TravelingRejsetips

Mysterier Egypten

Egypten har altid tiltrukket sig opmærksomhed. Denne fantastiske land fuld af mysterier og gåder. Dens gamle historie er fuld af begivenheder, unikke mennesker og skikke. Pharaohs regerede Egypten længe før Kristi fødsel. Hver af dem har sin egen historie, mange har efterladt de store bygninger, der forbløffer selv moderne menneske.

Secrets of det gamle Egypten for hundreder af år forskere har gættet arkæologer. Noget, der var kendt, men ikke alle. Ankommer i Kairo, alle har mulighed for at se et stort mirakel - Sfinksen. Alder statue anslås til mere end 12 tusinde år. Undersøgelser har vist, at det materiale, den er lavet, meget af det gamle stående nær pyramiderne. Mange arkæologer er enige om, at det blev opført i perioden for død af den berømte Atlantis.

Forskere, der har studeret de mange mysterier i Egypten, der forener nogle af de faktiske omstændigheder, der er anført den næste version. Ca. 12.500 år siden, ukendte arkitekter opført et kompleks af pyramider i spidsen for en løve statue. Efter nogen tid blev strukturen delvis ødelagt kraftig vandstrøm. Efter omkring 8000 år kompleks er blevet restaureret, og en statue af en løve har gennemgået nogle ændringer. Der er en version, at hun oprindeligt portrætteret et dyr, og så på kommando af Farao Khafre, fundet et menneskeligt ansigt.

Mysterier pyramiderne i Egypten er måske de mest populære temaer for action film og tv-shows. På dem er skrevet tusindvis af artikler og bøger. Men det er klart, at de ikke gjorde. Lad os starte med det faktum, at der indtil nu ingen kan sige med sikkerhed, hvem der er det, at de byggede.

I dag er få, der mener, at de store pyramider kunne være resultatet af skabelsen af de gamle mennesker, der ikke har den nødvendige viden og mere udstyr. Egypterne faraoniske gange har ikke været i stand til at bygge sådanne store bygninger. Pyramiderne er det perfekte design, klare linjer for vægge, korridorer og interiør. Eksternt de er kopier af hinanden i forskellige størrelser.

Ved at studere mysterier Egypten, fandt forskerne, at bunden af pyramiden er en firkant med en lille afvigelse kun to centimeter! Hvis vi tager forholdet mellem basen til højden af pyramiden og dividere denne værdi i halve, får du et vist antal "pi", med op til seks tegn. Alt dette tyder på en ekstraordinær sind, bygherrer og deres grand design til at løse det, desværre, det har ikke endnu lykkedes.

Men mysterier Egypten stopper ikke ved de berømte verdens strukturer. Ikke mindre interessant og de mennesker, der levede i disse tider. For de gamle egyptere stor betydning var familien og forplantning. De tøvede ikke med at elske og vise det offentligt. Hver mand forsøgt at finde din soulmate og føde børn. I denne henseende har der været hyppige ægteskaber blandt pårørende. Dette var især tilfældet for overklassen.

Det var blandt de Pharaohs lavet til at have flere koner og så mange børn som muligt. Samtidig kvinder ikke blev ydmyget. Ofte er den Faraos datter, afleveret magt og titel. Berømte skønheder i Egypten Nefertiti, Hatshepsut, Nefertari, Cleopatra glæde os i dag. De var ikke kun koner faraoerne, men utrolig smarte politikker spillet en væsentlig rolle i det nationale liv.

Mysterier Egypten, vil i lang tid ophidse fantasien af forskere og almindelige borgere. , Ingen ved dog, hvad der ville ske, hvis vi en dag finde ud af alle hemmelighederne af vores forfædre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.