SundhedSygdomme og betingelser

Herpes: psykosomatiske sygdomme. Tabel Luizy Hey

Alle i verden er formentlig mindst én gang i livet, men jeg følte lidt ubehag, prikken, kløe, og viste de karakteristiske blærer omkring læberne. Alt dette er et signal om, at der er et problem, ligesom herpes. I mennesker er sygdommen kaldes en feber eller en forkølelse.

Af en eller anden grund, synes sygdommen, det har længe været kendt for læger. Denne infektiøs patologi, der opstår på grund af tilstedeværelsen i mennesker af samme navn af virus, hypotermi, eller lav immunitet.

Men her er et utvetydigt svar på de vigtigste spørgsmål, som er af interesse for mange, hvorfor nogle mennesker synes virus flere gange i livet, mens andre lider af det næsten hver måned der. Det er af denne grund, mange forskere og eksperter på området for "subtile stof" mente, at i mennesket er årsagen provokerer herpes. Psykosomatik i dette tilfælde finder sted. Men først er du nødt til at forstå lidt hvordan at herpes er , og hvilke typer af denne sygdom.

herpes typer

Herpes - en infektionssygdom. Skulle han nogensinde komme ind i den menneskelige krop, og det er der stadig for livet. Den virus forekommer primært i form af udslæt og alvorlig indflydelse på organismen har.

Den mest almindelige herpes betragtes som den første og anden typer. Det er hovedsageligt udtrykkes i form af kosmetiske lidelser.

Herpes virus infektion af det tredje, fjerde og femte typer af alvorlig indvirkning på den menneskelige krop, da det kan endda påvirker centralnervesystemet:

  • 3 typen - denne type varicella, som manifesterer sig i form af børns sygdom - skoldkopper eller herpes zoster;
  • 4 type - Epstein-Barr virus eller infektiøs mononukleose;
  • 5-typen - cytomegalovirus.

Der er også tre typer: 6, 7 og 8, men deres indvirkning på menneskers dårligt forstået, men forskere mener, at de manifesterer hos patienter med kronisk træthedssyndrom. Med andre ord, grunden til disse typer af skjult dybt inde alle, og det er nødvendigt at kigge efter det er der for at hjælpe patienten håndtere sygdommen.

Psykosomatiske patologi: hvad er det?

Et udtryk som "psykosomatisk" består af to ord latin: psyke - brusebad og soma - krop. Efter fra dette, psykosomatiske sygdomme - det er, når patienten lider fysisk, men årsagen til sygdommen, der findes i sjælen, eller rettere, i sin opfattelse af, hvad der sker omkring. Der kan argumenteres for, at den følelsesmæssige og mentale tilstand af en person, der direkte er forbundet med det fysiske.

Mange forskere, som har længe arbejdet for at forstå årsagen til en sygdom, menes det, at de fleste af de dårligdomme det er psykosomatisk, og det er nødvendigt for at helbrede den menneskelige sjæl, så sygdommen vil gå væk. Men lad os se, hvad der kan ske i et menneskes liv, hvis i sidste ende vil medføre psykosomatiske forkølelsessår på læberne?

forbudte begær

Før du forstår dybet af den menneskelige underbevidsthed og finde ud af årsagen til herpes, skal du fortælle en meget interessant faktum, der er beskrevet af mange forskere, der arbejder på problemet af årsagerne til herpes i mennesker i alle aldre. Sagen er, at herpes i form af psykosomatisk medicin, er mest almindelig hos kvinder, der har besluttet at hellige sig til tjeneste for Gud og gik til at leve i et kloster. Og det er forbundet med nogle funktioner i deres tænkning og levevis.

Det er velkendt, at livet i klostret indebærer strenge regler og restriktioner, men kvinderne kommer til at tjene Gud, er det stadig i dybet af deres sjæle er fortsat skrøbelige skabninger og tilbøjelige til forskellige fristelser.

Og netop i det øjeblik, en nonne føles meget stærk fristelse på hendes læber og synes kold, som er et symbol på kampen for den menneskelige natur og personlige overbevisninger. Det er derfor, det menes, at herpes vises i de mennesker, der er inde oplever voldelige konflikter, for eksempel mener, at sex - er noget beskidt og ud over det sædvanlige, men de ignorerer hendes libido.

Også i denne kategori kan omfatte folk, der er karakteriseret ved en følelse af skyld, ambivalente følelser - meget ønskeligt, men nødvendigt, eller patologisk pænheden, som manifesterer sig i frygt for at blive beskidt og til at se latterlig i andres øjne, og mere.

Derudover er der en anden grund til, der forårsager forkølelsessår. Psykosomatik i dette tilfælde er forbundet med behersket vrede, og i særdeleshed for vane at fordømme alle omkring ham. Det er derfor, eksperter siger, at du skal forstå først, der bekymrede mand, og først derefter gå videre til behandling af infektionssygdomme. For at gøre dette, ordinere antibiotika, og hvorfor kroppen med urter, hvis du bare har brug for at hjælpe den person beskæftige sig med deres frygt og andre problemer i bruseren?

Sådan holder læber sunde

At flere herpes ikke vise på læberne, er det nødvendigt at ændre holdning til livet og hvad der sker omkring. Du er nødt til at forstå, at sexliv - det er ikke snavs og fordømmelse, men en naturlig menneskelig nød. Efter alt, det giver dig mulighed for at blive vist til eftertiden. De vigtigste ting - at elske dig selv først, og derefter allerede og din partner.

Også ændringer brug for at røre og forhold til det modsatte køn. Der er ingen i verden, der ikke kunne blive det, fordi nogen ønsker det eller på grund af deres køn. De gamle hindringer bør ikke stå i vejen for et nyt lykkeligt liv.

For at formilde hans vrede, irritabilitet, er det bedre at tale ud, det er når ingen vil genere herpes. Psykosomatik længe været undersøgt af forskere, og de var i stand til at bevise, at en hvilken som helst, selv de mest ubetydelige sygdom, der udkom ud af ingenting - det er en konsekvens af sygdom i sjælen. Det bør være let at tale og fjerne alle dine tvivl og sygdom vil blive afholdt uden nogen medicin.

Udbrud i næsen

Meget ofte folk gå til lægen, så de har meget smerte inde i næsen, er der ofte observeres en lille spotting og tør. Dette er en anden form for herpes, fordi det kan påvirke ikke kun slimhinden af kønsdelene og mund, men næsen.

Den interne tilstand af en person kan også føre til, hvad der vil blive vist herpes næse. Psykosomatik på sygdommen skyldes det faktum, at folk simpelthen ikke, "ånden" i nogen til at bære. Sådan ser en bestemt person, så inde i dem alle blot koger. Dette fænomen er stærkere end had og modvilje.

Det er også værd at bemærke, at det er den indre tilstand af en person og kan forårsage helvedesild. Psykosomatik det kan også være forbundet med depression. Det er manifesteret i det tilfælde, hvor en person i lang tid, noget meget forstyrret.

Genital herpes: Psykosomatik

Udslæt på skamlæber - det er en anden form for herpes, som også ofte bekymret over de mennesker. Hvis den korrekte tilgang til problemet og begynde behandling med det samme, så efter et par uger, kan du glemme alt om det. Men det er værd at sige, at den interne sindstilstand også kan være årsager til genital herpes.

Psykosomatik er forbundet med følelser af skyld, som oftest er den person erfaringer i forbindelse med visse begrænsninger. Sygdommen kan betragtes som en form for straf for, hvad der syntes upassende begær, når sund fornuft forstår, at det er et tabu, men fordi jeg gerne vil prøve.

Herpes på kønsorganerne kan forekomme hos mennesker, der ikke kan, uanset grunden, til at realisere deres dybeste ønsker og gøre dem til virkelighed. Eliminer sygdommen vil kun være muligt, hvis de ovennævnte grunde er løst. Måske patienten bør genoverveje deres synspunkter på de punkter, der tidligere har ønsket at skjule så langt som muligt fra andre mennesker. Når dette sker, vil den forsvinde og Psykosomatik.

sygdomme Table (Luiza Hey introducerede hende i en af hans bøger) hjælper til at forstå, hvad der kan provokere forekomsten af en sygdom og hvordan man kan forstå det, for til sidst at fjerne årsagen til sygdommen, og dermed helbrede kroppen.

Tabel bekræftelser sundhed

Den berømte forfatter Luiza Hey har længe været engageret i at hjælpe personen til at forstå dig selv og finde ud af, hvad der i sidste ende provokerer udseendet af sygdommen. Hendes bog har tilladt alle, der ønsker at forstå, hvad der er psykosomatisk. Tabel sygdomme (Luiza Hey lang tid arbejder på det) er en stor instruktion for dem, der ønsker at være i harmoni med din indre "I", og hvad der omgiver den. I det, ved den måde, er til stede og genital herpes eller kønssygdomme. Det er, hvad provokerer deres udseende:

  • troen på, at køn - er den stærkeste synd;
  • følelse af skam;
  • en tro på, at der kommer fra himlen straf for det faktum, at selv tænkt over forholdet til det modsatte køn;
  • aversion mod kønsorganerne.

Luiza Hey siger, at du kan komme sig, hvis vi antager, at alle naturlige er normal. Skabte mennesket så, og dette bør ikke skamme sig over, især min krop. Når en mand er at tage alt, og sygdommen vil gå væk.

Herpes simplex, som også kaldes herpes, kan være forårsaget af et stærkt ønske om at gøre noget dårligt, hvis en person har en uudtalt der undertrykker ham og er hjemsøgt. I så fald skal du elsker dig selv og alle omkring dig. At tilgive alle uret, hurtig usagte og bosatte sig i hans sjæl kun kærlighed og fred, og helt af sig selv løst.

Hvordan til at slå et forkølelsessår

Så for at slippe af med herpes, du skal finde årsagen til sygdommen, og til at lede efter det et must indersiden af en mand, så lægen bør udpege ikke kun laboratorieforsøg, men et besøg på en psykolog.

Så snart specialisten finder, at vejes på patienten i så lang tid, og vil bidrage til at løse alle hans psykiske problemer, så sygdommen kan komme, og måske ikke én.

Efter alt, som sagt bordet er Luizy Hey, er alle sygdomme rodfæstet i den menneskelige sjæl. Her er retningslinjer for behandling af sådanne patologier:

  1. Hvis herpes dukkede op på læben, er det nødvendigt at udtrykke alt det længe båret i sig selv. Du skal blot tage et blankt stykke papir til at skrive på det alt det, undertrykte og urolige, så rive det op, og dermed slippe af med den undertrykkende.
  2. Kolde sår i næsen kan fjernes, hvis du ikke holder i sig selv ondt. Man behøver blot at befri sjælen fra det, og sygdommen vil gå væk.
  3. Genital herpes er direkte relateret til den måde, en person ser på et intimt forhold. Mens han ikke tager det hele for givet, og ikke lære at elske din krop og forstå, at sex er alle naturlige, er sygdommen ikke gå væk.

konklusion

Herpes - det er ikke en behagelig tilstand, men det anses for at være en af de enkleste manifestationer af psykosomatisk medicin. På det sted, hvor dens opståen kan straks fortælle, at undertrykker mennesket. Det er nødvendigt at fjerne alle de interne problemer på sygdommen kan blive glemt for evigt. Ikke at ty til drastiske foranstaltninger og ikke tager antibiotika, du bare brug for at tale med en psykolog til at løse deres følelsesmæssige problemer og alle - sygdommen er helbredt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.