ComputereComputerspil

At placere et diskbillede program: hvilken software der er bedre?

Hvis du vil gemme data diske bruges meget sjældent. USB-drev er meget mere bekvemt og praktisk, og kan rumme store mængder af information. I nogle tilfælde er det bedre at skabe en komplet kopi af disken end blot at kopiere data derfra. Først og fremmest, dette gælder for spil, musik og licenserede programmer og andet multimedieindhold. I dette tilfælde, vil du helt sikkert komme i handy program til at montere disk image.

piratkopiering

Umiddelbart er det værd at advare om, at den ulovlige produktion og distribution af kopier af ethvert produkt (selv til brug i hjemmet) falder ind under begrebet piratkopiering. Og for det gav et ret store bøder. Det er klart, at hvis du ikke gå til markedet og vil ikke sælge kopier licenseret diske, vil du ikke finde, og ikke at kigge efter. Men bare for at være sikker på, når den dukker op, vil det være en anden grund til at anholde dig.

Daemon Tools

En af de mest almindelige og effektive værktøjer. Dette program er at montere et diskbillede egnet til emulering spil. Dens største fordel er, at det giver dig mulighed for at omgå beskyttelsen af mange virksomheder kopi, for eksempel, SafeDisk og StarForce. Der er fem versioner af programmet:

  1. Lite. Det er ideelt til montering af diskbillede. Et gratis program, som du kan bruge derhjemme. Det giver dig mulighed for fuldt ud at realisere potentialet i læsning af billeder, men også emulerer op til fire virtuelle drev. Dette er helt nok til de daglige opgaver.
  2. Pro Standart. Forbedret udgave med større funktionalitet, men betalt. Det har en 20 dages prøveperiode. Det giver dig mulighed for at oprette op til 16 virtuelle "Roma", samt redigere eksisterende for at få flere oplysninger.
  3. Pro Advanced. Softwaren er med til at konvertere billeder fra en type til en anden, og også tilføjer 4 IDE drev.
  4. Netto. Forbinder Diskhåndtering funktion for netværket.
  5. Ultra. Det gør det muligt for brugeren at oprette virtuelle drev.

Generelt er dette en af de mest populære programmer til montering af billeder, blot fordi det understøtter de fleste kendte formater - ISO, MDF / MDS, NRG, CCD, CUE, og andre.

Alcohol 120%

Dette gebyr-baseret program til at montere disken billedet er ikke afsat særlige egenskaber. Det var meget populær ved indgangen til cyber-pirateri. Det giver dig mulighed for at skabe fuld kopier af ubeskyttede diske og redigere dem i 31 virtuelle drev. Men værktøjet er meget selvmodsigende:

  • På den ene side, betalte hun. En pris på 78 euro (i øjeblikket $ 55 for aktier) for overpris for et program med så lav funktionalitet.
  • På den anden side, kan du downloade den krakkede version vil ikke være svært. Og den intuitive brugerflade betaler fuldt for dårlig funktionalitet. Så hvis du kommer til at downloade spil fra torrent trackere, vil det være et godt valg. Undtagen når releasere selv angive et foretrukket program for emulering.

Der er også en gratis version af programmet, om hvilke de færreste har hørt om tilgængeligheden af kompromitteret "120%." Med «Alkohol 52%" Du kan ikke brænde billedfiler til fysiske medier. Men det kunne sagtens bruges som et program for deres mount.

PowerISO

Og endelig, den mest højt specialiseret program til at montere en ISO-format disc. Dens funktionalitet giver dig mulighed for fuldt ud at styre indholdet af billedfilen og kryptere den og ændre størrelsen. Desværre, det værktøj understøtter alle fire filformater: ISO, BIN, NRG, og CDI. En god fordel er evnen til at skabe billeder i følgende format - .daa.

Det har et højt niveau af fil kompression, men er for sjældne og andre emulatorer kan ikke genkende det. For dem, der ikke kan lide at købe programmet, giver gratis demo-version. Men det giver nogle begrænsninger - du kan oprette filer på op til 300 MB. Men mens næsten alle andre funktioner forbliver uændrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.