Kunst og underholdningLitteratur

Korolenko, "Blind Musician": et kort resumé, hovedpersonerne

Vladimir Galaktionovich Korolenko levede et meget hårdt liv. Men selv var han i en grusom eksil på Yakutias område, forblev han en kæmper for retfærdighed og menneskerettigheder. Mange af hans samtidige talte om ham varmt nok og understregede hans anstændighed og subtile karakter. Det er disse karakterkarakterer, der ofte er til stede i hans værker. Tag for eksempel Korolenko's historie "A Blind Musician". Dette arbejde bringer ud af den utrolige tragedie af menneskets opfattelse . Selve navnet antyder, at historien fortæller om skæbnen hos en person, der er synliggjort.

Korolenko. "En blindmusiker". Sammendrag af undersøgelsen

Arbejdsens helt - Petya Popelsky, søn af velstående vestlige ukrainske udlejere - er født blind. Og ved de første lyde af babyens stemme, som var lige født, forstår moderen ikke, da han ikke kender denne frygtelige diagnose, og spørger altid jordmoren om hvorfor han skriger. Til hvilket hun svarer, at alle babyer græder sådan. Men moderen til barnet roer ikke ned. Det forekommer hende, at hendes barn græder på en meget speciel måde, som om de er bange for noget.

Og gradvist, selv i de første dage og måneder efter hans fødsel, etablerer læger en forfærdelig diagnose - drengen er blind fra fødslen. Og Korolenko kaldte ikke uden grund hans arbejde et etude. Forfatteren har altid været meget interesseret i psykologi, dels selv i medicin. Derfor er der i hele arbejdet ofte nogle lige så videnskabelige argumenter om arten af forholdet mellem de manglende visuelle indtryk og deres erstatning af auditive. Begrundelse for, hvordan en person med handicap på et eller andet tidspunkt kan begynde at føle sig bitter over for hele verden.

Yderligere billeder af blinde munke

I arbejdet "Blind Musician" har Korolenko en særlig betydning, han viser billederne af to blinde og også næsten musikere. Disse er kirkeklokke ringere, der bor i et kloster. Og samtidig sammenligner han dem: en blind mand, der er meget vred på alle omkring ham, og den, som så ham som et barn, og derefter blev blind på grund af sygdom, men han husker nogle indtryk og især hans mors ansigt. Og denne munk er kinder, mere munter og på en anden måde henviser til verden.

Det er over dette afspejler hovedpersonen Peter Popelsky. Han begynder at tvivle. Og pludselig er denne vrede holdning til stede i enhver blind person, der ikke har noget tilbage i hans hukommelse om verdens image?

En vidunderlig pige Evelina, som blev en uundværlig følgesvend for livet

Så er den tragiske skitse Korolenko "Blindmusiker", hvis korte indhold repræsenterer en anden vigtig karakter, fyldt med mere positive oplevelser. Heldigvis er hovedpersonen i arbejdet på vej tilbage i den tidlige barndom en charmerende og alderen voksen pige, Evelina, der bor ved siden af.

Deres første møde fandt sted på flodbredden. Der er ingen voksne, og børnene skal selv finde ud af, hvordan de skal håndtere hinanden. Evelina var sådan en mand, der fra det første øjeblik indså at hun ville fortsætte med at bo ved siden af sin ven. Senere bliver hans kone, og til den store glæde af dette unge par er de født en synkende søn. Og det er det, der på en eller anden måde forsoner Peter med sin store skæbne.

Naturens evner hos drengen

Men det vigtigste, der helliggør og overlader hele eksistensen af hovedpersonen er, at han viste musikalske evner. Han hørte først et simpelt rør på gården, og moderen huskede, at hun en gang havde været undervist ved instituttet for at spille klaveret. De skrev ud dette værktøj. Min mor begyndte at spille musik, så kom drengen nært på klaveret. Og det skete så, at denne nye improvisation hjalp ham med at etablere kontakter med verden.

I Korolenko 's Blindmusikers arbejde hjælper hovedpersonerne igennem historien hinanden med at blive moralsk stærkere og giver konstant psykologisk støtte. Tålmodighed og grænseløs kærlighed er til stede under hele studiens handling fra siden og moren, og onkel og venner. Og når Peter går igennem en række moralske forsøg, studerer verden gennem lyde, er Evelina altid der, og hendes blide men faste hånd er altid klar til at yde den nødvendige hjælp. Sådanne er Korolenko's uselviske helte. "Blindmusiker" er et værk, der hjælper læseren til at føle og fordybe sig i blindens verden for at kollidere med deres følelser og oplevelser.

Tæt folk, der holder af med Petra

Desværre har ikke alle læst dette bemærkelsesværdige arbejde af Korolenko ("The Blind Musician"). Resuméet kan bidrage til at interessere læseren og vil yderligere tilskynde til en mere detaljeret undersøgelse af arbejdet.

I en rig familie er et blinde barn født. Pappas far Petya, en venlig mand, men ligeglad med alt undtagen hans egen økonomi. Og hans onkel Maxim taler tværtimod af hans kampånd og mod. Han deltog endda i kampe, hvor han desværre blev handicappet.

Og det var han, der begyndte at uddanne drengen, først og fremmest forklare sin søster Anna, at overdreven kærlighed og omsorg kan beskadige barnet.

De første lyde, konstant skræmmende Peter, eller Lær at kende kunsten

Og nu i VG Korolenko's arbejde "Blind Musician" kommer en vidunderlig tid på året - foråret. Det blinde barn er foruroliget over den omgivende støj, som vækker den vågen natur. Mor og onkel fører babyen til flodbredden. De voksne opdager ikke Petyas spænding, og han falder fra massen af indtryk, han har modtaget. Efter denne misforståelse forsøger de tætte at hjælpe barnet med at forstå lyde og fornemmelser.

Peter blev forelsket i en brudgom, der spiller et rør, som han lavede sig til. Hans uberørte kærlighed hjælper med at skabe meget triste melodier, som han udfører konstant. Og en dag kommer Petya til ham. Han begynder at lære spillet på røret. Og moderen, der bemærkede dette, bestiller et klaver.

Men da Peter for første gang hørte lyden af dette instrument, mistede han igen sine sanser igen. Denne musik virker for ham meget højt. Så forstår hans mor, at der er mere følelsesmæssighed i domstolens præstationer end i hendes musik. Hun begyndte også at forstå hemmelighederne i dette spil og blev snart interesseret i Petya, og han begyndte at lære at spille musik på klaveret. Så, i Vladimir Galaktionovich Korolenkos "Blind Musician" -skitse hjælper hovedpersonerne Peter med at forstå de første lyde af musik og opdage talentet i den.

Bekendtskab med den charmerende Evelina

Peter har ikke kammerater Gutterne skubber ham konstant. Men i den nærmeste ejendom vokser en lille Evelyn. Hun er et etårigt barn. Denne pige er meget rolig og intelligent. De er ved at blive bekendt under et af ture. Først forstår hun ikke, at Petya er blind, men når han lærer om sin sygdom, græder han bittert. Fra dette øjeblik i VG Korolenko's arbejde "The Blind Musician" fremstår den stærkeste og uopløselige følelse af venskab, og efterhånden vokser det endda til sand kærlighed.

Verden rundt er fuld af skønhed

Nogen tid passerer. Børn vokser op. Og i Korolenko's arbejde "Blind Musician" er indholdet af historien fyldt med nye tegn. Onkel kalder til sin hus en barm ven med sine to sønner-studerende. Og kommer også til deres venns ejendom. Ungdommen gjorde noget sjovt i gårdens lukkede vej. Og dette blev gjort specielt, så børnene ville lære, at et mere intensivt og brændende liv strømmer rundt omkring dem.

Pigen opfatter dette som en test af hendes følelser og indrømmer Peter i kærlighed og beslutning om at give ham sit liv. Om aftenen spiller den unge mand for alle på klaveret. Gæsterne er simpelthen bedøvet af denne fantastiske præstation og forudsiger en fantastisk fremtid for musikeren. Endelig føler Peter sin betydning.

Bekendtskab med munkene

Derefter beslutter onkel Maxim at betale sin ven et tilbagevenden til sin ejendom. Undervejs besøger de klokketårnet, hvor de bliver bekendt med klokkeringende munke, der som det viste sig også er blinde. En af dem hader hele verden, og den anden er tværtimod venlig og kærlig.

Denne bekendtskab gør Peter til at føle al sin smerte. Han bliver helt fremmed, bitter og irriteret, plager hans elskede. Han ønsker at forstå de utilgængelige billeder af farver, der omgiver ham, opfattes smerteligt ved berøring af solens stråler.

Snart blev den unge mand syg, og efter at helbredelsen meddelte, at han forlod med sin onkel til Kiev for at træne med en professionel musiker. Faktisk går han på turen med tiggere for at forstå verdens uhyre. Og når han vender tilbage til ejendommen, bliver han en helt anden person. Hans sjæl er helbredt. Han gifter sig med Evelina, og de har en smuk baby. Turen til Kiev blev udsat kun i et år. Og Peter fortsætter alligevel med træning, og snart vil hans debut på den virkelige scene finde sted.

Således slutter Korolenkos 'Blindmusiker', hvis sammendrag kun giver en overfladisk følelse af plottet og kan ikke afsløre dybden af karakterens tegn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.