Nyheder og SamfundNatur

Potomac-floden i Nordamerika (foto)

Opkald Potomac vigtig vandvej i USA, ikke overdrive. Efter alt, på sin nordkysten stiger Washington, hovedstaden i en kæmpe stat, dens majestætiske hovedstad. Washington vandt begge banker vandveje i sine nedre løb. Byen ved floden vandoverfladen stiger små fartøjer.

Selve floden, herunder South Potomac flodmunding strækker sig langs den østlige vidder i Nordamerika for 780 kilometer. Den naturskønne Potomac-floden i Washington, DC har en swimmingpool område på 38,1 tusind sq. Km. I placeringen af de atlantiske floder største pulje hun fik fjerdepladsen. Og ifølge statistikken i alle amerikanske floder er det kun gives til 21th sted.

Geografi Potomac

I Maryland, nær byen Cumberland, smelte sammen til en enkelt strøm af vand nord og syd for Potomac. Som følge af denne fusion dannede Potomac-floden - hovedpulsåren af Washington. Kilden til den nordlige arm er i West Virginia, i nærheden af Stone of Fairfax. I løbet af denne ærme er rettet mod nordøst. Southern ærme begynder nær landsbyerne Hightown, West Yorkshire, i Virginia. Det flyder i nordøstlig retning.

Efter fusionen ærmer Potomac-floden, hvor billedet perfekt, rettet mod syd-øst. Det flyder i denne retning, indtil den falder i Chesapeake Bay, som er en del af Atlanterhavet. Potomac fungerer som grænsen mellem Maryland og Virginia. Denne vandveje er sejlbar. Retten ply på mellem de store vandfald og munden.

historiske fakta

Potomac - den såkaldte indisk stamme, valgte at ly den sydlige kyst af floden. Det menes, at ordet oversættes som potomac "handelsplads" eller "hyldest samlingssted." Indianerne eksisterede en flod sit navn, de kaldte hende Cohongarooton. Oversat, det lyder som "gås floden."

I 1570 blev det opdaget af spanierne Potomac-floden. Beskrivelse af vandskel først gjort i 1608 af kaptajn Dzhon Smit. Han slog ham på kortet. Så her trak vi handlende, der bor i Virginia. Med fod Potomac Maryland omdannet til en nøgle transport arterie koloni.

Når borgerkrigen brød ud, vandstrømmen var grænsen for de konfødererede stater. General Robert E. Lee to gange undladt at overvinde vandvejen, indgreb i de nordlige Lande.

Potomac-floden (Nordamerika) blev dannet omkring to millioner år siden som et resultat af at sænke niveauet af Atlanterhavet og talte kystsedimenter. Vandveje udformet i området af Great Falls, den indledende lindring som ødelagde gletsjerne.

I Potomac område forbundet med en flerhed af kulturer. Her er vi tæt forbundet traditioner minearbejdere, sejlere og byboere i det vestlige og nordlige Virginia.

great falls

Adskillige årtusinder siden på floden dannede Great Falls. De sidste to århundreder, er de betragtes som den vigtigste naturlige attraktion i Washington. Store vandfald fordums kaldet det store område, der grænser med USA hovedstad i Amerika.

Hvis vi betragter de administrative tilhørsforhold vandfald, de tilhører de to nabostater - Maryland og Virginia. De er placeret 22 kilometer fra Washington. Få dem med taxa eller metro.

En fantastisk naturlig vidunder af fantastisk skønhed og kraft af den store strøm af krystalklart vand. Selv i billedet Great Falls ramte sin storhed. Smuk Potomac-floden (eller rettere, dets kyster) er oversået med smukke parker.

Denne naturskønne område er populær hos amerikanerne og rejsende. Her er strømmer tilhængere aktiv fritid. Her kan du møde uden overraskelse fans af kajakroning, rafting og klatring. De er klædt i komfortable og behagelige jeans, skjorter og sko.

Potomac - Washington hjerte

Opkald Washington majestætiske by, mindet om, hvad han havde rejst på Potomac-floden. Denne skelsættende - ikke bare en vandvej, er hjertet af Washington. Historien om metropol er uløseligt forbundet med navnet på vandvejen.

Potomac-floden er blevet det sted, hvor i 1751 rejst havnen i Georgetown, som er blevet et dynamisk punkt i handel og erhverv. Trade Zone har udviklet, forsyninger og transport er steget i volumen. I 1790 har Georgetown opnået fremgang, bliver den største havn i staten. Eksporterede og solgt tobak fest her, for eksempel, oversteg væsentligt omsætningen af varer i de andre havne.

økologisk katastrofe

Imidlertid har Potomac og været igennem svære perioder. I 1894, flodvand var så forurenet, at myndighederne indførte et forbud mod mennesker svømning. Svømning i beskidt flod kunne underminere sundheden for vandlevende procedurer elskere.

Den stigmatisering af økologiske problemer i lang tid forfulgte et vendepunkt. Efter den alvorlige rengøring vandveje i 1970 begyndte at vinde et positivt omdømme Potomac-floden. Nordamerika, har sine frivillige og miljøforkæmpere har vundet kampen om renheden af vandet i en vigtig arterie.

Det vandskel kom til live, som om genfødt. Renset vand frit sukkede, lade et liv strømme. I øjeblikket storhed floden reddet ubestridelig. På vandoverfladen glide kanoer, kajakker og robåde. Her bakke blå hejrer og ørne. Og ser på denne harmoni, du begynder at føle sjælen af floden, der er kendt som Washingtons hjerte.

Potomac: dynamisk og roligt

Over bredden af Potomac tårnhøje arkitektoniske monumenter. De fandt et sted Lincoln Memorial og Jefferson, Kennedy Center og andre attraktioner. Indfødte Washington'ere lide og den anden side af vandskellet. En af hans stykke, der ender med glas glans og gnistre beton og åbner realm af floden Vejlerne beboet af lys-vingede fugle og fiskeskæl skinnende glans. Her dynamikken i storbyen kommer til intet. Livet bremser ned, hvis, adlyde en jævn strøm af flodvand.

Potomac dæmning

I det sted, hvor Potomac-floden løber gennem det nordamerikanske hovedstad - byen Washington, blev bygget maleriske promenade, er udstyret med smukke promenader. Langs kanterne af dæmningen fortrængning mange gode restauranter, rekreative områder.

Meander langs kysten cykelsti, der er bygget en farverig indgangen til parken med fremragende infrastruktur. Det område af parken er udstyret med grill-faciliteter og siddepladser. På vandoverfladen glide flod busser, turistbåde og yachter.

Herfra krydstogter på floden. Med vand område byder på fantastisk udsigt over byen. Træer, huse og højhuse tilføje op til et fantastisk billede. Her jogging og sidde på caféer, bare beundre floden sceneri.

Gennem vandoverfladen af floden broer indsat. Broen, der fører til en forstad til Arlington, dekorere forgyldte statuer foretaget i romersk stil. du kan se den præsidentielle helikopter på himlen fra tid til anden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.