Kunst og underholdningLitteratur

Lensky og Onegin: komparative karakteristika. Onegin og Lensky, bord

Å, kære Alexander! Skriftlig, din pen er noget mere perfekt end de levende og evige roman "Eugen Onegin"? Ikke i det, om du har investeret meget af sig selv, sin voldelige inspiration gennem hele hans poetiske lidenskab?

Men hvis du har spillet en snedig trick af den udødelige klassiker, siger, at Onegin har intet at gøre med dig? Det er ikke hans karakter særlige for dig? Ikke din "blues" på det, hvis din skuffelse? Uanset om din "sorte epigram" skriblerier han sine fjender?

Og Lena! Virkelig, det ser ud som du er forelsket, de unge! På dig - den anden, for at du, du turde ikke åbne verden mere tydeligt ...

Lensky og Onegin ... Sammenlignende karakteristika for dem begge - din, om Bessmertnyy Aleksandr Sergeevich, farverige og levende portræt på væggen i poesi. Er du enig med tanken om en sådan frækhed?

Dog være at da det kan, så lad mig, på grund af din tavshed, hver beundrer af dit geni drage deres egne konklusioner, have startet op i flyvning hans egen fantasi.

Vi sammenligne og kontrast de to klareste tegn af "Eugen Onegin", knap nok røre kanterne direkte til din personlighed. For at undgå neurotiske paralleller mellem dig, sir, og tegn af dit digt vil gøre alt for at gennemføre den tørre opgørelse over deres slående karakteristika.

Karakteristik af Onegin og Lensky

Så Onegin. Smukke, smarte, og artikler. I beskrivelsen af hans daglige rutine Petersborg, elskværdige Alexander, finder vi din linje af ikke mindre end tre timer, holdt dem foran spejlet preening. Du kan endda sammenligne det med en mand klædt i en dame, Paltrows til bolden. Parfume, læbestift, hår klippe moderigtigt. Dandy, en pedant og en dandy. Altid elegant i tøjet. Og det ord vil blive sagt, neglene-med ... Han, ligesom dig, sir, bruger en masse tid på toiletbord, at tage sig af dem.

Ak, alle de handlinger, der udføres af dem over den anden for at være attraktivt - bare en hyldest til den sekulære vane. Han var for længst kølet ned til det modsatte køn, skuffet i kærlighed. Han ønskede ikke at behage kvinder. Nej! Kærlighed har længe været erstattet af "forførelsens kunst", der ikke producerer dog ingen tilfredsstillelse.

Sociale arrangementer i lang tid har mistet al smag for det. Ved bolde er han ofte, men ved inerti, kedsomhed og noget bedre at gøre. Sekulære vennekreds er kedeligt for ham. Alle træt, træt af det! Men et andet liv uden at vide, fortsætter han med at trække ud et normalt liv. Ingen venner, ingen kærlighed, ingen interesse i livet.

Måde at tænke på, verdenssyn Onegin - alle udsætte dig, Alexander, hensynsløse "Russiske blues" eller depression. Umålelig indre tomhed, manglende drømme, kedsomhed, cheerless. Men den livlige kulde, ædru i sindet, mangel på kynisme, generøsitet.

Hans prosa du fremhæve manglende evne "trokæ fra iambic at skelne" og foretrækker dem til Scott Smith, politisk økonomi med sine bøger, kun bekræfter tilstedeværelsen af den uromantisk præcis tænkning.

Uanset om det Lensky!

Hvad onde muse besøgte dig, Alexander, når du kørte i deres venskabelige bånd så forskellige tegn? Kunne forholdet Lensky og Onegin førte ikke til tragedie? Din Lensky ...

Smukke, men smuk på anden måde end Onegin. Du giver ham den naturlige skønhed af ansigtstræk, lang, mørkt, krøllet hår. Inspireret udseende af digteren og den levende, varmhjertet, åben verden.

Vladimir Lensky er følsom over for opfattelsen af naturen og universet som helhed. I "vide mirakler", han på sin egen måde forstår og føler verden. Idealist, det rigtige ord!

Forelsket i livet atten drømmer stærkt tror på eksistensen af sin anden halvdel, som venter på ham og vansmægter. Den trofaste, loyale venskab og en "hellig familie" som dig, ærværdige Alexander, glad for at blive kaldt den hellige Treenighed.

Onegin og Lensky. bord

Hans pen, der beskriver forholdet mellem Onegin og Lensky, du sammenligner dem med vand Union og sten, ild og is, poesi og prosa. De er ikke lide!

Sammenlignende tabel Lensky og Onegin
karaktertræk Onegin Lensky
verdenssyn nihilisme idealisme
holdning i sindet praktiske, nøjagtige poetisk, filosofiske
domme overfladisk, ædru, skarp søgning dyb mening i alt ekstensivering
synspunkter liv skepsis, prosa mystik, romantik
selskabelighed misantropi, privatlivets fred åbenhed, lethed
holdning til damerne frustration, forsømmelse, undgåelse af dybe følelser lyse, kysk ideal, drømmen om en familie idyl

Lensky og Onegin. komparative karakteristika

Du var alt, herskeren af muserne, at spille disse to fine unge mænd i en trist spil, stadig motivere læseren til at drysse tårer siderne i store roman. Du er naturligt hjemmehørende på deres venskab først "intet at gøre", men ved nærmere. Og så grusomt ...

Nej, bedre at bestille. Så de nærmer: Lensky og Onegin. Sammenlignende egenskaber af de to, sådan karakteristisk for din, Alexander, tidspunkt for helte, kan være komplet, når beskrivelsen af deres venskab.

Så der er modsætninger, som engelske ordsprog. I første omgang er de kedelige til hinanden på grund af forskellighed domme. Men efter et stykke tid denne forskel omdannes til der tiltrækker det modsatte magnet. Hver afhandling bliver årsag til livlig debat og diskussion mellem venner, hver argument bliver et spørgsmål om dyb refleksion. Måske ingen af dem tog positioner følgesvend, men også en interesse, respekt for strømmen af udenlandske tanke de holdt. Lytte Lensky, betyder Onegin ikke afbryde hans ungdommeligt naive domme, poesi og gamle legender. At være desillusioneret realist, han er ikke travlt med at skyde skylden Vladimir i idealisering af mennesker og verden.

Ligheden af heltene

Daglig fælles ridning, spisning på pejsen, vin og samtale, bringer unge. Og dog, med tiden, fandt de ligheder mellem Onegin og Lensky. Tilføre dem med sådanne slående træk, du er føreren af pennen, frigøre dem fra den sædvanlige række landdistrikter kommunikation med kedelige samtaler om kennelen, sin egen slægt, og andre nonsens. Uddannelse af hovedpersonerne, som er en af de få fælles træk ved dem begge, gør dem gabe blandt aristokratiet landdistrikterne.

To skæbner, to elsker

Onegin Lensky år ældre end fem eller seks. En sådan konklusion kan nås på baggrund af ovenstående din dyrebare Alexander, seksogtyve år af hans roman i sidste ende ... Når hældning hans knæ, råbte han med kærlighed ved hendes fødder ... Tatiana ben ... Men, nej. Alt i orden.

Åh, stor kender af den menneskelige sjæl, O fineste psykolog dybe følelser! Din pen er før den døde sjæl Onegin lyse, rene ideal af en ung jomfru - Tatyana Larina. Hendes unge, bud lidenskab hældes ud foran sig i en åbenhjertig brev, at du tildeler det at opretholde i en menneskealder som bevis på muligheden for oprigtighed og skønhed af følelser, hvor han ikke længere troede. Ak, hans splenetic forslidt hjerte var ikke klar til at gengælde. Han forsøger at undgå at møde med Tatiana efter en samtale med hende, hvor hun nægter at høje følelser.

Sideløbende med denne uordnet kærlighed, udvikle dig en følelse Vladimira Lenskogo Tatyana søster - Olga. Åh, ikke ligne disse to elske sig selv Lensky og Onegin. Komparative egenskaberne for disse to følelser være overflødig. Elsker Olga og Vladimir fuld af kysk lidenskab, poesi, unge inspiration. Naiv Lensky, oprigtigt ønsker andres lykke, forsøger at skubbe ham ind Tatiana arme, kalder til hendes fødselsdagsfest. Kendskab modvilje Onegin til en støjende velkomst, lover han sin nærmeste familie cirkel, uden nogen ekstra gæster.

Hævn, ære og duel

Åh, hvor mange kræfter gør Eugene at skjule sin rasende harme når enige, får han på et provinsielt bolden med en masse besøgende, i stedet for den lovede familie middag. Men mere end det, er han oprørt over Tatiana utilfredshed vossedanii det er lagt op til ham på forhånd stedet ... foran hende. Lena vidste! Alle et trick!

Onegin, højre, ønskede ikke, at din har forberedt, Alexander, vedholdende pen når Lena tog hævn for hans snyd! Når rive sin elskede Olga i sine arme i dansen, når hviskede i hendes øre friheder, han portrætteret blid look. Kynisk og kortsynet til optøning af jalousi og foragt for den unge digter, han lydigt fulgte trukket dig til dem begge rocke. Duel!

Om morgenen møllen ...

Begge har bevæget sig væk fra dumme fornærmelser. Begge er allerede kæmper for at finde en årsag til duel. Men ingen stoppet. Stolthed er skyld: ingen havde til hensigt at passere for en kujon, opgive kampen. Resultatet er kendt. Den unge digter kugle besejrede en anden to uger før hans bryllup. Onegin, ude af stand til at hengive sig til erindringer og beklager død den eneste person tæt på ham, forlader landet ...

Ved hjemkomsten vil han elsker blomstrede og voksne Tatiana, først nu prinsessen. Bøjning knæ foran hende, ville kysse hendes hånd og tigge om kærlighed. Men nej, for sent "nu givet til en anden, og vil aldrig forlade ham" - hun ytrer, græd bitterligt. Onegin forlod helt alene, ansigt til ansigt med minder om kærlighed og ven, dræbt af sin egen hånd.

Skaberen duel mellem Onegin og meget relevante paralleller

Du bebrejdede, min kære Alexander, utilstrækkeligheden af begrundelsen for en duel mellem dine karakterer. Det er latterligt! Er dine jævnaldrende ikke at drage paralleller fra disse to unge mænd med dig selv? Må ikke de har bemærket ligheden mellem den indsigende Onegin og Lensky med din modstridende dobbelte natur? Denne grænse split på Lena - en inspireret digter, poesi overtroisk - og sekulære rake, ohladevshego, trætte Onegin ... ikke finde dem? Én du giver din flammende geni, kærlighed, livsglæde, og, uden at vide det, som din egen død. Andre gav ulykkelig kærlighed, vandre, fremmedgørelse og, i sidste ende, en lang tur i udlandet, som du selv drømte. Karakteristik af Onegin og Lensky er en omfattende offentliggørelse af jer, er det ikke? Og hvis sådan en åbenlys lighed mellem de to tegn med dig, kære klassiker, blev afsløret af dine samtidige, ikke kender var det, intet lys, mindre årsag til duel var nok til dig? Og hvor mange gange i hver uge af dit liv, er du klar til at spille med døden, frygt eller ligegyldighed på trods af den kolde tønde i hænderne på hans rasende fjende?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.