SundhedSygdomme og betingelser

Ved du, hvorfor folk prut?

Alle ved - det er uanstændigt. For ikke at nævne det faktum, at for at gøre det i tilstedeværelsen af en anden person anses dårlig formular. Ingen tænker på, hvorfor folk prut. Selv om dette er en normal naturlig fysiologisk proces, selskabet mener, at den person, der producerer gasser, overtræder reglerne for moral og anstændighed, og er klar til at ødelægge de ulovlige deres foragt. Udledningen af gasser omgivende betragtes som en forbrydelse af århundredet, og ofte forårsager vrede, latter. Men det er nødvendigt at forstå, hvorfor folk prut, og om der er nogen iblandt os, der ikke gør det på alle?

Hvor er de gasser, når de dannes i tarmen? alle processer er indbyrdes forbundne og er mønstrene i den menneskelige krop. gasdannelse - en naturlig proces. Der ved indånding med luften i blodet, som et resultat af en kemisk reaktion i maven. Endda bakterier, der lever i menneskets tarm, frembringer gasser. De ophobes, deres antal er stigende. Og, selvfølgelig, disse gasser skal være et sted til at gå indenfor. Nu kan du forstå, hvorfor folk prut, og acceptere det faktum, at folk ikke gør det (og levende ting) ikke eksisterer.

Når en person producerer gasser, der er en ubehagelig stank. Det har også en videnskabelig forklaring. Sagen er, at de indeholder hydrogensulfid og mercaptan. Mængden af deres dannelse i tarmen afhænger af ernæring. For eksempel, folk spiser en masse æg, blomkål, svampe og kød. Disse produkter hjælper med at forbedre lugten. Og for eksempel bønner, selv om store sag flatulens, men specifik bidende lugt ikke frigives.

Stiller spørgsmålet, hvorfor folk prut, mange mennesker er interesseret i, hvor mange af de samme gasser er i stand til at skelne mellem sund person per dag. Læger, ser beregnet, at det gennemsnitlige antal er 0,5 liter om dagen. Ca. persons prutter om 14 gange om dagen. Også det har en interesse, der ønsker at vide: prut i en drøm - det er naturligt, eller er det stadig en afvigelse.

Man, bliver hvilende, styrer deres fysiske behov. For eksempel, hvis du ønsker at gå på toilettet, vi vågner op. Men det gælder ikke for gasser. Trængsel, især hvis under dagslys mand holdt dem og ikke lade gå, kommer ud på natten. Overvåg umulig deres exit. Men de, der fra tid til anden i løbet af dagen giver din gas til at gå udenfor og ikke givet ved afgørelsen af spørgsmålet om, hvorfor folk prut, sove roligt om natten. Gasser ophobes under søvn, som regel efter at vågne op, de har brug for at gå.

I diskussionen et så følsomt spørgsmål bør fokusere på, hvor slemt begrænse sig selv. Indtil for nylig har lægerne argumenteret for, at dette kan føre til sygdom og alvorlig kronisk flatulens. Men for nylig Aesculapius bevist, at indeslutning gasser ikke er skadelige for sundhed og kan ikke på nogen måde indebærer fremkomsten af forskellige sygdomme. Mennesket er så gjort, at gasserne ikke kommer ud i tide, skal tilbage til sin plads i tarmen, og gennem tiden igen forsøger at komme ud.

Sandsynligvis mange af jer video scripts og forskellige spillefilm ses som en afvigelse fra tarmen gasser antændes, og placere dem i munden af udbruddet bliver en ildsprudlende drage. Hvad tror du, er det fiktion?

Nej, ikke fiktion. Faktisk gasserne forlader fra tarmen, kan antændes. Og kender denne førstehåndsvidne læger. Under operationer på endetarmen i en sådan procedure som en elektrisk kautering, kan gasser antændes. Tilfælde af brand, selv om sjældne, men forekommer i medicinsk praksis. På mig selv at kontrollere dette faktum og anbefaler ikke at sætte forsøget. Efter alt, kan flammen brænde den, der producerer gasser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.