Kunst og underholdningLitteratur

Oldtidens Indien

Der er al mulig grund til at tro, at et klassesamfund opstod her i de traditionelt mest udviklede områder i den sydlige del af indokinesiske halvø, lidt tidligere. Alle disse områder var tæt forbundet, etniske forskelle inden for de sydlige sletter i verden austroaziatskogo var stadig svag.

Den største State Empire Kongeriget Funan (Funan) -suschestvovalo i I- VI århundreder., At samle i storhedstid næsten hele Møn og Khmer Plain sydlige Indokina. Mod nord, på midten når Irrawaddy, Tiao Phraya og Mekong, og lægge grunden Hmong og Khmer, ris avlere involveret, men som boede i mindre dale og gravitated til et udviklet sydlige rayonam.Drevnyaya Indien ...

I vest, inden en Mon kulturmiljø, var der to tidlige klassesamfund af folkene Tibeto-Burman sprog familie: staten Tarekkitara (Chriqui-Shetrit) i midten af Irrawaddy og Veyshali - på Arakan kyst. I den nordlige del af Indokina afgjort thailandske fyrstedømme, var en del af den etnisk mangfoldige tilstand af Dali, hvis centrum ligger mod nord, nær søen af Dali.

Indo-dravidiske traditioner ikke varna systemet blev opfattet og mange andre lignende institutioner og begreber, og opfattede religion har gennemgået væsentlige ændringer og udvælgelse, tilpasset til at skabe en ændring af den traditionelle klasse her forfædredyrkelsen - tilbedelse af de deified monark forfædre. Mont Rouge udviklet formet syncretical tro som kult-konge gud (jomfru Raj eller Buddha Raj).

Kampen mod den kinesiske imperium, som begyndte på bredden af Sydhavet, blev forsinket i over et århundrede, og for zapadnovet-sovjetiske stater i kystzonen restaurering af deres uafhængighed i VI., Når det område af moderne Nordvietnam opstod vetskaya Vansuan Empire (542-603). I de mere østlige vetskih lande styrker gradvist deres assimilation af kineserne, hvoraf sejr kan tale efter X århundrede. Zapadnotayskoe State Dali (kinesisk kaldte det Nanzhao) efter sammenbruddet af Han Empire genvandt sin uafhængighed. Dali Tarekkitara og en række bjerg Mont. Afrikanske stater Centre Indokina danner en gruppe af kontinentale lande i Sydøstasien.

Ancient Thai og Viet bevaret deres sociale struktur baseret på de landbosamfund, deres baser i det åndelige liv, hvis udvikling har spillet en væsentlig rolle i at trænge ind i sydlige Indokina fra det indiske subkontinent i II. Buddhisme.

oldtidens Indien

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.