Kunst og underholdningLitteratur

Historien om Arabien og Irak

Frankrig forsøger at hævde sin indflydelse i Oman for at få det marine kommercielle og militære base ved indgangen til den Persiske Golf, protesterede Oman sektion. Anglo-fransk konflikt endte med et kompromis aftale om 1862 England og Frankrig anerkendte "uafhængighed" af Muscat og Zanzibar. Således Frankrig forenes med Omans sektion; England er blevet anerkendt på de ord af hans "uafhængighed" for at rent faktisk straks forstyrre hende. For næsten ti år (1862-1871 gg.) Oman var dækket af en folkelig opstand mod den britiske marionet Sultan Suveyni (1856-1866 gg.). Disse opstande blev støttet Wahhabi Najd, søger at genoprette sin tidligere magt i Oman. I modsætning til den aftale i 1862 England åbent interveneret i Oman tilfælde. Det gav Suveyni kanoner og skibe til at kæmpe med de mennesker, bombede oprørernes byer og landsbyer, beordrede afhængige af det sheiker bevare deres protegé. De britiske herskere Muscat hjalp dæmpe en folkelig opstand.

I 1861 Storbritannien indførte et protektorat traktat Sheikh Bahrain Island. Traktaten blev rettet mod Tyrkiet og Persien, som hver især betragtes som Bahrain besiddelse af. I 1865, under oprøret i Oman, den engelske bosiddende i Golfen trådte Wahhabi hovedstad al-Riyadh og opnåede enighed om, at Wahhabi hersker forpligtet sig til ikke at yde bistand til Oman oprørere. Til gengæld Storbritannien gav Najd betale regelmæssige hyldest fra Oman. I 50'erne briterne fanget på den sydlige kyst af Arabien og øen Perim ø-Muriyya curiae. Historien om Arabien og Irak.

Styrket position Storbritannien og Irak, hvor 60-erne af det britiske selskab etableret Lynch flod sejlads i Tigris - mellem Bagdad og Basra. Til gengæld har Basra været forbundet med regelmæssig "engelsk rejse over havet til havnene i Den Persiske Golf og Indien, og efter åbningen af Suez-kanalen og havnene i Europa. I samme periode, den britiske foretaget gennem Irak linje ostindiske Telegraph. Alle disse foranstaltninger har bidraget til udviklingen af britisk handel med Irak og Persien (i transit gennem Irak). Engelske købmænd pumpet fra Irak korn, uld, datoer. Tilstrømningen af britiske varer førte til undergang lokale håndværk.

I 1869 blev Bagdad udnævnt til guvernør Midhat Pasha, den kommende forfatter i den tyrkiske forfatning. Under reglen om Midhat Pasha tyrkisk undertrykkelse har taget en særlig alvorlig form. Midhat opkræves nomadiske og semi-nomadiske arabiske stammer og høje skatter krævede uryggelig deres betalinger, han afvæbnet stammer tvang fellahin og beduin at tjene militærtjeneste i den tyrkiske hær. Disse "innovationer" og kaldte 1869 en stor opstand af de arabiske stammer, som var blevet skånselsløst undertrykt af Midhat. Historien om Arabien og Irak.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.