Kunst og underholdningLitteratur

"Mary Poppins" Hvem skrev dette? Travers, "Mary Poppins". "Mary Poppins" - et eventyr

Vidunderlig tilpasning af historien om Mary Poppins vundet hjerter af millioner af børn i hele Sovjetunionen, men de færreste kender detaljerne om bogen og om dens forfatter. En masse tilpasninger, produktioner og medløbere, det er hvad fik billedet af Mary Poppins.

resumé

Tale begynder med, hvordan Banker familien samles til morgen te ved bordet og begynder at reflektere over det faktum, at de har brug for en ny babysitter. Dette hus har allerede arbejdet en masse sygeplejersker, men ingen af dem formåede at finde et fælles sprog med de børn, der bor her, er det Michael, Jane og tvillingerne John og Barbara. Og i dette øjeblik forfatter til Mary Poppins for første gang vises i siderne i et eventyr. Denne stærke pige, der engang repræsenterede familiemedlemmer og hun sagde deres nye barnepige.

Hvordan gjorde Mary Poppins

Men intet medlem af familien forstår ikke, hvordan der var denne unge dame i Banker hjem. Man får det indtryk, at det kom fra, eller luften eller ned fra himlen med hjælp fra sin stok paraply, som altid er i hendes hænder. Banker kan lide det til medlemmer af familien, for dem er det Miss Perfect, hvor der kan være nogen fejl undtagen én - hun elsker at se din refleksion i butiksvinduer. Men om det næppe kan kaldes en ulempe, i betragtning af hvor charmerende Mary Poppins.

Forfatteren beskriver den nye barnepige af familien som en streng og krævende, men børnene er meget tilfreds med det, fordi hun forstår dem og kan nemt finde et fælles sprog med dem. Det viser at eleverne utrolige tricks, der giver medicin, som er direkte i skeen bliver til is, rider på trappe gelænder op, fortryder de knapper og kroge børnetøj, bare ved at se på dem.

Hvorfor barnepige fordi børn elsker

Dagplejemødre er fascineret ikke kun børn, dyr og endda statuer fundet det vidunderlige. Det indfører afdelingerne med en dreng med en delfin, hvis statue er i byens park og lære om detaljerne i livet af en omvandrende hund, og en af de kvarter hunde, alt dette er i stand til Mary Poppins. Tale beskriver ikke bare en god sygeplejerske, hun har fremragende manerer og underviser de samme børn.

Som en rigtig fe sygeplejerske, hun gør magiske ting. Det er ikke kun den paraply, som hun altid bærer med sig, men også et stort tæppe taske, hvor der er en række ting, nogle gange sådan, at der faktisk ville de næppe passe i en pose denne størrelse. Kort sagt, det er en stor barnepige, er det bedre ikke tænke på det. Hun - en rigtig fe, men ikke normal, dens største bekymring - børnene, som hun mener, og kan altid komme dem til hjælp, selv i de mest uventede situationer.

Mary Poppins og hendes afdelinger

Mary Poppins forfatter gør det muligt for læseren at gætte, hvor denne magiske barnepige ankom. Når de studerende Michael og Jane spurgte hende om, hvor meget tid sammen med dem, vil hun fortsat være, trolden siger, at det afhænger af vinden, fordi med sin hjælp, det er flyttet fra den ene familie til den anden. Børnepasning viser deres elever mange mirakler, men, mærkeligt nok, denne magiske kun interessant for børn, voksne ikke finde det tåler. Mary Poppins fortæller sine spillere om, hvad der sker i zoo natten, huset, hvor børn lever, vist i et fad af porcelæn, og viser det til dem.

Hun fortæller børnene, som i himlen, stjernerne vises. Ifølge hende, henviser hun til den lille tandhjul folie, der gør Jane og Michael, og indsætte dem i himlen. Børn er fulde af glæde, de befinder sig i en magisk verden, et eventyr, fuld af magi og mirakler, som ønsker at være et barn. De bekymre kun om, at når de bliver voksne, vil de glemme alt, hvad der skete med dem. Meget ofte voksne glemmer, hvad der skete med dem i barndommen, men alle børnene håber, at i deres hjerter vil altid være den bedste babysitter i verden - Mary Poppins.

Hvem skrev denne historie

Forfatter til bogen, proshumevshey hele den civiliserede verden, var en berømt engelsk forfatter Pamela Travers. Biografi kvinde, gav verden en barnepige-troldkvinde, så mystisk som livet selv, og Mary Poppins. På sin heltinde selv forfatter sagde, at det er svært selv at sige, hvilken en af dem, der kom op med idéen om at skabe denne karakter meget lang hvirvlede i hendes hoved, og endelig forvandlet til et eventyr, som nu er kendt for hvert barn.

biografi

Det er meget vanskeligt at etablere detaljerne i hendes personlige liv, som det er ligesom Mary Poppins, en masse fantasere, taler om hans liv. Det rigtige navn af forfatteren Helen Lyndon Goff, og hun blev født i Australien, August 9, 1899. Hendes forældre var britiske immigranter. Den fremtidige forfatter til Mary Poppins fra barndom var glad for bøger, lære at læse i en alder af tre år.

Når lille Lindy var syv år gammel, hendes far døde, og hans mor blev tvunget til at flytte ind hos sin fætter. Hun sørgede for pigen til bestyrelsen, som rektor tillod hende at læse, hvad han ønsker, og til at deltage i skolen spiller. Allerede i en alder af 16 havde hun at få et job, fordi familien har brug for penge. Det er blevet en stenograf, men fortsatte med at deltage i alle opførelser af Sydney, stadig drømmer om at blive skuespiller. Senere trådte hun teatergruppen og besluttede at tage et pseudonym, Pamela Travers.

Mary Poppins og hendes historie allerede kunne ses i perspektiv. Snart efter hun fik sin første bifald på scenen, begyndte hun at skrive digte og artikler til forskellige magasiner. I 1924 havde hun allerede gjort et tilbud om at tage til England som korrespondent.

Billedet af den sygeplejerske-troldkvinde

Her er, hvordan gjorde Mary Poppins. Hvem skrev dette arbejde, kendt af mange, men næppe en prale viden om historien om denne fortælling. Særlig indflydelse i denne periode, eventyret forfatteren var digteren George Russell, der ligesom Pamela, han troede på eksistensen af forskellige magiske væsner og feer. Han lærte hende at en bred vifte af ny, fortalte hende om Celtic mytologi, introducerede de populære østlige lære, buddhisme og hinduisme. Han introducerede den kommende forfatter med en anden udestående digter - William Yeats, der har bidraget til udseendet af billedet af Mary Poppins.

forfatter til bogen om eventyr af en barnepige-troldkvinde begyndte at skabe sit billede med de historier, der har haft succes med læserne, men det besluttede at fortsætte med at udvikle historien om Mary Poppins. Hun fortsatte med at arbejde i journalistik, selv besøgt Rusland, hvilket resulterede i bogen "Turen Moskva" udgang, som ikke nød af de sovjetiske myndigheder.

Snart hun samlet alle sine materialer, som var historier om Mary Poppins, og bragt sammen alle de historier i bogen, som er offentliggjort i USA, fordi markedet har der været større end i England. Bogen var utrolig vellykket, og efter alle huske navnet på P. Travers. Mary Poppins er blevet kendt i hele verden. Men forfatteren blev forstyrret, at hendes bog betragtes intet mere end eventyr.

Succesen er opnået Pamela, ikke mindsket hendes hårde arbejde, og hun fortsatte med at arbejde i journalistik og skriver anmeldelser. I 1935 forlod han livet af hendes ven og mæcen - Dzhordzh Rassel. Nu havde hun ingen at dele deres rejse ind i de magiske verdener. Men hun var heldig i 1938 for at mødes med Georgiem Gurdzhievym, den berømte teosof, som var en af grundlæggerne af den spirende bevægelse "New Age". Anført af en bekendt med en sådan person blev betragtet som en eksklusiv og ambitiøs forfatter til var dobbelt agn. Han var ikke kun populær, men også engageret i danse, så tiltrukket af Pamela.

Børn i livet af Pamela

Men stadig forfatteren af historier om sygeplejersken-troldkvinde var ikke nok, at elskede hendes karakter Mary Poppins. Hvem skrev så meget om børn, bør virkelig elsker dem - det var sandt for Pamela. Da hun allerede var 40 år, og hun var stadig ikke gift, besluttede hun at tage et plejebarn.

De blev sygelig dreng ved navn Camillus, som det besluttet ikke at åbne mysteriet om dens oprindelse og sagde, at hun var hans egen mor. Situationen blev mere kompliceret, når Camillus mødte sin bror og lært, at han modtog. De at leve sammen fortsatte, men Camillus formåede ikke at lykkes i livet, han ikke får en uddannelse, og kunne ikke finde et godt job.

indtjening

I 1959 har allerede givet Pamela underskrevet en kontrakt med Walt Disney on 100 tusind. Pund fra salget af ophavsretten på Mary Poppins. Hvem skrev eventyret, vil jeg nu ved ikke kun læsere, men også elskere af tegnefilm.

Alderdom af forfatteren var temmelig rolige. Hun har undervist på Harvard og Northampton, var glad for meditation og studiet af buddhismen i Japan. Hvis tidligere det var bare en tilhænger af de store mænd, nu er det blevet en guru for andre. Pamela blev mere og mere lukket og mindre tilbøjelige til at kommunikere med mennesker. Hun døde 23 april., 1996

Heltinden Mary Poppins hjælpe hvert barn føler den magiske og den magiske verden. Hun forsøgte at gøre det klart, at barnet og den voksne bør ikke glemme, at der findes magi i verden og fortsætte med at tro på det på alle alderstrin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.