Sport og FitnessFodbold

Stadion "Torpedo" (Samara): fortiden og fremtiden for idrætsfaciliteter

Samara er ikke kun en af de største regionale centre i Volga-regionen, men også ganske berømt sport byen. Desuden dens sports historie begyndte i fyrrerne i sidste århundrede. Der var ingen større stadions, som på nuværende tidspunkt, men det var en lille fabrik sportsplads, som rasede sportslige liv i byen. En af disse stadioner var et stadion "Torpedo" (Samara). I øjeblikket stadion ser sådan ud, som vist på billedet.

Historien om stadion "Torpedo"

Det første navn, der havde stadion "Torpedo" (Samara), har han erhvervet gennem anlægget, hvor han var. Beboere kaldte det stadion bærende plante. uddannelse tid er ikke kendt. Men den omtrentlige periode, hvor legepladsen på fabrikken dannede fabrikken stadion, i høj grad bestemt af i begyndelsen af halvtredserne af det tyvende århundrede. I disse dage den første sport, der blev dyrket i dette stadion var, måske overraskende, hockey. I tresserne er han uddannet og holdt foredrag hold "Pishevik", taler i de store ligaer i USSR Bandy Championship. Også på stadion tog en klasse hold i volleyball og boksetræning.

Med udviklingen af infrastrukturen i byen er opført deri, og andre sportsfaciliteter. I øjeblikket millioner af Samara byen er centrum for udviklingen af sport i regionen. Stadion "Torpedo" i disse dage har fået langt mindre opmærksomhed, blev nogle bygninger ødelagt på stadion, og for et stykke tid var det bare en by skøjtebane. Ikke desto mindre er det stadion overlevede, og nu er det holdt en lille rekonstruktion.

hverdage kompleks

I øjeblikket er stadion aktivt involveret i sport livet i byen. Han holdt byens mesterskabet fodboldkampe, trænede atleter i børns ungdommelige skole fodbold. Blandt andet stadion er altid åben, i modsætning til mange andre sportsfaciliteter i byen. Mange byboere komme til stadion "Torpedo" (Samara) at spille på kunstgræs, såkaldt "elastisk". Denne boks ser ud som vist på billedet.

Beliggenhed objekt

Mange beboere er interesserede i spørgsmålet, hvor er det stadion "Torpedo" i Samara, som de gerne vil se kampene i deres favorit hold inden for rammerne af byen i fodbold. For at komme til stadion er ganske enkel. Det er beliggende mellem to metrostationer - "Russisk" "Alabinskaya" og

På kortet, på gaden Michurina, betegnet stadion "Torpedo" (Samara), adresse, hvilket også kan ses på den. Fragment kort over byen, hvor stadion, kan du se her.

Usikker fremtid af stadion "Torpedo"

Spørgsmålet om, hvorvidt fremtiden for stadion "Torpedo" (Samara), forbliver åben. På den ene side er det investerede pengene til genopbygningen af en lille, men dette stadion er konstant involveret beboere i byen. Men på den anden side er der mange sportshaller, som også er behov for penge. Derfor stadion fremtiden er usikker.

Men byens ledelse lægger stor vægt på udviklingen af masse fysisk kultur og sport i byen. Derfor, i form af administration - en storstilet rekonstruktion af det nationale stadion og dets udvikling af infrastrukturen. Så på stadion vil have yderligere faciliteter, der skal huse en række sportsklubber for byens beboere. Og så vil ikke kun de spillere og volleyball spillere, der nu regelmæssigt er involveret i stadion altid træne på byens stadion "Torpedo" i Samara.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.