SundhedSygdomme og betingelser

Årsager, symptomer og behandling af trichomoniasis

Trichomoniasis - en af de mest kendte sygdomme, seksuelt overførte sygdomme. Ifølge statistikker, at sygdommen er ikke fremmed hver femte indbygger på vores planet.


Seksuel transmission er den primære trichomoniasis. Men det sker, at der opstår infektion ved brug af sund menneskelig tøj og personlig pleje af patienten. tilfælde af intrauterin infektion er også kendt.

strong> symptomer hos kvinder og mænd

Læs mere om symptomer på trichomoniasis kan findes på sitet www.omega-kiev.ua, skal vi fortælle dem kort. Således er varigheden af inkubationstiden for sygdommen er 2-4 uger. Under akut trichomoniasis, er det kendetegnet ved forekomsten af smerte, udflåd fra kønsorganerne.

Kvinder inficeret med trichomoniasis, bemærkede:

• hævelse og rødme af kønsdelene;
• udseende slim;
• dannelse af små sår;
• blødning fra skeden.

Symptomerne på trichomoniasis hos mænd forekommer ikke så udtalt. I nogle tilfælde, at sygdommen forekommer i dem uden nogen ydre manifestationer. Ved blot manifestationer af sygdommen i herrerne inkluderer:

1) smertefuld vandladning;
2) hyppig trang til at gå "i den lille";
3) ubehag i perineale region.

strong> Diagnostik

Diagnose af trichomoniasis, lære om de nærmere udformning, som kan være på www.omega-kiev.ua/ru/trihomoniaz.html, forårsager nogle vanskeligheder. På grund af det faktum, at sygdommen, som vi har nævnt ovenfor, kan være asymptomatisk.

For en præcis angivelse af den læger diagnose afhøre og undersøge patienten og gennemføre en række undersøgelser. Især de tager en generel smøre. I tilfælde af handyr til forsøg med sekretion prostata, udflåd fra urinrøret og kvindelige - adskillelse fra bagsiden af skeden. Når væsker og andre symptomer på trihomoniazanet, specialister udføre mere forskning, for eksempel afgrøder flora.

strong> Behandling

Behandlet for trichomoniasis skal begge seksuelle partnere, og ikke en af dem. Under kampen med sygdommen er det nødvendigt at afholde sig fra samleje, samt at forsøge at eliminere de faktorer negativt påvirker immunsystemet.

Mennesker, der lider trichomoniasis, læger normalt ordinere metronidazol er ordineret fysioterapi, prostata massage, immunterapi. I komplicerede og kronisk trihomoniazecheloveku nødt til at tage et par antimikrobielle samtidigt.

Self-kur trichomoniasis umulig. Forsøger at besejre sygdommen, kan en person oversætte det til en kronisk form, faren for alle mulige komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.