Mad og drikkevarerHovedret

Servietter på bordet: At lære at vælge

Vi antager fremkomsten af en ny milepæl i væv af etikette-system. Generelt hvis vi taler i det abstrakte, servietter på bordet der på alle tidspunkter, men deres rolle blev spillet af en række elementer: fra de gamle grækere og deres naboer patriciervilla der var en skik at bage tynde kager (en analog af moderne pitabrød), og placere dem på bordet for fester minimeres. Så slettet sin mund og sendes til samme. Selv romerne udmærkede pohlesche: ved hånden læne sig tilbage vigtigt senator var en charmerende ung mand med busket hår, en fyr, der, tørrer sine hænder hver gang efter indtagelse af gaver Dionysos.

Asiater i denne henseende mere følsomme - serviet på bordet ligne Piala med rosenvand, senere - med tilføjelse af citrus, hvor fingre fugtet efter indtagelse et fedtholdigt måltid. I denne form for tradition nåede op til os - mange japanske restauranter og restauranter med fisk og skaldyr tilbyde sådan variant baseret håndrens.

Moderne klud lommetørklæder kommer fra, det er kun på latin, de ikke bøje sig, og til at tørre sved. Lange stykker af klud gæster medbragte, som et resultat af udførelsen resterne af mad - måske ud herfra og er ligesom "magisk dug".

Moderne klud på bordet

Efter opfindelsen af gafler og afhængighed af dem af europæisk adel i det 18. århundrede servietter på bordet væsentlige tabt i størrelser: lille torv serveret, snarere, borddekoration, snarere end anvendt emnet - det højeste dygtighed blev anset for at spise med en gaffel, så dugen ikke er nødvendig (moderne mennesker på Bemærk).

I dag, klud bleer næsten helt erstattet de disponible - papirservietter på bordet. Yndefuldt foldet, fremstillet af bølgepap, malet, sequined salve papir, vil det pryder ethvert bord - fra nytår til brylluppet. Ikke desto mindre har servietter af stof ikke forsvundet - fine restauranter er forpligtet til at tjene bordet ligesom det. Hertil kommer, at satin klud ser dyrt, servietter på bordet, lavet af bomuld eller hør, godt holde deres form og er godt tilfredse med dette indhold.

Af den måde, er der en regel: hvis morgenmad, frokost eller middag serveres store servietter - 35h35sm, derefter taget til et teselskab for at indsende 25h25sm servietter.

Hvor smukt fold servietter?

Lidt at vinde og lægge servietter - det er det sidste århundrede: nu er det nødvendigt at overraske gæsterne med sin regelmæssige geometriske tænkning, lære at stable dem op til den gamle kunst origami.

Her er et par ideer til, hvordan pænt foldede servietter på bordet:

  • "Flex" - tilføje op diagonalt, får vi en trekant. Nu har vi brug venstre og højre hjørner kombineret med toppunktet. Den resulterende diamant fold i halve i forhold til vandret - igen får en trekant. Vi sætter det højre hjørne til venstre - servietten vil svare til "pust finger", kanter, som, hvis bøjningen - vil være en reel tog.
  • "Southern Cross" - bøjninger til gengæld alle hjørner til centrum og vend servietten opad. Igen bøjer ind mod midten af hjørnerne og drejninger. Proceduren træk udad fra det øverste højre hjørne. Resultatet var et kryds, ligesom på ambulancen. Og denne bistand - til dit bord!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.