Kunst og underholdningLitteratur

Nikolai Garin-Mihajlovskij: kreativitet og biografi

Invincible - dette er sandsynligvis den bedste definition af den karakter af en ingeniør og en forfatter. Garin-Mihajlovskij altid fuldt lagt ud, med henvisning til, hvad han gjorde.

barndom

Han blev født i 1852 i en velhavende aristokratisk familie. Far - Georgiy Antonovich Mihaylovsky i krigen under angrebet blev såret og tildelt for tapperhed. Efter sin pensionering, han slog sig ned i Odessa. Hans første-fødte Nicky gudfar var Nicholas I. Hans mor Glafira Nikolaevna var en adelsdame af serbisk oprindelse. Drengen voksede op smuk, munter, men meget livlig og adræt på selve bjerget.

Gang på gang brød han sin fars instruktioner, hvilket i høj grad elskede, og så overilet far tog op bæltet. Den fremtidige forfatter Garin-Mihajlovskij studeret på Richelieu skole. Det hele vil senere blive beskrevet i to dele af tetralogi: "Tema Barndom" og "skoledrenge". I næsten hver eneste af disse tegn har en reel prototype. Kun 40 år afsluttet den første biografiske roman Garin-Mihajlovskij "Tema Childhood". Han skrev sine værker i forbifarten, kan det siges, "på knæ", hvor det er nødvendigt. Men læsning, behøver du ikke mærke til.

ungdom

Efter gymnasiet har Garin-Mihajlovskij besluttet at blive advokat og gik på universitetet. Men et år senere en passion fører ham til Institut for Kommunikation. Det var en kæmpe succes for sig selv og for samfundet. Senere vil Garin-Mihajlovskij være en talentfuld ingeniør-praktiserende læge. I mellemtiden, i Bessarabien arbejdende praktikant brandmand. Men da han sluttede sine studier, han får retning til Bulgarien og derefter deltager i opførelsen af Bandar galiciske vejen. ingeniør guldgraver arbejde er meget fascineret af Nicholas G .. Derudover var der en anstændig indkomst. Også i 1879, han meget lykkeligt gifter Nadezhda Valerevna Charykova (de havde elleve børn og tre vedtaget). Brylluppet finder sted i Odessa, og om aftenen tog det unge par har at tage væk til St. Petersborg. Men den muntre og støjende familie Michaels forhånd tager timer, og de unge er for sent til toget og forlade om morgenen. Og hvad med dette var vittigheder og latter! I St. Petersborg, behøver papiret arbejde i ministeriet ikke kan lide Mihajlovskij. Derfor var han glad for at vende tilbage til praksis. Byg jernbane sektion Batoum-Samtredia. Arbejdet er meget farligt - gemmer sig i skovene i en bande røvere og angribe arbejdere. Derefter overføres det og administreres Baku fremspringsdelen transkaukasiske jernbane. I slutningen af 1882, se korruption, bestikkelse, fratræder han, selv om meget af aktiviteten af ingeniør-guldgraver.

Gundurovka (1883-1886)

NG Garin-Mihajlovskij køber ejendom i Samara-provinsen, hvor økonomien kommer til at skabe, hvilket vil bidrage til at øge udbyttet, ønsker at fjerne kulakkerne. populister ideer har trængt hans bevidsthed. Men tre gange kommer tæt på hans ejendom "røde hane". Møllen blev ødelagt, trskemand, og endelig hele afgrøden. Han blev næsten ruineret og besluttede at vende tilbage til aktiviteten af en ingeniør. I Gundurovke brugt han to og et halvt år.

Engineering arbejde

I 1886 vendte han tilbage til sin elskede arbejde. Han forsket på området for Uralbjergene "Ufa-Zlatoust". Familien boede dengang i Ufa. Det var begyndelsen på den transsibiriske jernbane. Han arbejdede som økonom, og resultatet var en enorm besparelse - 60% af de penge, for hver mile. Men dette projekt skulle bryde igennem med kampen. Samtidig fortsatte han sit litterære værk, skrev han om denne historie essay "Alternativ". Mihajlovskij introducerede Stanyukovicha med de første kapitler af den hidtil ukendte "Tema Childhood", der i sin endelige form blev offentliggjort i 1892. Desuden har funktionen historier blevet offentliggjort om landsbyen, som også havde succes. I 1893 udgav han essayet "Rejsen til Månen". Men på hjerte og i praksis var det en jernbane ingeniør.

praktisk arbejde

Hun holdt hende hele tiden. Men det var en arbejdskraft af kærlighed. St. Michael har rejst hele Sibirien, Samara provinsen, rejste til Korea og Manchuriet, at undersøge muligheden for bygningen er der. Indtryk indtastet essayet "I Korea, Manchuriet og Liaodonghalvøen." Jeg besøgte Kina, Japan, og endelig ankom i Hawaii via San Francisco. Rejste med tog på tværs af alle stater og vendte tilbage til London, kørte han på vej til Paris. I 1902 udgav han essayet "Around the World".

Berømte mennesker

Han blev meget berømt mand i hovedstaden, og som en rejsende og som forfatter. Som et resultat, blev han inviteret til Nikolaj II. Han gik forlegent og vendte tilbage med rådvildhed. Spørgsmål stillet af kejseren, var enkel og ligetil, og talte om den begrænsede tænker på at spørge.

litterære liv

Han arbejdede aktivt med en række magasiner. Allerede trykt og "Barndom Tema" og "Schoolboys" og "Studerende". Arbejdet med "teknik". På aftenmøde, "budbringer af livet," pludselig døde han. En sådan byrde, som han var, kunne ikke holde hjertet. Han var 54 år.

Dyster morgen november Petersburg ledsaget af Garin-Mihajlovskij sidste rejse i Volkov kirkegård. Penge til ikke nok begravelser. Jeg var nødt til at indsamle abonnement.

livets bog

Fra "Barndom Tema" begyndte biografi af forfatteren Garin. Dette alias han tog på vegne af hendes søn Harry. Men alle vi plejede at kalde forfatteren af Garin-Mihajlovskij. Synopsis - en lys og ren forår minder fra barndommen. Kæmpe palæ i udkanten af en stor sydlige by og den tilstødende "hyrede gård", som lejede den fattige, hvor snavs og støv, i lighed med de fattige livegne børn spil og drengestreger, passerer hans barndom Tema - intet ligesom hans fars hus hvor barndom Nikolai Mikhailovich. Barndom Tema Kartasheva glad, men på ingen måde skyfri. Far hans misforståelse alvorligt skade sarte barns sjæl. Disse små Tema lidelse, angst for barsk og streng far reagerer på læserens sjæl smerte. En følsom og ædel sjæl Tema mor elsker hende bevidstløs impulsiv og letpåvirkelig søn og som det kan, forsvarer ham fra hans fars forældre teknikker - nådesløs piskning. De læser vidner de hensynsløse brutale henrettelser og terror, som fylder sjælen af moderen. Barnet bliver til en ynkelig ung en. Han plukkede menneskelig værdighed. Succeser og fiaskoer undervisningserfaring og relevant i vores tid, deres shows Garin-Mikhailovsky ( "Tema Barndom"). Resumé - dette er ånden i menneskeheden, respekt for barnets personlighed - det grundlæggende i demokratisk dannelse. Dramatisk død far til barnet afslutter sin barndom, og for evigt husket hans sidste ord: "Hvis du nogensinde gå imod kongen, jeg forbander dig fra graven"

Forfatteren af tetralogien, og mange andre værker var manden med de etablerede demokratiske overbevisning støder op til marxismen. Han er fyldt med en let impuls til de mennesker, til gode, til livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.