Nyheder og SamfundNatur

Mountain Lion - stor og aggressiv kat. Reproduktion, ernæring og animalske billeder

Mountain Lion er fundet i Syd- og Mellemamerika, USA, Alaska, og i det centrale Canada. Predator, der også kaldes en puma eller cougar. Smukke og yndefulde dyr af natur - en stor individualist.

ekstern forskel

Puma (cougar eller) lever kun i Amerika. Dette er et meget stort dyr, kan mandlige længde nå to meter fyrre centimeter. Den kvindelige er lidt mindre, det er aldrig mere end to meter. Denne vildkat i størrelse kun lidt ringere end den jaguar.

Mountain Lion er det stærke køn kan veje fra tres til hundrede kg. Mand - 30-65. Hunner svagere hanner, men de er mere yndefuld. Blandt de store aggressiv katte puma stående på en femteplads: den første - tigeren, den anden - den afrikanske løve, den tredje - asiatiske løve, den fjerde - jaguar. Puma har en stærk og massiv bagben, rundt hoved og udstående ører.

Dette er en temmelig stor kat. Mountain Lion vejer hundrede 25 kg blev dræbt i Arizona. cougars farve kan have en anden nuance og farve. Voksne dyr er røde, sølv, mørk gul. Uld, som er beliggende i den nedre del af kroppen er lidt lysere end toppen.

Når barnet er født en vild kat, er han dækket med mørke pletter og hale - i strimler. Over tid, vil håret blive ensformigt. Puma - en fremragende jumper, kan hoppe højde nå omkring seks meter, men dens længde - nogle gange tolv meter.

Kapacitet og levetid puma

Som nævnt ovenfor, bagbenene fra Pumas er meget kraftige. løbehastighed - op til 70 km i timen. American Mountain Lion er fremragende klatrer på en gren. krop struktur sikrer hurtig og hurtig drift, langdistance puma ikke overvundet. Denne rovdyr - en stor jæger og kan eksistere både på et plant underlag, og i bjergene.

Mountain Lion af natur - individualist foretrækker at bo alene. Cougars par (også kendt som katten), er samlet kun at avle. Det er en lille periode (omkring ti dage). I almindelige liv, den kvindelige og mandlige har deres egen separate område, hvor jagten. kvindelig Puma ejer omkring 25 kvadratmeter, hankatte have op til 50 kvadratmeter. Cougars markere deres territorium med urin og afføring. På en andens besiddelse cougar ikke forstyrrer, ellers konflikten ikke kan undgås.

Reproduktion puma

Når den kvindelige fylder tre, bliver hun kønsmodne. Den drægtighedsperiode på en cougar sidste tre måneder. I løbet af denne tid, er katten forbereder et sted, hvor føder deres unger. Kvindelige afregner hule i en sten niche (eller hule). I gennemsnit Cougar føder to eller tre barn, men nogle gange kan det være en baby eller så mange som seks. Cougar sygeplejersker hendes nyfødte i tre måneder mælk. Efter moderen tager børnene til at jage og undervise alt, hvad hun kender. I en alder af seks måneder, børnene forsøge at fange den første lille bytte.

Op til to år unge vilde katte lever sammen med sin mor. Efter at have forladt familien i hjemlandet og begynder at leve alene. Hunnerne dvæle i nærheden af hans mor lidt længere end mænd. Unge dyr dør ofte i naturen, fordi de unge pumaer meget hidsige og konstant i konflikt med deres naboer. Normalt en kuld overlever kun én unge.

Måltider puma

Favorit behandler cougars - en mus og en frø, kaniner og fugle, krybdyr og fårekyllinger. De har også bytte på små og mellemstore hovdyr. Mennesker, der bor i landdistrikter, cougar kaldet "skadelig væsen." Puma ofte angriber får. På jagten aggressiv kat hopper på den hurtige udvinding og kaster sine tænder i nakken af offeret. Sommetider manøvre mislykkes, så puma er ikke forsøger at fange dyret, fordi det lange løb cougar ikke kan. Det er lettere at hente en ny offer. Når jagten er en succes, så resterne af kroppe cougar begraver i grene eller sne. Den næste dag, vil cougar vende tilbage til sin mad. Mountain Lion lever i over tyve år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.