ReklameBranding

Den største vanskelighed i arbejdet i promotoren

Til dato, de store byer i vores fædreland har næsten ingen mennesker, der ikke ville vide, hvad en promo. Mange, og måske de fleste af os har set, hvordan de bruger deres kampagner på gaden, i supermarkeder og varehuse, indkøbscentre. Nogle, for sikker, og selv deltog i dem: noget smagt, modtog gaver med køb af varer, foldere med oplysninger om rabatter.

Det vigtigste ansigt forfremmelser er naturligvis, promoutery- netop de mennesker, der inviterer os til at deltage i dem, med en sød smil rakte os en folder eller en pris for købet. Promotor i dag er det måske en af de mest populære erhverv blandt unge, fordi det kræver ingen særlige færdigheder (vigtigst af alt, at godt udseende og en vilje arbejde), og gør det nemt at kombinere arbejde med studier. Og det arbejde vazhnoe- promotor gør det muligt at tjene gode penge og stadig have det sjovt at kommunikere med mennesker.

Men lad os tale om de vanskeligheder, der plager den unge mand eller kvinde, der ønsker at blive en promotor. Vanskeligheden er ikke så meget, men som i alle andre områder, og de har om dem behøver at vide for at kunne undgå dem og ikke give op før tid i denne interessante erhverv.

1) Vælg den handling. Positioner med forslag til at deltage i kampagner en masse, du bare åbne en avis eller for at komme ind på internettet. Pay-per-handling på forskellige måder, der går lige fra 150 rubler per time eller højere (data for Moskva). Betaling afhænger primært af de eksterne data, erhvervserfaring af ansøgeren og betingelser. Street handlinger er normalt indbetalt butik, især i den kolde årstid. Arbejdet på udstillinger i klubber og retreats betalt bedre, men der en tendens til at tage drenge og piger med model data. Under alle omstændigheder kan en spirende promotor ikke kvalificere sig til det højeste bud, til en start du har brug for at akkumulere en vis erfaring. Måske efter den første handling vil du indse, at denne form for aktivitet du ikke er egnet på grund af for eksempel en naturlig generthed og kommunikere med fremmede problemer. Derfor, for at begynde med, er det værd at prøve dig selv i den sag med en simpel mekanik på den normale sats.

2) Valg af agenturet. I dag i Moskva alene beskæftiger omkring 150 agenturer, organisere kampagner på en række forskellige scenarier, og alle af dem kræver initiativtagerne. Og hvis du har fundet en egnet for dig selv ved dens parametre deler ikke haste straks reagere på vakansiyu- notere agenturet organisere det. Desværre er ikke alle agenturer arbejder trofast og ærligt. Mange af initiativtagerne har været ofre for skruppelløse agenturer, der ikke har betalt deres tjente penge, stærkt bøde uden forklaring eller meget længe forsinkede betalinger. Derfor er først og fremmest forsøge at finde anmeldelser om dette agentur på internettet og læse, hvad de skriver om det initiativtagerne, der allerede har arbejdet der. Desuden giver præference til store bureauer, der længe har været en succes, der opererer i markedet for forfremmelse. Det er ikke nødvendigt at kommunikere med en lille, opdagede lige i går agenturet, og endnu værre med en privat person. Sandsynligheden for, at du vil blive bedraget med en løn i dette tilfælde - er meget høj. For yderligere at beskytte dig selv, spørg på et job , om det er muligt at indgå en kontrakt om tjenesteydelser eller en ansættelseskontrakt, men derefter være parat til at betale en afgift procentdel af deres løn.

3) Da han kom til det organ, være opmærksom på atmosfæren hersker der. Må ikke blive afskrækket af travlhed og masser af mennesker - det er normalt for denne sektor. Vær sikker på at sætte dig ind i lederen i spidsen for projektet, med den personalechef. Tøv ikke med at spørge alle dine spørgsmål - i god tro bureau du at besvare dem uden et uheld. Hvis du føler, at vigtige spørgsmål omgået eller ignoreres (fx penge spørgsmålet), så tro om igen, om der skal kommunikere med agenturet. Sørg for at stille spørgsmål om sanktioner, derefter til sanktioner ikke var for dig som en ubehagelig overraskelse. Glem ikke at modtage instrukser fra driftsbetingelser og de foreskrevne sanktioner.

4) Støbning. Forvent ikke, at der kommer og agenturet, vil du straks blive frigivet til projektet, mest sandsynligt vil du nødt til at gå igennem den nødvendige udvælgelsesprocedure - støbning. På nogle projekter, der auditions afholdes i to faser - den indre casting, hvor du taler projektlederen fra agenturet, og hvis du passerer, er du inviteret til en casting med direkte kunde handling. Kunden tilbringer med hver ansøger en personlig samtale, som vælger initiativtagerne, den mest egnede under de aktieoptioner. Det er bedre at komme til casting i formel påklædning, med dim make-up og neglelak, manglen på massiv smykker, piercinger og tatoveringer på en fremtrædende plads. De fleste kunder ikke bifalder denne form for kreativitet blandt sine initiativtagere. Du vil blive bedt om oplevelsen af værket, bedt om at fortælle os om dig selv, måske noget om handlingen (i dette tilfælde, det organ, du bliver nødt til at gå videre til at udstede instrukser til vilkårene i handling). Støbegods behøver ikke at være bange - det er standard interview som når de ansøger om ethvert job. Fortæl en bedre alle ærligt, er det ikke nødvendigt at opfinde erfaring eller tillægge ekstra år - erfarne kunde du straks se igennem og så er du absolut ikke vil tage på jobbet. Men på samme tid, viser sig at være på sit bedste, fortæller alle sine fordele, måske ikke engang være relateret til dette arbejde. Det sker ofte, at der gives fortrinsstilling til initiativtagere uden erhvervserfaring, men som det er nu på mode at sige, "med en aktiv livsstil." Så det hele afhænger af dig!

5) Anbring straks arbejde. Hvis du med succes har bestået udvælgelsesprocessen og sætte dig til at arbejde længere til et bestemt punkt, så husk at her kan du også fælde nogle vanskeligheder. Lad os tale lidt om dem. Din chef på arbejdspladsen - en vejleder, der er ansvarlig for deres salgsfremmende hold direkte på det sted, handling. På tærsklen til at komme ind i arbejdet nødvendigt for at telefonen til at tjekke med en vejleder og hans adresse punkt, operationen, proceduren for at opnå reklamemateriale. Alle de spørgsmål, som du støder på tilsynsførende beslutter. Han er forpligtet til at kontakte administrationen punkt at bosætte konfliktsituationer, forsyne dig med reklamemateriale. Tilsynsførende med ansvar for dit arbejde foran agentur, men ofte, er vejlederen ikke ønsker at trofast udføre deres opgaver, og at hans fejl, kan du opleve problemer, såsom slutter det reklamemateriale. I dette scenario er det ikke nødvendigt at dække vejleder, selv om han beder det at gøre, det er bedre at kalde det organ og rapportere problemer til manager, ellers på grund af uagtsom holdning til arbejdet tilsynsførende kan fine hele holdet, herunder initiativtagerne.

Og endelig, lad os huske folks sandhed - "Djævelen er ikke så forfærdeligt som han er malet" Bevæbnet med disse tips og sund fornuft, vil du med held overvinde alle vanskeligheder og slutte de herlige rækker af initiativtagere. Bare husk, at det arbejde, som promotor - er lige så vigtig og ansvarsfuldt job, såvel som alle andre. Vigtigst er det, hvis du har problemer gøre alt for at kunne løse dem. promotor kan blive dig en god start for en succesfuld karriere, fordi du har en stor mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige interessante mennesker, lære at ikke med at kommunikere med andre, at udvikle en aktiv salg færdigheder og måske endda finde din soulmate. Og glem ikke det vigtigste våben af enhver promotor - et smil. Held og lykke til dig og held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.