Mad og drikkevarerSalater

Salat Sunflower chips vil bringe solrigt humør

Foråret er kommet, men de lyse farver stadig ganske lille, og så ønsker at gøre mangfoldighed i hverdagen. Hvordan dette kan gøres, når ugen var dækket med et hoved? Det er fortsat at skabe i køkkenet og skabe mesterværker, der kan forårsage beundring. En af disse kan kaldes et mesterværk salat Sunflower med chips, hvilket er overraskende ikke blot smager egenskaber, men også excentriciteten clearance. Den er lavet i form af sol blomst, så er i stand til at dekorere ethvert bord, og derfor at lette stemningen.

Salat og chips har altid været en lækker og meget velsmagende, især for børn, fordi det er dens design tiltrækker opmærksomhed. Må ikke spilde en masse tid til at lære alle mulige opskrifter til salater og chips. Det er nok til at lære at lave mad en smuk solsikker, der vil være en året rundt glæde husholdninger og inviterede gæster.

For at forberede salat solsikke chips, du har brug for at bestanden op på følgende produkter:

- røget kylling - 0,5 kg;

- Æg - 3 stk;.

- Gulerødder - 1 stk;.

- Tørret poppy - 2-pak. eller dåse sorte oliven - 1 b.;

- svampe (svampe) - 300 g;

- kartoffelchips - 1 pack;.

- mayonnaise.

Ved at købe røget kylling, er du nødt til at være meget forsigtig, fordi kødet er ofte uegnede til konsum. På trods af, at der oftere rådes til at erhverve brystet, låret stykker er den mest foretrukne, fordi kødet i denne del mere saftigt. Før forbereder salat kylling stande antændt i mikrobølgeovnen eller ovn til at dræbe alle former for bakterier. Hakkede røget kylling skålen er lagt på det første lag.

Gulerødder kogt, derefter renses og skæres i strimler. Kogte grøntsager kan udskiftes koreanske gulerødder, som vil tilføje krydderi til salat. Tilstedeværelsen af visse ingredienser kan ændres, så den måde at bruge guleroden er ikke kritisk.

Det næste lag lagt stegte svampe og løg. Det er bedst egnet til salat svampe, det er bedre at erhverve skæring, der vil beskæftige sig med tilberedning af måltider hurtigere.

Salat Sunflower chips forudsætter kogt æg. Til dette de er kogt hårdkogte, og derefter separeret æggeblommer fra de hvide. Først ved hjælp af et rivejern salat drysset med protein, så gør det samme med æggeblommer.

På denne grundlæggende salater færdig, men den mest spændende del af forberedelsen til at være alene. Solsikke Salat med chips er bemærkelsesværdigt i, der er designet som en sol blomst derfor skabe en oval form af salat på et fad, hæld den på stande med mayonnaise og til at starte udsmykning. Kartoffel chips på kanten af Salat (på en cirkel) er lagt ud på et fad, skaber ligesom kronblade af en blomst. Gule chips, samt deres form, gør det muligt at skabe en smuk solsikke, men glem ikke, at i den indre del af sol blomst sort. Af denne grund vil mayonnaise nødt til at fylde en ingrediens, der er sort. Da disse produkter kan vælge valmue eller oliven. Hvis det besluttes at bruge valmue, så bør det være præ-blød i varmt vand. Oliven nødt til Hak dem og fylde den centrale region retter. Salad Sunflower chips får en meget velsmagende alligevel.

Hvis en sådan kreativ mangfoldighed er ikke nok, kan du altid tilføje et interessant supplement til de muligheder registrering. For det foreslås at følge et blomstermotiv tema og lagt på solcelleanlæg er en farverig mariehøne, som er let gøres med hjælp af bittesmå cherrytomater. Indstillinger for fremstilling af kunstværker sæt, så salat Sunflower chips en vidunderlig start til at realisere dine kreative evner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.