SundhedSygdomme og betingelser

Svampeinfektion: diagnose og forebyggelse

Svampeinfektion - en sygdom forårsaget af en række forskellige patogene svampe. Fra det lider, ifølge konservative skøn, omkring 10% af verdens befolkning, i henhold til andre data - 20-30%. Og kun i de sidste 10 år er antallet af smittede fordoblet. Svampeinfektioner kan påvirke forskellige områder af kroppen: hud, hår, negle og indre organer.

Typisk er sygdommen ikke en trussel mod menneskers liv og forårsager ikke smerte, men ikke desto mindre, hvis der er klare symptomer bør søge øjeblikkelig lægehjælp. Dette skal gøres af mange årsager. For det første gennem læsioner kan trænge bakterier, som er en direkte trussel mod menneskers sundhed. For det andet vil behandlingen fjerne muligheden for smitte til andre familiemedlemmer. Og for det tredje, enhver, selv den indolente, at sygdommen skal behandles, fordi det svækker immunsystemet. Hertil kommer, at folk, der har svamp, forbudt fra mange offentlige steder: fitnesscentre, svømmehaller, sundhedscentre osv Og glem ikke, at nogle typer af sygdommen (primært påvirker de indre organer) er meget farlige, selv om, og der er .. sjældent.

Svampeinfektioner i huden kan påvises ved følgende symptomer:

- kløe og brændende;

- peeling;

- revnedannelse;

- rødme, undertiden i form af cirkler eller ringe;

- blister;

- brun eller hvide pletter på huden.

Alle disse symptomer kan skyldes sygdommen, og kan have andre årsager, så ikke undvære et besøg hos lægen. Svampeinfektion - en sygdom direkte relateret til klimatiske forhold i regionen. Beboere i de sydlige lande, hvilket i høj grad øget fugtighed, lider af denne sygdom oftere end indbyggerne i de nordlige regioner med en moderat temperatur regime.

Moderne metoder til diagnose af svampeinfektion:

- KOH mikroskopi;

- PCR-diagnostik;

- omsætningen af immun fluorescens;

- serologisk metode;

- bakteriologisk podning;

- molekylær genetisk analyse.

Den mest effektive - de to af metoden sidste, mens andre vedrører den hurtige test, og deres effektivitet afhænger af den type svamp. Kun ved at definere den type patogen og dets reaktioner på medicin kan tildeles til en bestemt behandlingsforløb. Diagnose af genitale infektioner forårsaget af udviklingen af patogene svampe, udføres ved de samme metoder. I sjældne tilfælde yderligere udpege renal ultralydsscanning og edb tomografi.

Hvis en svampeinfektion er læsioner kun på huden, kan det være hurtigt og med succes behandles med specielle præparater af systemisk eller lokal behandling. Men vil være langt mere effektive forebyggende foranstaltninger, der vil drive muligheden for sygdom på et minimum:

- Overhold personlig hygiejne;

- Må ikke gå barfodet på offentlige steder;

- Prøv færre sliddele fra syntetisk stof;

- Bær ikke ubehagelige sko;

- Tag et brusebad efter sauna og swimmingpool.

Og husk: aldrig selvmedicinering, kan kun en læge bestille tests for at afgøre, hvilken type svamp, udpege et behandlingsforløb og, vigtigst af alt, undgå risikoen for re-infektion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.