LovStat og lov

Af en overtrædelse

Angreb - denne handling en kompetent person med vilje og bevidsthed, i modsætning til de etablerede juridiske normer og skadeligt for samfundet som helhed. Sådanne handlinger medfører visse forpligtelser, der reguleres af love. Følgende elementer i en overtrædelse.

Overtrædelse af etablerede juridiske normer kan være en handling, eller omvendt, passivitet. Denne kategori kan ikke betragtes som en begivenhed, fordi den ikke er afhængig af menneskelig aktivitet og er ikke underlagt frivillig kontrol. For eksempel, epidemier, brande, oversvømmelser og jordskælv - det er ikke en lovovertrædelse.

Menneskets handlinger er i strid med loven i tilfælde af, at de ikke opfylder de standarder for opførsel skala. Inaktivitet medfører ansvar, når der er lovbestemmelser, der foreskriver visse obligatoriske handlinger i konkrete situationer. Tegn lovovertrædelse tyder på, at en person har begået en handling, der sætter det i verden udenfor. Det er en krænkelse af retsnormer kan ikke betragtes som følelser, indre billeder og tanker af mennesker, der ikke har været realiseret i den materielle verden.

Tegn på lovovertrædelsen betyder selv fungerer som er i strid med de objektive love. Der er også en subjektive side. Objektive juridiske standarder gælder kun for sager om forsætlige handlinger. De gælder ikke for personer, som er uarbejdsdygtig. Hertil kommer, at de udviklede lande i den civiliserede handling, om hvilke intet siges i loven, a priori kan ikke være ulovligt.

Betragtes som en af de funktioner, der er den kendsgerning, at skader og offentlig fare - et sæt af negative fænomener, hvis årsag var den strafbare handling. For eksempel kan det være en overtrædelse af den eksisterende orden, tilintetgørelse af varer, tramper på individuel frihed, uorganiseret, og mere. Skaden kan være både moralsk og materiel.

Følgende elementer i en lovovertrædelse er subjektive. Det er taget i betragtning denne gang fungerer som vin. En person kan udføre en handling, der strider mod retlige standarder bevidst. Det vil sige, en person forudser, at hans handlinger ville medføre skade. Desuden kan en person begår en lovovertrædelse ved uagtsomhed. Det vil sige, er den person, ikke klar over, at hans handlinger vil følge de negative konsekvenser.

Angreb forudsætter en årsagssammenhæng. Det vil sige, det skal godtgøres, at der er en sammenhæng mellem de aktører og de kommer negative fænomener.

Overvej konceptet og skilte af en administrativ forseelse. Definitionen af dette fænomen, som stadig er relevant, blev givet i 1980. Administrativ overtrædelse - er handlinger, der strider mod de etablerede juridiske normer, men det hører ikke til den kategori af forbrydelser. Nøglefunktioner i de betragtede ulovlige handlinger svarende til dem beskrevet ovenfor. Men i denne branche, er der også ekstra funktioner. Især er det:

  • tid og sted for en administrativ ulovlig handling. Denne funktion er altafgørende og uundværlig;
  • offentlig fare. Det er underforstået, at den handling indebærer en krænkelse af den eksisterende orden, tramper af friheder og interesser andre mennesker.

Resten af tegnene på en administrativ overtrædelse ligner symptomer på andre lignende industrier. Dette er ikke overraskende, fordi de retsregler, baseret på fælles logiske love. Tegn på lovovertrædelserne gør det muligt at afgøre, om det kan antages, at en handling, der strider mod gældende lovgivning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.