Kunst og underholdningLitteratur

Wise fabler Izmailov: liste

Når man læser den fabel A. E. Izmaylova, ser det ud til, at kommunikere med en moderne - så præcise og gribende detaljer i hans historie. I sig selv, hans tekster er lærerigt, en fryd for øret, let at læse og huske. Liste fabler A. E. Izmaylova er ganske omfattende.

Disse tekster er del af det obligatoriske minimum pensum. Det betyder, at hver elev i en vis alder skal være bekendt med denne vidunderlige forfatter. Betydningen af hans noveller lærerigt let at forstå. behøver kun at være i stand til at lytte, at læse mellem linjerne og sat op på den rigtige måde, individuelt arbejde tanke.

Fables Izmailov. liste

4 klasse - det er på mange måder, en særlig alder. På dette tidspunkt, børnene lærer at meditere, for at gøre deres egen mening om emnet. Det var på dette tidspunkt, og de udbydes til studiet af fabler Izmailov. Liste med forskellige lærere kan være anderledes.

Hvad er fabel lært i skolen? Det følger underholdende tekster: "Ulven og Crane", "To æsel", "Korrektion", "Kashchei og læge", "Merchant Bryuhanov", "Liar", "vildledende udseende", "dyrisk retfærdighed", "Maid", " En døende hund "" Owl og siskin "" Black kat '' den gyldne snor '' Ladder "" Lantern "" Oyster og to forbipasserende. " Overveje værdien af de fire mest populære historier.

"Golden Strings"

I fabel, det handler om, hvordan et musikinstrument snor brød, og det blev erstattet af guld svarende. Umiddelbart ændret deres holdning til musik, få et helt andet spil. Men folk ikke mærke til det, fordi guld har forblindet dem.

Nogle mennesker, blandt andet begynder at føle en falsk følelse af stolthed. Kun hårdt arbejde med at opnå den ønskede hjælp løftes af betydelige resultater. Det er de fabler Izmailov. Denne liste hjælper med at fremhæve de bedste tekster.

"Trappe"

Den fabel fortæller hvor meget kan straffes menneskelig stolthed. Vi nogle gange uden synlig grund, glæde sig i samfundet, der anser sig bedre end andre. Entourage (dem der er tæt på), som hovedregel, stort set på linje med vores personlige præstation og potentiale. Dette tyder på, at personer med tilsvarende potentiale er tiltrukket af hinanden.

Teksten til fabel fortæller historien om stigen, der er stolt over, at det er den øverste. Men en dag ad trappen lige fyldt og var kæphøj skridt nedenfor.

Denne tekst afspejler også livets flygtighed, viser det faktum, at tingene kan ændre sig når som helst. Som en stige flips, og begivenheder i vores liv bliver ændret i en eller anden retning, hvilket fører de positive eller negative konsekvenser for den enkelte. Ingen grund til at være selvtilfredse stolt mand ikke at falde en gang i en akavet og dum situation.

"Lantern"

Denne fabel med rette fordømmer menneskelig uvidenhed og ønsket om at skjule deres mørke gerninger. Lantern her er den klareste lysstråle, som er rettet mod at fjerne alle de dårlige kvaliteter af karakter og de respektive hensigter.

Når en person bor alene med ønsket om gevinst, vil det uundgåeligt ødelægge sig selv som person. Han har intet ønske om at hjælpe andre mennesker, at gøre noget godt i livet at arbejde på dig selv, forbedre dig selv.

Lantern her er en måde, der afslører de virkelige fejl i andre.

Mindst én gang i livet hver person har brug for at læse fabler Izmailov. Listen kan lave dine egne, i en tilfældig rækkefølge.

"Østers og to forbipasserende"

Denne tekst er den store fabulist finder i det menneskelige hjerte grådighed. Det er denne kvalitet af karakter overskygger helt af sig selv, forhindrer mildhed og venlighed. Som to forbipasserende ikke kunne dele med hinanden østers og opvokset store strid om, hvem der vil få det, og nogle gange folk ikke ønsker at høre hinanden og søge at gøre alt for profit.

Hvad kunne være mere oplysende og dybtgående end de fabler Izmailov? En liste over disse tekster kan fortsættes på ubestemt tid. De er lyse, oprindelige, informativ og filosofisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.