FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvilke bakterier finde portørerne af planeten: et kort svar

De fleste levende organismer på planeten i stand til selv-producerende organiske stoffer, der er nødvendige for deres aktivitet, og derfor skal bruge eksisterende organisk materiale, ved hjælp af denne særlige enzymer.

Autotrofe og heterotrofe

Den første er at sige, at de primære producenter af økologiske elementer, dvs. dem, som indeholder carbon, et stort antal planter, der anvendes til dette fotosyntese. Denne metode til fodring kaldet autotrofe.

En anden fremgangsmåde til fremstilling af organiske stoffer er kemosyntese, hvor via komplekse redoxreaktioner af organisk stof fremstillet af svovl, voksarter, proteiner, og selv hydrogen. Denne måde at spise er udbredt blandt de kolonier af mikroorganismer, der lever på store dybder.

At organiske stoffer fra andre organismer i fotosyntesen og kemosyntese, foder på organismer ved anvendelse af heterotrof ernæring. Således heterotrofer indtager en højere position i fødekæden, men samtidig er afhængige af andre organismer.

Heterotrofe: saprofytter, og osmotrofy Biotroph

Blandt de mange forskellige levende organismer er fælles mad strategi. Autotrofe ernæring iboende i en velorganiseret flercellede organismer, mens svampe og protozoer i udviklingen af foretrukne heterotrofe ernæring.

Heterotrofe ernæring omfatter flere grundlæggende strategier for at opnå energi fra et færdigt organisk stof.

For eksempel, den måde, at nogle af svampe og bakterier udlede energi fra omgivelserne, kaldet osmotrofiya, dvs. opnåelse næringsstoffer direkte gennem cellevæggen. Til dette formål er der sæt af forskellige fungale enzymer, som stoffet tidligere spaltes i mediet omkring den fungale væg.

Det øvre trin i fødekæden tage Biotroph, som omfatter dyr, der lever af planter og dyr, der lever af andre dyr, dvs. rovdyr.

Af stor betydning for økosystemet i hele planeten er også saprotrophs bakterier - såkaldte moderne biologi organismer, der er kendt primært som saprofytter.

Ammonification som base mad pyramide

For at forstå, hvad der er omsætningen af organisk stof i naturen og rolle i denne komplekse proces spilles af mikroorganismer, er det nødvendigt at besvare spørgsmålet om, hvad bakterierne finde den portører planeten.

Så mærkeligt som det lyder, men en af de vigtigste processer på planeten er ammonifikation, der rådner. Dette er en temmelig kompliceret ud fra et kemisk synspunkt, processen tager lang tid.

Til gennemførelse af denne proces, svarer til mikroorganismer, tilførsel af organisk stof, og dermed ethvert produkt indeholdende et protein. Betydningen af processen fra biologisk synspunkt forudsat bredeste distributions- ammonifiers at i stort tal findes i vand, jord, mad og levende organismer. Når bakterierne får nok af en egnet substrat, starter rådnende processen.

Her er de bakterier finde den portørerne af planeten:

  • sporedannende bakterier af slægten Bacillus;
  • clostridier;
  • enterobakterier.

Disse mikroorganismer er mest trigger proces dyb nedbrydning af proteiner på forskellige nitrogenfrie og nitrogenforbindelser, som, falde i vandet, luft og jord anvendes til kraftværk, som igen genbruge dem til fremstilling af organiske forbindelser, der er, vækst og reproduktion.

Beslut hvilke bakterier finde portørerne af planeten, er det nødvendigt at fokusere på de fordele, som deres økosystemer. Det bør påpege den mulige skade på de økonomiske og forretningsmæssige aktiviteter.

Hvorfor saprotrophs bakterier finde den portører natur

En af de mest almindelige grundstoffer i naturen er nitrogen, som er afgørende for væksten af planter og levende organismer. I løbet af sin vækst og udvikling af planter indtager store mængder frit kvælstof fra jorden, luften og vandet. nitrogen binder således til og bliver utilgængelig til yderligere anvendelse.

Efter døden af kroppen kvælstof er i en tilstand, hvor han ikke kan drage fordel af andre planter. Det er på dette tidspunkt i sagen kommer bakterier, det vigtigste element i hvilket er heterotrofe ernæring. Langsomt men effektivt de kløve alle medtaget i det organiske materiale af stoffet i de mest simple elementer, som dermed vendte tilbage til den naturlige omsætning.

Ved saprofytter ikke kun benefit

Når du ved hvilke bakterier finde portørerne af planeten, kan det også kaldes saprotrophs og bakterier, der kan forårsage skade på en person. Selvom den intestinale mikroflora hos mennesker og indeholder en række rådnende bakterier, kan deres overdrevne multiplikation forårsage skade på en person.

Den mest skadelige er saprotrophs eskerikiya, Clostridium og Streptococcus.

Hertil kommer, at nogle typer af bakterier forårsage for tidlig fordærv af fødevarer, der forårsager det store økonomiske tab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.