SundhedSyn

Astigmatisk kontaktlinser: funktioner, typer og anvendelse af teknologi

Astigmatisme er en ændring i corneal kugleform, hvilket resulterer i øjet vises to brændpunkter. Han er årsag til slørede billeder. For at eliminere denne ulempe, læger anbefaler iført astigmatiske kontaktlinser, fordi de er meget lettere at almindelige briller. Helt udrydde sygdommen kan kun ske ved hjælp af kirurgi.

Funktioner linser

Til behandling af bygningsfejl hos børn astigmatiske kontaktlinser er mest almindeligt anvendte og voksne. Hvad er det? Egenskaber af linser er i form af en Panhead og den forøgede tykkelse af anordningen for at forbedre synet. Mens konventionelle linser er kugleformet og meget tynd.

Et andet træk er ujævnheder i krumning. Dette sikrer elimineringen af ukorrekte krumning af linsen og den ledsagende langsynethed eller nærsynethed. Da bygningsfejl, når der er en ujævn krumning af linsen, kan brugen af linser eliminere denne defekt, forbedre synet, og uden at forårsage forvrængning af genstande og begrænsede synsfelter, der har altid bekymret, når der bærer briller.

I de senere år blevet stadig mere populært farvet astigmatisk kontaktlinse, anmeldelser af hvilke, for det meste positiv, ofte findes i mange fora og hjemmesider. At vælge den rigtige linse, er det muligt at sikre en komplet komfort, når du bruger disse værktøjer til at forbedre vision.

arter

Den hurtige udvikling af øjensygdomme bidrager til den hurtige udvikling af optikken, og oprettelsen af nye typer af linser. Meget populær dag astigmatiske kontaktlinser. Deres fordel ligger i fraværet af behovet for at drage omsorg for dem på daglig basis.

Førende producenter tilbyder en bred vifte af endagslinser, der sælges fra 10 til 180 stykker i én pakke. Afhængig af behov og muligheder for at vi kan vælge den optimale mængde, at have købt en lille boks eller en stor pakke.

Butikkerne i optik og præsenteret en lang række farvede linser. Deres ejendommelighed er at ændre farven på iris øjne. de ikke adskiller sig fra konventionelle gennemsigtige med hensyn til funktionalitet.

Farvede astigmatisk kontaktlinser bør vælge en læge. Dette vil tillade indkøb af de første til at få et godt resultat, og samtidig føler sig trygge, når der bærer dem. Når de vælger en læge tager hensyn til cylinderaksen og basen krumning af linsen. Disse indikatorer giver komfort under brug.

Funktioner af anvendelsen af kontaktlinser

Ved brug af linserne har brug for at vænne sig til. I den første tid mulig lille ubehag, som til sidst passerer. Før hvordan man kan sætte på objektivet, du har brug for at vaske hænderne grundigt til ved hånden havde ingen villi. Dette vil sikre en komfortabel dressing og tager billeder af dem.

Fjernelse af objektivet er bedre med en speciel pincet. Hvis en sådan anordning ikke er til stede, er du nødt til meget nøje at få hendes finger.

Vær opmærksom! Ved tilstedeværelse af lange negle kan beskadige linsen med bare én skødesløs bevægelse. Derfor skal vi være meget omhyggelig og forsigtig, når du bruger.

Idet linsen, skal den undersøges for tilstedeværelsen af rynker, revner eller andre defekter.

Hvordan til at bære astigmatiske kontaktlinser?

Hvis du hurtigt og korrekt bære linsen, er det nødvendigt at trække det nedre øjenlåg og lås den med fingeren i denne position. Så det var på fingrene eller en pincet skal medbringe for øjet og forsigtigt røre sclera af øjet ved hornhinden. Med den rigtige touch linse selv fastsættes på øjeæblet i den optimale position. Før du lukker øjnene, er det nødvendigt at se til højre og til venstre og lidt til at blinke. Dette vil gøre det muligt for linsen at tage en korrekt position for at forhindre ubehag.

Astigmatisk kontaktlinse adskiller sig ikke fra konventionel påtagning teknologi. Den eneste forskel er i den funktionalitet, da hver art er rettet mod fjernelsen af visuelle defekter, så folk føler sig godt tilpas og tryg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.