Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Aubergine" (restaurant), St. Petersburg: anmeldelser, beskrivelser, menuer og kundeanmeldelser

St. Petersburg - en meget smuk og interessant by med sin egen unikke atmosfære. Der er et stort antal af attraktioner og steder at besøge i første omgang ved ankomsten. Men desværre, i denne artikel vil vi ikke tale om berettigelsen af historiske eller moderne by, for i dag vores vigtigste opgave er at gennemgå en af de bedste restauranter i byen.

"Aubergine" - restaurant (St. Petersborg), som har, som du kan se, lidt usædvanligt navn. I denne korte gennemgang, vi diskuterer menuen institution, finde anmeldelser om det, den nøjagtige adresse, samt det arbejde tidsplan, niveauet af service og kvalitet af fødevarer. Lad os begynde snart!

beskrivelse

Restaurant "Aubergine" (St. Petersborg), menuen, som vi vil diskutere lidt senere i denne artikel, er helt rart, men det er ikke overlæsset med detaljer. Ferie her vil være for dig et behageligt pause i indkøbscenter "Galleri", på hvis område denne institution er.

Her kan du smage de lækre retter af kaukasisk, usbekiske og orientalske retter. Du vil sætte pris på snacks af grøntsager og aubergine kogt i en maksimal variation. Hvad med en grill? Valg af retter i sådan et sted, ligesom en restaurant "Aubergine" (St. Petersborg), hvis adresse - Ligovsky (hus 30a), SEC "Galleri", fjerde sal, virkelig stor. Restauranten kokke er eksperter i madlavning forskellige retninger, således at "Aubergine" er så populær i St. Petersborg og videre.

bar menu

Som du kan forestille dig, "aubergine" - restaurant (St. Petersburg, "Galleri", SEC), hvor alkoholholdige drikkevarer tildelt en separat bar menu. Der er vist et udvalg af drikkevarer, herunder vin af Abkhasien og Grækenland, Armenien og Europa, som perfekt supplement smagen kvaliteten af fødevarer, du har bestilt.

Hvis du er en elsker af DIGESTIF, ved, at i sådan et sted som "Aubergine" (restaurant, St. Petersburg), i tilstedeværelse af spise hjemmelavet tinktur, som du vil kunne lide. Tja, hvis du stadig foretrækker at bruge ikke-alkoholiske drikkevarer, orden her perfekt kogt "estragon" og lignende.

Også i restauranten "Aubergine" (St. Petersborg), har du mulighed for at prøve et udvalg af cocktails. Hvis du ikke ønsker at drikke den klassiske drik, der er kendt af alle, så kan du bede bartenderen at forberede dig til noget særligt, forklarer hvad man kunne forvente af en drink og at du foretrækker.

Af den måde, udlændinge er hyppige gæster i denne interessante institution, restaurant "Aubergine" orientalske retter, fordi her alle de ansatte kender engelsk og taler flydende på dette sprog.

Opsummering

Restaurant "Aubergine" ligger i St. Petersburg (Ligovsky Prospect, 30a hus, SEC "Galleri", fjerde sal). Her kan du tilbringe nogen banketter til ære for fødselsdag, et bryllup eller en anden dato. Hvis du har brug for at organisere en begivenhed for et stort antal mennesker, vil administrationen tilbyde dig at leje en rummelig hall, der er designet til to hundrede og halvfjerds mennesker. Spørg spørgsmål eller for at afklare muligheden for at holde en banket du kan ved telefon: 8 (812) 640-16-16.

Schedule "Aubergine" (restaurant, St. Petersburg) er simpelthen fremragende (så sige alle, uden undtagelse, gæsterne). Åbner restaurant klokken otte om morgenen og tæt kun efter afgang af den sidste gæst. Den gennemsnitlige score i denne cafe varierer mellem 1300-1500 rubler - en rimelig pris for St. Petersburg.

Af den måde, fra vinduerne i institutioner tilbyder en fantastisk udsigt over centrum af St. Petersborg, hvor alt er altid på farten. Hvis du ønsker at nyde atmosfæren i gæstfrihed, skal du sørge for at tjekke restauranten "Aubergine"!

Chef

Chief kok i caféen er en pige ved navn Of Dzandzava. Hun studerede aldrig madlavning færdigheder på et professionelt niveau, dog har dette faktum ikke forhindre hende i at blive en stor kok. Hver har deres egen smag og visioner, hvorigennem hun producerede original og utrolig lækker.

Hvem ville have troet, at kokken af denne elegante restaurant er den person, der har modtaget en medicinsk grad. Som studerende Hver Dzandzava ikke selv kunne forestille sig, at en dag hun vil glemme alt om lægens karriere og vil blive en kulinarisk mester. Og så skete det!

I øjeblikket (udgangen af 2016) Iso er kokken af ti restaurant komplekser "Ginza Project" International Culinary bedrift. Det viser sig, at de første skridt i madlavning pige lavet så langt tilbage som barndom: min bedstemor og mor viet sin datter ind i mysterier madlavning lækker mad. I taknemmelighed til sin fødeby Of Dzandzava forsøger han at tilberede måltider i restauranter udelukkende til hjem opskrifter af hans familie.

menuen typer

"Aubergine" (restaurant, St. Petersburg) har mere end fem menu. Således administrationen giver kunderne mulighed for at vælge den mad og drikkevarer fra japanerne, menuen efterår, en bar-kort, banket og hovedmenuen samt morgenmad.

Det er logisk, at den vigtigste liste over retter er den største, så vælg noget derude du absolut vil. For eksempel kan du prøve salaten "Cæsar" med kylling for kun 449 rubler, samt "russisk salat" sild til 239 rubler., Den klassiske "Olivier" for 329 rubler., Den samme salat med oksekød tungen til 369 rubler., Carpaccio oksekød til 609 rubler, en ost plade, kaldet "Europa" for 649 rubler., tatar, kogt laks, for 549 rubler og oksekød stroganoff med kartoffelmos til 639 rubler.

Hertil kommer, som kunder anbefaler bestilling pasta bolognese eller Carbonara (469 rubler.), Torsk stykker i en sprød tempura (599 gnide.), Laks røget (679 rubler), pasta med røget laks (599 rubler.), Den samme fad med zucchini og rejer (489 rubler). wok med kylling eller rejer (449 og RUB 489 henholdsvis), krydret varm suppe med rejer (499 rubler.) og bøf oksekød (1519 rubler).

morgenmad retter

Restaurant "Aubergine" fra "Ginza Project" i St. Petersborg tilbyder hver gæst at få morgenmad på markeringen, og vælg, du vil helt sikkert svært, fordi retterne er ikke et par stykker. For eksempel kan du prøve flere slags omelet: grøntsag for 319 rubler, med røget kalkun til 349 rubler, kogt svinekød og tomater for det samme beløb, samt laks og særlige sauce til 379 rubler.

Hvis du har en sød tand til morgenmad, skal du sørge for at bestille ost med banan, fermenteret bagt mælk, karamel og jordbær, som koster 319 rubler. For det samme beløb kan du prøve den klassiske ost med hindbær.

For 289 rubler i restaurantens morgenmadsmenu er tilgængelige forskellige typer af korn (havregryn med æbler og mandler, hvede grød med græskar og valnød samt ris med banan og jordbær pulver), müsli med karamel, hasselnød og honning, cornflakes med sukker pulver og chokolade, naturlig yoghurt (9 rubler billigere), smoothies (39 rubler billigere) og kartoffel pandekager med creme fraiche sauce, svampe og bacon (100 rubler dyrere).

Kolde forretter og salater

Følgende retter præsenteres i dette afsnit af hovedmenuen:

 • roer kaviar recept bedstemor (239 gnide.);
 • "Ayran fra Nani" (159 rubler.);
 • Salat "Achik-Chuck" (329 rubler.);
 • pickles fra en cylinder (469 rub.);
 • guacamole (269 gnide.);
 • "Chacko" (296 rubler.);
 • vegetabilsk salat i georgiske krydderier (439 rubler);
 • Salat "Tasjkent" (349 rubler.);
 • let salat "Oltin Kuz" (279 rubler.);
 • "Ziff" (299 rubler);
 • salat med kejserlige ost og tomater (349 rubler.);
 • hjemmelavet pickles (379 rubler);
 • Salat "Yangiyul" (379 rubler.);
 • sukkerroer salat, røget suluguni og oksekød (399 gnide.);
 • årstidens grøntsager og urter (449 rubler);
 • varm salat med kylling (449 rubler.);
 • Salat "Til" (389 rubler);
 • sacivi (409 rubler.);
 • salat med røget laks (489 rubler) og andre.

Hot forretter

Denne menu er repræsenteret ved en lang række retter, herunder kylling roll til 379 rubler, kogt oksekød tungen til 429 rubler, kogt svinekød og basturma (krydret oksekød jerky) til 469 rubler. Hertil kommer, at mange af gæsterne i restauranten, rådes til at reservere sortiment af fedt pr 529 rubler., Pasties med ost (279 rubler.), Mutton (349 gnide.), Kalvekød (359 rubler), mchadi med suluguni ost (329 rubler.) Og andre.

Jeg spekulerer på, om du vil forsøge khachapuri i Imereti for 429 rubler, hjemmebagt kage med fyld af kartofler til 399 rubler. eller SAMSA (229-249 rubler)? Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at komme til restauranten "Aubergine" (St. Petersborg).

anmeldelser

Næsten alle steder kunder fuldt ud tilfreds med det niveau af service. Tjenerne gør deres arbejde godt, og kokkene forberede elegante måltider. Bartendere "Aubergine" fortjener også respekt, fordi de gør lækre cocktails, hvis lige man ikke vil forsøge andre steder.

Levering af måltider fra restauranten sker næsten øjeblikkeligt. Kunderne er tilfredse med de hurtige transport ordrer. Courier respektfuldt til hver enkelt kunde, og maden bragt til dem, helt på linje med dem, der kan nydes i restauranten.

Nogle af ulemperne ved cafeen sige høje priser og langsom service og små portioner (selv om mange kan lide det).

Generelt restauranten "Aubergine" - til et perfekt sted at slappe af med venner eller familie. Her vil alle finde, hvad han ønsker at prøve. Efter at have besøgt denne restaurant, vil du helt sikkert vil komme tilbage her, og langt mere end en gang.

Bon appetit og god stemning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.