Mad og drikkevarerOpskrifter

Smelt. Opskrifter til stegt og marineret fisk

Smelt, opskrifter , som er meget talrige - en lille aflang fisk. Det dvæler i Østersøen og Nordsøen, i søer omkring St. Petersborg. Freshwater underart af denne fisk kaldes "Småsild". Et andet navn smelt - fiskene-agurk. Hun fik det for det faktum, at lige ud af vandet intensiv lugt af friske agurker. Retter fra denne fisk er almindelige i nærheden af St. Petersborg. Fordi det er hvor det udvindes udførligt. Der er endda fejre navnet på denne fisk. Dens hurtige og nemme at lave mad på en pande eller marinere. Navnet på fisken stammer fra Karelske sprog.

Stegt smelt. opskrifter

Udover fiskene bliver nødt mel, knust kiks, vegetabilsk olie, salt og æg. Vask fisken, afbrød hans hoved, og, uden at adskille den helt fra kroppen, trække over og fjern indmad. Hvis dette ikke sker, smelt, hvilket opskrifter ikke altid kræver behandling, vil smage bittert. Hvis du har fået at gennemføre proceduren for healing indmaden smart nok, forsøger at forlade indersiden af hver fiskeæg, udtrække kun tyktarmen. Måske vil det ikke være let i starten, men efter flere forsøg skal lykkes. Med kaviar, denne fisk er meget dem. Efter rengøring, er det nødvendigt at dykke ned i pisket æg med vand. Roll i mel og steges til de er gyldenbrune i større mængder af varm olie. Du kan tilberede dejen lidt anderledes, at have vendt mere sprød smelts. Opskrifter varierer kun lidt, men teksturen af den færdige fisk er helt anderledes. Panering er nødvendigt at forberede en blanding af lige mængder af majsmel og salt (dette forhold - autentiske opfindelse St. Petersburg). Tilføj tør persille. Cornmeal gør fiskene mere sprød og indeholder ingen gluten i deres sammensætning. Fry på medium varme på hver side i tre minutter. Det er ønskeligt, at de færdige fisk lå på en serviet, så de har absorberet den overskydende stegning. Denne ret går godt med kogte nye kartofler, med god hvide ris.

Marinerede smelts. Opskrift "St.Pete"

Dette er en anden signatur skål, spredt på Østersøkysten. Hans madlavning er endnu enklere end en stegt smelt. Du har brug for et kilo fisk, tre gulerødder, løg, et hundrede gram mel, solsikkeolie, per liter vand, peber, eddike, laurbærblade, salt, fed og sukker. For marinaden i vandet satte sukker (2 spsk), en teskefuld salt, fem spsk eddike (9%), at et par peberkorn og alle de andre krydderier smag. Alt sammen, er du nødt til at koge, og i mellemtiden rene og smelt steger det i olie, pre-roll i mel. I den forberedte krukker sætte de hakkede gulerødder og løg ringe. Oven lå fisken, hæld den varme marinade og luk låget. Lad det marinere i en dag. Smelt, hvis opskrifter er i hver restaurant, St. Petersburg, i hvert fald godt, hvis du koge det derhjemme. Agurk fisk normalt vises på hylderne i løbet af sommeren og efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.