ReklameBranding

Label - hvad er det? Produktion af lette navneskilte

Som alle ved, de populære firma- og produktionsselskaber gerne distribuere deres egne produkter takket være en interessant detalje. Label - dette er en stor mulighed etiket, der kortvarigt viser de nødvendige oplysninger om det objekt, der er vedlagt.

Producenter af husholdningsapparater, skønhedsprodukter og andre tekniske produkter er altid at udvikle deres egne specifikke logo og oprette en etiket til at betegne medlemskab af en bestemt virksomhed.

Mange mennesker har hørt ordet selv - "mærke". Hvad er det og hvordan man bruger det, desværre, ikke alle ved. Derfor kan alle oplysninger findes i denne artikel.

definition

Label - er en slags informationstavler, hvor fabrikanten bringer posten for det produkt, der mærkes. Som det er kendt, er der flere sorter af navneskilte. For eksempel kan det være en plade af stål eller almindelig etiket med volumenelementer.

etiket volumen

Navneskilte med nogle volumenelementer er af selvklæbende overflade, som ikke kan behandles før fastgørelse til objektet. Navneskilte af denne type kan enten være faste og bløde, som let kan bøjes. Ovenfra de er dækket med et godt lag af polymer, som beskytter mod støv, snavs, ridser og mere. Coating plastharpiks giver langsigtet bevaring af den oprindelige form, som nogen ridser og buler forsvinder af sig selv efter kort tid.

making

Unik seriel etiket - en ting, der er meget populær, og gentage alle de trin, som er udført i fremstillingen af maskinen, vil det være meget vanskeligt. Men stadig gøre det på egen hånd, kan være som følger:

  1. Først skal du købe et selvklæbende eller blot et solidt fundament, at blive påvirket af printerne. Billedet påføres ved hjælp af en inkjet eller laserprinter.
  2. Billedet skæres derefter eller skære tydeligt på en sti ved hjælp lasere eller andre enheder.
  3. Og det sidste trin er at belægge harpiksen. Her alle vælger for sig selv den ønskede hårdhed, farve og så videre. Oftest, i dette tilfælde anvendt polyurethan- og epoxyharpikser.

Et fuldt forberedt skattede produkt er allerede på en dag. Stor fornøjelse at bringe denne etiket. Information plade er også lavet med sine egne hænder, og det viser sig temmelig godt resultat.

ansøgning

Bløde navneskilte anvendes udelukkende til syning produktion eller små tilføjelser. De er også ofte brugt til dekoration gaver. Cykler, skateboards, løbehjul, alt for ofte dekoreret med bløde voluminøse magneter.

Stærkere og store navneskilte indgraveret anvendes til officielle formål: tegn på kontorer, bil dekoration, nøgleringe og så videre.

fordele

Selvklæbende og originalt malet etiket - er en fantastisk måde ikke blot at identificere tilhørsforhold til producenten, men blot at dekorere andre produkter. Volumetriske billeder med overlegen design gør det let at distribuere nok berømte produkt, eller blot pege på producenten.

Navneskilte er et stort plus - de er meget godt at holde på alle overflader. Fremstillingsmaterialet tilsættes spetsiialnoe stof, som i kombination med klæbemidlet danner en tilstrækkelig stærk adhæsion ikke kun med en glat overflade, men enhver anden overflade.

Særlig kendte sorter af stål volumen mærker, der anvendes til køleskabe og andre ornamenter. De kaldes også navneskilte og er meget populære.

Desuden en anden vigtig fordel er modstanden af materialet for enhver temperatur, forskellige typer af væsker, olier, ultraviolette stråler og mange andre negative virkninger.

Det skal også bemærkes, at navneskilte producere en række forskellige formål og dermed forskellige former og interessant kombination af farver. Således kan hver person købe eller gøre at bestille sådan en lille ting perfekt til enhver lejlighed.

navneplader

Produktionen har udviklet sig virkelig langt, så nu forskellige fabrikker reproducere og sælge interessante ting, som folk gerne og bringe en masse fordele. Luminous etiket - det er en glimrende mulighed for bilen. Denne ekstraordinære design løsning til bil dekoration omkostninger er nu ikke ligefrem billige, men stadig have bil elskere de bare klikkes. Takket være sin tilstedeværelse på karrosseriet-tyveri beskyttelse vil stige med en vis procentdel, som disse køretøjer anses for at være mærkbar og solid. Derfor bør valget vælges label så levende som muligt til det beskyttelsesniveau, var endnu sjovere og visuelt set for bilens ejer.

rustfrit stål navneskilt bør ikke bruges til sådanne ting som boliger vil ridse og knække fra den intense pres. Her er det bedst at tage de bløde og fleksible muligheder, selv om det er på foranledning af føreren. For fans tuning grænser aldrig har eksisteret, kan de vælge en helt mærkelige og originalt tilbehør og nyd dem til din bil.

Oprettelse højdepunkt

Faktisk til køb af lys navneskilt ikke nødvendigvis gider for meget og se på alle de online butikker, markeder og så videre. Faktisk kan sådan en smuk ting gøres uafhængigt. For dem, der ønsker at dekorere deres eget logo bil, er der et par af de mest populære muligheder:

  1. Med plexiglas.
  2. Når der anvendes en trykt kredsløbsplade.

For den første mulighed nødt til at fjerne huden, så logoet selv. På et ark almindeligt papir kræver en klar cirkel logo blyant, og derefter overføre det til plexiglasset 3 mm tyk. Nu skal du omhyggeligt vypilyat det langs konturen og bore huller til benene. Så anvende logoet sammen med glasset, på en sti for at indsætte lysdioderne (ledningerne skal være tynd). Og det sidste trin er at indsætte fastgørelsesstifterne og faktisk den meget fastgørelse til den ønskede placering.

Den anden mulighed ville være lidt lettere og mere interessant, men det vil tage længere tid. For ham at gøre fra bestyrelsen logo (eller en saks omhyggeligt vypilyat), derefter anvende de ledninger dioder derinde og lå oven på allerede vyrezynnuyu figur af plexiglas.

Disse er enkle varianter vil hjælpe på kort sigt til markant at forbedre din egen bil og gøre det populært blandt naboerne.

Og desuden bil dekorationer kan også ses glødende navneskilte som navnene på elite institutioner, og så videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.