For eksempel, når du importerer busser med 5 liter motor 10 finder anvendelse renten.

Toldværdi - er det samlede beløb, der skal betales, når importerede varer krydser indlandet. Grundlaget for beregningen af toldværdien er prisen på varerne. Ud over priserne, toldværdien er også disse betalinger, som ikke er medtaget i fakturaen: betalinger til mæglere og mellemmænd, omkostninger til transport, af- og pålæsning.

Punktafgifter og moms

Toldbehandling af biler i Ukraine kræver betaling af punktafgifterne. Denne skat er ikke ens for visse typer af køretøjer. Dens størrelse afhænger af køretøjets alder, typen af forbrændingsmotor, dens volumen og kapacitet. Markant øget punktafgifterne på nye biler i 2014 - to gange.

I sensommeren 2016 punktafgiften er blevet reduceret med / brugte biler. Siden august 2016 punktafgifterne på køretøjer med en benzinmotor, hvis størrelse ikke er mere end 1 liter, blev det lig med 10 eurocent. Frem til august 2016 var han på niveau med 1,11 euro. Hvis motoren volumen til 2 liter, så er det nødvendigt at betale 0,063 euro pr 1 cc. cm, hvilket er 1,3 euro mindre end før vedtagelsen af lovforslaget. Momssats er 20%. Denne skat er beregnet på mængden af punktafgifter og told.

Ændringer i lovgivningen

toldprocedure clearance for biler i Ukraine har gennemgået nogle ændringer, siden loven blev vedtaget i 2017. På det område af Ukraine er nu umuligt at importere køretøjer ældre end 5 år.

Desuden skal alle køretøjer overholder Euro-5-standarden. Essensen af standarden er at reducere de skadelige virkninger på miljøet. Hvis maskinen ikke opfylder Euro-5, det bør være re-udstyret. Ifølge eksperter, vil prisen på køretøjer, der ikke opfylder standarden og er ældre end 5 år blive reduceret betydeligt. Samtidig vil det blive øgede omkostninger til eftermontering biler under Euro 5. Reaktionen af europæiske leverandører til lov af Ukraine om fortoldning af bilen er ikke længe på sig. Priserne for b / y køretøjer er steget med gennemsnitligt 500-1000 euro.

aflyste skatter

Der er tre typer af skatter, der ikke behøver at betale mere for køretøj import til toldområde Ukraine. Denne import og genbrug samt en særlig forpligtelse. Forrige opløsning særlig afgift var 6,46% af toldværdien for køretøjer med en motor til 1,5 liter og to gange med en motor til 2,2 liter.

Import gebyr er 5% af toldværdien af køretøjet, og ved bortskaffelse skulle betale en anden 5 500 og 11 tusind Hryvnia til biler og lastbiler, hhv. Hertil kommer, at udnyttelsen gebyret steg afhængigt af motortypen. For sin beregning blev taget koefficienter, der blev bestemt af den nuværende lovgivning.

Derudover har kollektionen blevet annulleret i løbet af den første registrering af køretøjet i færdselspolitiet. At købe en bil med motoren 3 liter, er det nødvendigt at betale transport skat, der udgør Ukraines område på 25 tusind Hryvnia.

Mulig afskaffelse af fortoldning af biler

I løbet af de sidste par år, er ukrainske parlamentsmedlemmer aktivt at spekulere om emnet af afskaffelsen af fortoldning af biler i Ukraine. Mere end syv år siden, er der foretaget de første skridt i forhold til dette, når de ukrainske borgere indsamlede underskrifter for e-andragende. Men hun ikke var blevet undersøgt af præsidenten. besluttede imidlertid regeringen til at rumme indbyggerne i landet, og afskaffelsen af visse skatter og reduceret størrelsen af punktafgifterne. Denne meget forenklet det liv ukrainske bilejere.

I øjeblikket skal vi ikke forvente de næste skridt fra den ukrainske regering, der tager sigte på at forenkle procedurerne for fortoldning af køretøjer, eller dets fuldstændige afskaffelse. Men mere end to år i nyhedsmedierne med en vis hyppighed der er meddelelser, der kan afskaffes fortoldning af biler til deltagere i operationer i Ukraine.

I 2016 blev det arkiveret på regningen, som foreslog at fritage afgifter på fortoldning af køretøjer af medlemmer af terrorbekæmpelse drift. Annuller angår køretøjer med en benzin- eller dieselmotor, hvis volumen er 1 til 3 liter. Men loven ikke er vedtaget, så import af biler til Ukraine, uden toldbehandling er ikke muligt endnu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.