Kunst og underholdningLitteratur

Gayle Forman: en roman "Hvis jeg ophold"

Gayle Forman - en populær forfatter. Oversat til mange sprog og noveller af den amerikanske forfatter. Hvad der virker kommer til at tænke, først og fremmest, når navnet Gayle Forman? Bogen "Just One Day" og "Hvis jeg bo." Beskrivelse af en af dem præsenteres i artiklen.

om forfatteren

Gayle Forman arbejdede som journalist, at skrive artikler til ungdoms publikationer. Men efter en tur rundt i verden, som hun gjorde med sin mand, besluttede hun at hellige sig litteratur. Writer interesseret i livet for mennesker i alderen under tyve år. Det virker mest af de unge dedikerede Gayle Forman.

"Kun en dag" - en bog om den beskedne pige i mit liv, at et møde fandt sted, der ændrede hendes skæbne. Arbejdet afspejler også forfatterens egne følelser, at hun oplevede, mens de rejser i 2002. Den mest berømte værk til dato Gayle Forman - "Hvis jeg bo."

genre originalitet

Bogen sammenlignes med den bedst sælgende Ellis Sibold. Men i arbejdet med "The Lovely Bones" er en tale om de erfaringer, som en pige, der døde i hænderne på en sindssyg. Bogen Gayle Forman præsenterede tanker og erindringer om en sytten år gammel pige i koma. Artwork er kærligt genre fiction roman. Men der er i ham en dyb psykologisk undertoner. Hvad er årsagen til succesen med romanen? Hvorfor en bog om en pige, der holder ud mellem liv og død, blev en bestseller?

"Hvis jeg bliver"

Mia - en ung og talentfuld cellist. Musik i familien er ikke det sidste. Men pigen ikke ligner deres forældre. De er aktive mennesker, omgængelig, moderne, kærlighed rockmusik. Og de har en masse overrasket, da Mia har erklæret sit ønske om at blive en cellist. Men valget af hans datter godkendt.

Under sengen Mia støv samling af klassisk musik. Det var lang tid hun ikke fortælle hendes kæreste Adam. Efter alt, behøver moderne piger ikke lytte til Sjostakovitj og Tjajkovskij.

Memories flyve pige i hovedet på et tidspunkt, hvor hun er på randen af døden. Hun tænker på hans forældre, hans bror, Adam, bedste ven, Kim. Heltinden af romanen af Gayle Forman var lige begyndt at leve. Hun oplevede den første kærlighed, lidenskabeligt engageret i musik, har brugt meget tid med sin kæreste.

Minder fra lykkeligt liv i kontrast til beskrivelsen af en hospitalsafdeling. Tanker fra fortiden veksler med refleksioner over liv og død. Denne teknik gør redegørelsen Roman Forman især patetisk. Forfatteren viser således livet for almindelige mennesker, der næppe kan realisere, hvor glad. For at forstå, hvad du har, vil du miste alt.

De fleste af de tanker Mia tager Adam. Hun var kun sytten, men hun elsker for alvor. Men på et tidspunkt, musikundervisning udvikler, til noget mere alvorligt, og hun begynder at tænke over, hvordan man kan gå for at studere i New York. Det betyder, at Adam skulle forlade. Alle bør gå gennem livet budt sin vej. Måske den måde Mia og Adam sprede. Sytten år - akavet alder for kærlighed.

Mellem Himmel og Jord

Åbent pneumothorax. Dette er en forfærdelig og uforståelig sætning sagde vagtlægen når den livløse krop af pigen blev bragt til hospitalet. Mia sjæl er ledsaget overalt af læger, der kæmper for sit liv. Fra dem, hun erfarer, at der ud over pneumothorax, hun havde en masse skader. Og Mia begynder at tænke over, om hun skal komme rundt. Har jeg brug for det til at blive?

Teddy aldrig vokser op, ikke falder i kærlighed, ikke gifte sig og blive en far. Mia, der på tidspunktet for ulykken havde levet sytten år set i mit liv mere end sin bror. Denne pige tænker, eller rettere hendes sjæl, vandre på hospitalet korridor. Hun er ikke sikker på, hvad han ønsker at leve. Og jo mere Mia er overbevist om, at hun skal følge sine forældre og bror, jo sværere bliver det at lægerne til at kæmpe for sit liv.

Hendes besøg bedsteforældre. Af Mia kommer kæreste Kim. Men den vigtigste mand Adam er stadig for hende. Den bestemmer, om Mia ønsker at bo. Efter alt, kun han vil være i stand til at overbevise hende om, at på trods af død kære, hun har til at leve. Og det er fortsat.

Lys og livlig sprog præsenterer sine historier Gayle Forman. Bogen fortæller om de triste begivenheder, men de er steder uden unødvendige følelser. Nemlig, sådan en stil af præsentation gør det litterære værk især inderlig og oprigtig.

"Hvor hun er gået"

Denne bog er en efterfølger til den hidtil ukendte, som beskrevet ovenfor. Ifølge udtalelser fra læserne, det tidligere arbejde, selv om det har en vis ufuldstændighed, har et harmonisk og spændende historie. Fans Gayle Forman mange var skuffede efter at have læst en fortsættelse af romanen "Hvis jeg bo." Ifølge det indhold, det giver en bestseller.

I bogen "Hvor hun gik," omhandler forholdet mellem Adam og Mia. Men denne gang begivenhederne finder sted flere år efter uheldig ulykke. Adam blev en rockstjerne. Mia viet sit liv til klassisk musik. Tegn mødes i New York. Måske de fortsatte succesfulde bøger Gayle Forman er ikke værd at skrive. I det mindste, så tænkte læsere skuffede i romanen "Hvor hun er væk."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.