Kunst og underholdningLitteratur

Golovachev Vasiliy Vasilevich: biografi, fotos og interessante fakta

Genre "fiktion" er meget populær blandt læserne. Alle ønsker at lære noget nyt, der går ud over det sædvanlige for os i verden. Og den fantastiske værker denne mulighed giver. Tak til dem, kan du rejse i tid - i fortiden eller fremtiden, at være i parallelle verdener, besøger fjern galakse, kæmpe horder af udlændinge. Og alle disse rejser og eventyr er tilgængelige fra komfort i hjemmet, det er kun nok til at åbne en bog og begynde at læse. Golovachev Vasili Vasilievich - en af disse guider, der afslører for os porten til nye verdener for sin fascinerende, let at læse romaner og historier. Han er en anerkendt mester i ord og pen, fordi hans bog og læste voraciously. Det er derfor, hans fans elsker fantasy genren, der ser frem til sine nye værker.

biografi

Golovachev Vasili Vasilievich, hvis biografi er meget interessant at fans af science fiction, blev født den 21. juni 1948. Hans fødested Bryansk regionen - byen Zhukovka. Han er uddannet i Ryazan Polytechnic Institute. Efter sine studier gik ind i hæren. Beliggenhed service - Far Frontier Village. I midten af 70-erne af det XX århundrede, gik jeg til Kiev, begyndte at arbejde her i Design Institute som ingeniør. Han førte holdet, der førte designafdelingen. I slutningen af 80'erne begyndte at skrive bøger.

Vasiliy Vasilevich Golovachev sluttet af de russiske Writers' Union i 1983. Jeg skrev et par dusin romaner, noveller og noveller. På efterspørgselssiden for ham som forfatter, er det faktum, at hans værker er i millioner af eksemplarer og konstant genoptrykt.

På det tidspunkt, han elskede volleyball, bærer titlen "Master of Sports".

Familie mand. Far til to børn. I øjeblikket bor han i Moskva.

Golovachev Vasiliy Vasilevich, hvis arbejde har fundet et ekko i hjerterne hos elskere af god fiktion er en af de produktiv forfatter, der kan skrive hurtigt, men præcist. Verden af i fremtiden, foreslået af forfatteren, var lyse og trivsel i den tidlige arbejde af master. Ved hans beskrivelse nærmede Basil omhyggeligt, med den videnskabelige dokumentation for de processer af dannelsen af økosystemet og samfundet et alternativ fremtid. Meget udtryksfuld vendte sin roman "The Relic", hvor mennesker mødes nogle væsner, der er skaberne af universerne.

I 90-erne begyndte Golovachev Vasiliy Vasilevich skrive lidt anderledes. Nu i sit rum science fiction elementer var esoterisk, neo-hedenskab. Godbidder sine bøger - er slaverne, unikke hedninge fremtidige aldre, der kæmper for deres frihed mod de onde kræfter. Forfatteren fremmet den teori, at slaverne plejede at bo i Hyperborea, som var placeret i Arktis. Han forsvarer kraftigt hans synspunkter og er ikke enig med dem, der holder en anerkendt, videnskabelig version af historien. Forfatter anklaget for nogle af hans værker er antisemitiske, begrunder dette ved at bruge dem i navnene på jødiske navne skurke. Lande absolut onde, ifølge forfatteren, er USA og Kina. Særlig fare, forfatteren taler om det i sine bøger, det kommer fra kineserne, navngivning dem som "græshopper verden, der ønsker at gribe de lander i andre."

Priser og anerkendelse

Golovachev Vasili Vasilievich - præsentere Aleksandr Makedonsky i litteraturen. Sejr efter sejr, er hvert år præget af erobringen af den almindelige præmie. Tildelt for hans bidrag til den russiske science fiction i russisk litteratur, for "bidrag til genoplivning af Rusland" og mange flere. Hans navn er indskrevet i den russiske Guinness Rekordbog. Writer, udvide horisonter af plads og fremmer interessen for rummet, kan nu lovligt betragtes som en borger i universet, en stjerne i stjernebilledet Tvillingerne er opkaldt efter ham.

Golovachev samtaler

Forfatteren siger, at den nuværende samfund er splittet. Selv om behovet for at bekæmpe det onde sammen, men indtil videre er det ikke. På spørgsmålet om, hvorvidt der er en almindelige mennesker, ligesom hans figurer, siger, at hans billede, for eksempel, Matveya Soboleva kollektiv. forfatteren håber dog, at i det virkelige liv er der de samme karakterer uden fejl. Golovachev Vasiliy Vasilevich ikke kan lide dem, der klager over livet, folk deprimeret. Han kalder at være stærke - reelle forsvarere af menneskelige værdier. Han er til en aktiv livsstil, og på grund af hans helte - Mænd handling, energiske og kraftfulde, modigt kæmper mod det onde. Selvom forfatteren indrømmer, at folk helt blottet for fejl, er stadig ikke tilfældet.

Hvem anser sig selv Golovachyov?

Bestseller forfatter kalder sig selv en russisk og sovjetisk mand. Men ideerne om kommunismen ikke acceptere alt, og mange af dem betragtes skadelige og have en ødelæggende virkning. Det udtrykker den opfattelse, at markedet, handel og forretning og ødelægge det russiske samfund. Ifølge ham, vi alle har brug for at bevæge sig på en anden måde. Analyse af situationen i verden, sagde han, at Rusland indledte på vejen af resistens over for dette system og lignende i verden er stadig ikke længere.

Om Moskva

Golovachev Vasiliy Vasilevich erkender, at til Moskva er ikke meget. Han kan lide nogle steder, men de ændringer, der finder sted med hovedstaden, ikke til hans smag.

Forfatteren påstande, der kan tilpasses alle forhold, fordi han allerede boede i vanskelige tider, da han var nødt til at tage de mælkeflasker, der dukkede op i det mindste nogle penge til at købe et minimum af produkter.

Som Vasily siger, Moskva - et behageligt sted at arbejde, og resten du har brug for i naturen, væk fra travlhed i byen, for eksempel i Bryansk regionen, hvor han blev født.

Om Ukraine og årsagerne til flytningen

Årsagen til flytningen til den ukrainske science fiction kalder den manglende evne til at udgive bøger på russisk. Når strømmen kom nye mennesker, besluttede han at tage til Rusland. Han bemærker samtidig, at der ikke var nogen anti-ukrainske bøger han ikke skrive, men på en måde er det ikke særlig ønsker at udskrive.

Om forfattere

Han kan lide at læse Tjekhov, O. Henry, Sheckley. Selv om det erkendes, at nu primært læser en særlig litteratur er nødvendig for at skrive nye værker. Han er interesseret i bøger om esoterisme, kosmologi, de filosofiske værker.

Om ukendt

Vasiliy Vasilevich Golovachev hedder det i den russiske nord, hvor hersker permafrosten, ligger i delstaten mange artefakter fra Arilds tid. Jeg er sikker på, at der var en slavisk Hyperborea, og det beviser, der snart vil blive fundet.

Om hans fremtidige planer

Golovachev Vasiliy Vasilevich, hvis bøger ikke ligge på hylderne, fortæller, at han engang var et ønske om at holde op med at skrive, fordi en alder af 60 ikke kan skabe hans foretrukne actionfyldte litteratur. Han anerkender, at kreativitet sortiment er blevet mindre, og der er ingen tidligere flyvning af fancy, men det er stadig fuld af nye ideer og planer. Han siger, at det stadig har energi, der kommer ind gennem det i en roman. Hvis det forsvinder, så efter hans mening, er det muligt at slutte af med håndværk af forfatteren.

Golovachev Vasiliy Vasilevich: kort bibliografi

Forfatteren har skrevet mange værker i genren "rum fantasi": Cykler "Relic", "sort mand", "The Adventures of Dennis Molodtsova", "On dynasti Romashin", "Universe at VVG" og andre i genren "Fighting Fantasy" :. Cykler " evangeliet af dyret "" Ekstazis "" Forbudt virkelighed "og andre. Han skrev flere romaner ( "Der er russisk," "Kriptozoy", "Hvem er vi" og andre.), Noveller ( "Piranha", "Reserver dødens" og andre.) Og noveller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.