Kunst og underholdningLitteratur

Russiske forfatter Natalia Ilyin: biografi og foto

(. 1914-1994 gg) Ilina Natalya Iosifovna - kendte russiske forfatter og journalist, forfatter af biografiske værker, i livet, hvor to modstående sider af verden forenet uforklarlig: Øst og Vest. En vidunderlig kvinde - et levende eksempel på skæbnen for en af det russiske folk, spredt over hele verden ved vilje grusomme omstændigheder.

Biografi Natalia Ilina

Natalia Ilyin blev født 19 maj 1914 i Simbirsk (Rusland). Hendes mor Elena Dmitrievna Voeykova talte flere sprog, har været at oversætte og undervise. Pave Joseph S. var en arvelig søofficer, uddannet fra St. Petersborg Marine Corps, var en varm fortaler for det Hvide bevægelse. Bedsteforældre - krigen i 1812 helten af året, min bedstefar - en journalist og forsker i én person, og hans onkel - den berømte geograf, en ven og kollega D. Mendeleev og Yu Shokalski.

I 1920 blev familien tvunget til at emigrere i stort dengang, "russiske" by i Kina - Harbin. Der er en pige modtog en fremragende uddannelse, studerer ved Institut for Orientalske og Commercial Sciences. Samtidig Natalia har været aktivt involveret i aktiviteterne i den urbane drama skole.

Mange år af livet i Kina

Ikke endt skolegang flyttede hun til Shanghai, hvor han begyndte at arbejde i emigrant avisen "Shanghai Zarya". Hans satirer, gennemsyret med subtile humor, sarkastisk og velrettede, først udgivet under pseudonymet Miss Peng. Disse satirisk artikel sandfærdigt beskrive den nøjagtige billede og bitre liv det russiske folk i Harbin og Shanghai. Så Natalia og flere kolleger dannede ugeavisen "Shanghai marked"; hun betragtede forfatteren selv - det var en sjov udgave til emner af dagen. Arbejdet med en avis, undtagen Ilyina, med deltagelse af mange russiske emigranter, hvoriblandt var hendes ven A. Vertinsky.

Med angrebet på Sovjetunionen, Tyskland Natalia Ilyin blev mere og mere bukke under for den patriotiske stemning. "Shanghai marked" kom i åben fjendtlighed mod dissidenter udvandrer samfund og publikationer, blev forfulgt af politiet og indstillet driften i 1941. Essays om livet i Kina, hvor Natalia Ilyin holdt i 27 år, indsamlet i bogen "Med andre øjne," udgivet i 1946. Siden da har genoptryk ikke været, og i øjeblikket bogen er en sjældenhed. Deres fædreland - Rusland - Natalia ikke huske og komme tilbage her kun i 1947.

Hej, Rusland! Writer Ilina Natalya

Moskva blev det næste stop i hendes rige, fuld af nye oplevelser og uforglemmelige rejser i livet. I hovedstaden, på anbefaling af Konstantin Simonov, hun indskrevet in absentia i litterære institut opkaldt efter Gorky. Dette banede vejen for professionel beskæftigelse i litterært værk. Hun skiftede hendes stil af satiriske artikler, der inkorporerer pro-sovjetiske følelser og illusioner om sovjetiske liv. Hertil kommer, Natalia Ilyin følt behov for at lægge ned på papir deres liv, så i modsætning til livet i almindelige sovjetborgere.

Den unge kvinde begyndte at skrive den selvbiografiske roman "The Return" -tasten idé bestod i den vanskelige skæbne emigrant. Efter alt, hvorfor skulle du ikke nået i et fremmed land, alt, hvad der er flygtig og usikker, bygget på sand, og det afhænger fra enhver brise. I eksil dig - en mand uden et pas, en andenrangs og ofte ydmyget. Det første stykke af den russiske fremmede lande, som er skrevet af den eksempel på hans egne erfaringer, har forårsaget ægte interesse blandt læserne.

Kreativitet Ilyina - en levende påmindelse om, hvad livet har værdi, hvorfra det ikke er nødvendigt at benægte: selvværd, indre frihed, oprigtighed og sund fornuft. Taler om historien om hans ædle familie, den meget tone i prosa forfatter tildelt læseren glemt følelse af normer, der ligger i den russiske intelligentsia og kultur.

Popularitet Natalia Ilina

Bred popularitet til Ilina kom efter "Khrushchev tø", når tidsskrifter er aktivt begyndte at udskrive sine ætsende, vittig satirer latterliggøres de negative processer af litterære og offentlige liv ( "Tvivlsom friskhed", "Bil psykose", "Belogorsk fæstning", "Tales of the Bryansk skove "" fødselsdagsfest ").

Ilina Natalya Iosifovna (foto russisk levetid cm. Over) var præget af den naturlige ironisk drejning i sindet, havde en god sans for humor, kan le ad sig selv. Med sjove, skøre tapperhed er det let at lave fjender, i modsætning til de fleste rammende skrev om det absurde og absurde i den sovjetiske økonomi, om den middelmådige "sekretær" litteratur. Som en fri mand, Natalia levede i harmoni med ens samvittighed. I livet var en vidunderlig historiefortæller og en interessant samtalepartner: indsigtsfulde, let, skarp.

Bøger Ilina Natalia

I 1960, den satiriske forfatter begyndte at blive udstedt som særskilte publikationer: "Alt er skrevet", "Latter - en alvorlig sag," "Lysende boards", "Noget er ikke at få". Det parodierer, tærte og tyk, elskede at læse højt Korney Chukovsky, og Twardowski glæde trykt strålende satirer i "nye verden". arbejder Ilyina udgivet magasiner "Crocodile" og "Unge" er også aktiv.

Veje og skæbne Ilina Natalia Iosifovny

Russiske forfatter Ilina Natalya Iosifovna ikke holdt en dagbog, men i mange år at lave noter i en desktop kalender, noget hastigt skrevet på særskilte ark og foldes ind i en enkelt mappe. Nogle gange en del af indholdet i dagbøgerne er fastsat i de bøger, men de grundlæggende tekster forbliver upubliceret. I den sidste bog af erindringer "Veje og skæbne," forfatteren fortalte om den vanskelige skæbne russiske emigranter, fordrevne i Shanghai revolutionær bølge, bitterhed eksil og tilbagevenden af glæde.

Lyrisk skrivestil af denne ting bidrage til at føle sig i en enkelt strøm varieret skæbner mennesker, mødte Nataley Ilinoy på vejene i livet. Det er let at læse, det er kendetegnet ved stor smag og en enorm andel af selvironi. Beskrivelser af heltene i bogen er korrekte og omhyggeligt kontrolleret, uden brug af frimærker og kunstighed.

Vitale funktioner i den russiske forfatter

Writer Ilina Natalya Iosifovna elskede at gøre med naturen. Sådan var hendes liv: generel og personlig, sjov, bitter, med uafviklede livsstil. Forfatteren var interesseret i den skæbne, forskellige mennesker: populære og ukendte, og er ikke særlig god, de ældre og de unge, gamle venner og tilfældige passagerer. Med den lethed for at gå til kontakt med mennesker, det var den første rakte hånden. Blandt hendes venner, forfattere og kunstnere, jeg mødte en masse berømtheder. Natalia Ilyin kørte et venskab med Annoy Andreevnoy Ahmatovoy, Aleksandrom Vertinskim, Korney Chukovsky. I familielivet, Natalia var tilfreds med Aleksandrom Reformatskim - en fremragende russiske sprogforsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.