TravelingRejsetips

Santa Monica, Californien: Attraktioner

I verden er der et stort antal byer, som fortjener opmærksomhed af turister. I dag er fokus for vores opmærksomhed - Santa Monica (CA). Denne by er placeret på Stillehavets kyst, i USA. Vi vil tale om, hvad det indeholder, og hvilke attraktioner du kan gøre for turister. Også i artiklen vil vi give nyttige råd til alle, der kommer til at besøge denne by. Men vi starter med en fjern fortid i Santa Monica.

Lidt historie

Den første information om dette land tilhører midten af det attende århundrede. De første indbyggere i bebo disse steder, var indianere. Senere, de erobrede spanierne. I fremtiden har byen Santa Monica blevet bygget her. Hvert år, her kommer et stort antal mennesker fra forskellige lande og byer på jorden. Dette er en af den rolige og fredelige by Los Angeles.

Santa Monica (Californien) attraktioner

Turister fra hele verden er altid bekymret over det vigtigste spørgsmål: "Hvad er interessant og usædvanligt kan ses i et nyt sted?" Santa Monica (Californien) tilbyder mange spændende muligheder for rejsende. Vi vil fortælle dig om de mest populære steder og attraktioner:

 • Palisades Park. Turister fra hele verden elsker at slappe af i parken. Hvordan er dette sted så attraktiv for dem? Det ligger i nærheden af Stillehavet, og du kan ikke kun beundre dem, men også for at se den fantastiske solnedgange og solopgange. Især, at denne park er et stort antal Cubbies. De er placeret blandt palmer og smukke blomster. Det er så nemt med lyden af bølger og måger opleve en følelse af fred og ro. Parken er byens symbol - en statue af St. Monica. Det vil være interessant at finde ud af, at hendes højde på fem meter. Turister elsker at blive fotograferet ved siden af skulpturen.

 • Pierce. Hvis du ønsker at føle alle de lokale smag, så skal du besøge dette sted. Til tjeneste: en række attraktioner, catering og souvenirs. Derudover er der levende musik, levende musik. Det er altid overfyldt, du kan få mest uventede kærlighed.

 • En fodgængerpromenaden. Så her kaldes tredje gade, gåtur langs som anses for at være en vigtig forudsætning for at udforske byen Santa Monica. Her er smukke skulpturer og springvand, modebutikker og souvenirbutikker. På trods af, at gaden er ikke særlig stor, er der altid fuld af liv. Syng sange, spille forskellige instrumenter musikere, jonglører vise deres numre, og danserne giver forbipasserende workshops. Gaden er kun for fodgængere billetpris til biler er lukket.
 • Route 66 i Santa Monica, kan du se et skilt med denne inskription, om hendes kærlighed at blive fotograferet ikke kun de besøgende, men også de lokale. Route 66 - en af de mest berømte veje i Amerika. De lokale mener, at det er i deres by det stammer.
 • Santa Monica Place. En af de største indkøbscentre i byen. Den består af tre etager og et åbent område, som er placeret på taget. Læsere vil være interesseret i at vide, hvad der er i centrum. De første to etager - tøj fra de mest berømte designere. Tredje - cateringvirksomheder og en biograf. Hvad er der på taget? Der er caféer og restauranter, som tilbyder en fantastisk udsigt over byen og Stillehavet.
 • Oceanarium. Det er placeret på molen i Santa Monica. Det bør helt sikkert komme med børnene for at introducere dem til de forskellige beboere i havet.

Populære museer i byen

Disse omfatter:

 • Heritage Museum. Her ikke blot kan sætte sig ind i de historiske fakta om byen, men også med de kulturelle traditioner for indbyggerne. Museet er vært for forskellige arrangementer og møder med kendte offentlige personer. Han er en af de ældste i byen.
 • Museum of Flight. I første omgang var der et bibliotek, men nu forskellige modeller af fly og fly.
 • Kunstmuseum rummer en lang række værker af berømte amerikanske kunstnere.

Underholdning for turister og lokale

I denne vidunderlige sted, vil hver person finde noget for enhver smag og muligheder. Blandt de mest populære underholdning er følgende:

 • Da Santa Monica (CA) - en by, som er placeret på Stillehavets kyst, er en favorit tidsfordriv her er det at bo i de store sandstrande. Mange turister kommer her for at nyde den smukke hav landskab.
 • Besøg messer, hvor landmænd sælger varer. Priserne er meget attraktivt for turister, og produktet kvaliteten er høj.
 • En tur rundt i byen på en cykel, som kan lejes.
 • Se og fotografere det enorme antal af forskellige fugle, der lever her.
 • Lektion shopping i de bedste butikker i byen.

nyttige tips

Santa Monica, Californien - meget flot og gæstfri by. Men for at gøre dit ophold var ikke skæmmet af ubehagelige øjeblikke, lytte til vores råd:

 • Sørg for at bringe varmt tøj til turen, da byen er placeret på havet.
 • At gå til et andet land, så glem ikke at tage et kamera, men husk, at byen Santa Monica, Californien er bedst at skyde i hverdagene som i weekenden er der altid en masse turister.
 • Billetter til museer og udstillingshaller skal købes på forhånd. Som regel priserne er lave, er der en række rabatter, især for børn.
 • Information til dem, der ryger: i byen for dette er et særligt sted. For rygning, samt for at drikke alkohol i de forkerte steder leveres sanktioner.
 • Mange turister er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt det er værd at tage en bil at komme rundt i byen. Det er bedst ikke at gøre det så gratis parkeringspladser her ikke så meget. Nyd en tur eller bruge tjenesten bus. Du kan også leje en cykel.

Gaver og souvenirs

Hvad skal man se i Santa Monica, Californien, vi allerede ved, er det nødvendigt at finde ud af, hvad gaver er mest populære hos turister. Vi tilbyder dig en lille liste:

 • magneter og nøgleringe med udsigt over byen;
 • mærke chokolade og andre søde sager;
 • kaffe og te;
 • shirts og hætter med forskellige symboler;
 • statuer af St. Monica;
 • vinylplader og meget mere.

Santa Monica (Californien) anmeldelser

Der er altid vejret er varmt, men varmen er med til at undslippe den kølige hav. Dens nærhed gavnlig effekt på de lokale beboere. Deres ansigter er lyse og fredfyldte. Billeder af Santa Monica (CA) bekræfter, at det er virkelig paradis og søde hjørne, som tiltrækker mange mennesker fra hele verden. Anmeldelser af mennesker, der kommer her fuld af positive følelser. Det er så nemt at tro, at livet er smukt og fantastisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.