FormationVidenskab

Hvor mange mennesker kan leve uden mad, vand og søvn

Kan vi, almindelige dødelige, at gå imod naturen og modstå de biologiske behov, som danner grundlag for vores eksistens? Erfaringen har vist, at vi kan, men spørgsmålet er, om vi har brug for så at bespotte hans krop, og hvilket formål i at gøre det, vi satte os. Læse om forskellige tilfælde af interesse, jeg var lidt overrasket over, hvor mange mennesker kan leve uden mad, vand eller sove.

For det første har historien fået en temmelig usædvanlig mand - Jacob Tsiperovich. Ifølge data, han forsøgte at forgifte sin egen hustru, og som et resultat af skader på kroppen, han har lidt klinisk død, hvorefter 16 år har ikke sovet, aldrig battede øje ikke engang. Læger gennemførelse af undersøgelsen, blev det bekræftet, at alle mænd med kroppen i orden. Unicum, hvad kan jeg sige.

Alligevel den gennemsnitlige person kan ikke sove uden at forårsage synlige skader, ikke mere end to dage, og derefter begynde at manifestere forskellige afvigelser. Så mange eksperimentatorer observeret efter tre dage, hallucinationer, irritabilitet, apati, tidlige tegn på psykose. Af den måde, selv en dag uden søvn er skadeligt, fordi det rejser blodsukker, glæden hormon produceres ikke, hvorfor - en grim stemning. Og hvis du ikke sove mere end tre dage, så er det sandsynligt irreversible virkninger - døende hjerneceller.

Ganske et interessant spørgsmål - hvor mange mennesker kan leve uden mad. Der er mange tilfælde, hvor fasten varede i flere måneder, for eksempel. Dette bør dog kun beskæftige sig med folk uddannet, fordi den menige mand er næppe i stand til at stå på en sultestrejke i mere end tre dage.

Guiden for begynderen det siges, at de første dage vil være for stærke for symptomer såsom svimmelhed, svaghed, vrede, irritabilitet, men derefter, hvis din krop er klar til denne form for liv, vil disse problemer forsvinde. Dette åbner en anden vind, hvorefter kroppen begynder at arbejde med fornyet kraft, og du virkelig føler så sundt som nogensinde. Og på spørgsmålet, hvor mange mennesker kan leve uden mad, svare sig baseret på deres egne erfaringer.

Men der er en vis ændring, hvori det hedder, at vægten på en sådan måde at leve på, hvis det ikke er for stor, bør altid forblive på samme niveau. Hvis når der, han efterhånden kommer til en perfekt mærke, men så skal ikke bevæge sig. Ellers bør du stoppe alle forsøg på at slutte sig til faste, fordi vægttab kun vil føre til fremkomsten eller forværring af sygdomme.

Hvor mange dage en person kan leve uden mad, efter alle regler for fastende og på samme tid bliver overvåget fra kvalificerede specialister? Det vides ikke, det hele afhænger af forfatningen. Måske en måned, måske seks måneder.

Oftere end ikke spørgsmålet, kan en person leve uden mad eller ej, skal du indstille messen køn, der ønsker at fjerne den overskydende vægt og komme i form. Ernæringseksperter anerkender, at en kort og korrekt faste kan føre til positive resultater, men ikke alle. Kan forværre kronisk sygdom, arytmi synes derfor ikke nogen sulte dig selv, uden at søge læge.

I øvrigt, i løbet af den non-food bør ikke overses vand, men efterhånden dens beløb, der kræves for din krop, kan reduceres med en liter til én kop om dagen. Husk, at mad bringer os styrke. Du kan begrænse den til det beløb, du kan kun spise en nyttig, lave en varieret menu, men nægter at spise - dette er en meget ansvarlig og seriøs skridt.

Så vi regnet ud, hvor meget en person kan leve uden mad. Det forblev et vigtigt spørgsmål: hvordan man kan leve uden vand, og om det er muligt. Kun ét svar - mennesker uden vand vil strække ikke mere end tre dage, fordi dehydrering vil føre til fejlfunktion af nyrer, hjerte og hjerne.

På dagen en person har brug for at drikke 1-2 liter vand, undtagen juice, te og andre drikkevarer. Selvfølgelig få mennesker følge denne tidsplan, men det er værd at prøve og se, hvor undertiden et glas vand afskrækker spise en stor del af stegte kartofler med kød. Spis stadig ønsker at, selvfølgelig, men kun meget mindre. Her er en måde at tabe sig, et alternativ til sult.

Vi behandlede spørgsmålet om, hvor mange mennesker kan leve uden mad og andre væsentlige dele af vores liv. Vi sover, spiser, drikker vandet på grund af de naturlige behov i organismen, der er vores natur. Måske skulle du ikke blande med eksistensen af en række eksperimenter, der, for de flestes vedkommende, ikke fører til meget gode resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.