Kunst og underholdningLitteratur

Kreativitet og biografi Lyudmila Ulitskaya

Lyudmila Ulitskaya - en af de mest læste nutidige russiske forfattere. Hendes bøger er blevet oversat til mere end tyve sprog. Forfatteren er vinderen af "russiske Booker" og "The Big Book". En karriere og biografi Lyudmila Ulitskaya - temaet for dagens historie.

tidlige år

Biografi Lyudmila Ulitskaya begyndte i 1943, i Davlekanovo. I denne lille by Bashkir forfatter af de kommende forældre blev evakueret fra Moskva. I hovedstaden, familien vendte tilbage i 1945. Lyudmila Ulitskaya far var læge af tekniske videnskaber, forfatter til flere værker om landbrug og mekanik. Mor forfatter i mange år arbejdet i Forskningsinstitut for Pediatrics Medical Sciences i Sovjetunionen.

Biografi Lyudmila Ulitskaya naturligvis efterladt et mærke på hendes arbejde. En vigtig rolle blev spillet af barndomsoplevelser. I 2013 udgav bandet en novellesamling "Barndom 45-53. Lykke vil være i morgen. " Denne bog skribent dedikeret til børn i krig, de, der fandt fyrrerne - en vidunderlig periode i landets historie, præget af en mærkelig kombination af fattigdom og ubrydelig tro på i morgen.

Heltene i historierne, "I morgen vil være glade" - optimisterne, idealister, som længe har været, efter min mening, ikke eksisterer. Og i at skabe disse værker som Ulitskaja anerkendt selv, hun hengav sig nostalgi for svundne dage, i barndommen og ungdommen, som næsten hver person i løbet af årene synes noget fabelagtig.

studentship

Felt eksamen fremtid forfatter Lyudmila Ulitskaya besluttet at følge fodsporene på sin mor, og kom ind i Moscow State University, Faculty of Biology. Student år, mærkeligt nok, dannet i heltinden i denne artikel kvaliteter er nødvendige enhver prosa forfatter. Hun lærte at meditere, ur. Og en af lærerne - Vladimir Efroimson (Institut for Genetik) - blev for hendes eksempel på paritet, hårdt arbejde, upåklagelig moral.

Biografi Lyudmila Ulitskaya omfatter arbejdsperiode på Institut for General Genetics. Men hvor længe er uddannet fra Biologisk Institut varede ikke. To år senere skrev et brev af fratræden. Årsag til at forlade var et genoptryk af samizdat, for mange medlemmer af de sovjetiske intelligentsia blev straffet i tresserne. Nogen tid Ulitskaja ikke fungerer. Tilbage var det ikke muligt for hende videnskabelige arbejde.

Begyndelsen af en kreativ måde

Efter sin afskedigelse fra Institut Lyudmila Evgenevna Ulitskaya aldrig arbejdet i offentlige kontorer. Efter en lang søgen efter arbejde var hun i stand til at tredoble kunstneren i den jødiske musikteater. Hendes ansvarsområder omfattede skrive dramatiseringer. Under sit arbejde i teatret har Ulitskaja skabt mere end et dusin spiller, essays, var også involveret i litterær oversættelse. Års arbejde i den jødiske Teater kan betragtes begyndelsen af den kreative forfatter. Deres bøger Lyudmila Ulitskaya dog begyndt at udgive meget senere.

Det første stykke blev offentliggjort i 1993. Det var en samling af "Rødder". Næste Ulitskaia bog blev meget rost af kritikere.

anerkendelse

Roman "Medea og hendes børn" har forårsaget en masse positive anmeldelser, både i Rusland og i udlandet. Med kreativitet Ulitskaia læsning del af landet var bekendt stadig godt i firserne, da hendes historier periodisk optrådt i litterære tidsskrifter. I begyndelsen af den 90. skyde spillefilm i hendes bøger. Således bliver navnet Ulitskaia kendt blandt dem, der foretrækker at se film læsning prosa.

I 1990 Vladimir Grammatikov lavet filmen "Sisters of Liberty". År senere, Anatoly Mateshko skabte filmen "Kvinde for Alle". Omkring dette tidspunkt i den "nye verden" kom romanen "Sonechka", senere oversat til alle europæiske sprog og højt respekteret af vestlige kritikere. I 1999 premieren på filmen "Dying er nemt," fra et manuskript Lyudmily Ulitskoy, og to år senere så dagens lys, måske den mest berømte roman af den russiske forfatter.

"Case of Kukotskiy"

Til denne roman Ulitskaya Lyudmila Evgenevna blev tildelt "russiske Booker" award. Bogen fortæller historien om en talentfuld gynækolog Pavle Kukotskom og hans familie. I romanen og påvirket nogle af de vigtige begivenheder i historien i USSR, for eksempel kampen mod genetik. Plottet fungerer af Lyudmila Ulitskaya ganske tragisk. Datteren af hovedpersonen - en mand, der viede sit liv til medicin, døde på hospitalet på grund af ikke tilvejebragt under medicinsk behandling. I 2005 blev Lyudmila Ulitskaya roman filmatiseret af instruktøren Yuriem Grymovym. Ved at skabe et manuskript til en tv-film forfatter deltog.

Andre bøger Lyudmily Ulitskoy

Romanen "Daniel Stein, Interpreter" udkom i 2006. Arbejdet blev en bestseller og modtog prisen "Store Bog". Hovedperson i romanen - den Jøde Daniel Stein, som blev en katolsk præst. Værket er kendt for sin usædvanlige sammensætning, består af samtaler og tegn breve. Bogen forårsagede blandede anmeldelser. En af Storbritanniens kritikere beskyldte forfatteren i den manglende respekt for ofrene for Holocaust.

I 2008, en samling af stykker Ulitskaia "russisk marmelade og andre" blev offentliggjort. Tre år senere - roman "Grøn telt". Lyudmila Ulitskaya hvis bøger beslaglagt fra forsiderne, og skrev andre værker: "Jakobsstige", "Holy skrald", "The Gift of mirakuløse," "Happy Homes".

Personlige liv Lyudmila Ulitskaya

Forfatteren gift først en elev af Yuri thailændere. Ægteskabet varede ikke længe. Anden mand, forfatteren blev en læge Biologisk Mihail Evgenev. I dette ægteskab var født to sønner - Alex og Peter. Først blev han en forretningsmand. Peter - en jazzmusiker, men de sidste par år arbejdet tolke. I dag ægtefælle Lyudmila Ulitskaya er Andrey Krasulin - russiske kunstner og billedhugger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.