Sport og FitnessFodbold

Fodbold kommentator Cherdantsev Georgy: biografi og foto

Kommentator George Cherdantsev - en af de bedste fodbold analytikere på indenlandske tv. Han er i øjeblikket førende mange sportsgrene.

CV

Fødested Cherdantsev kommentator i Moskva den 1. februar 1971. Drengens forældre det meste af tiden tilbragt i Moscow State University, hvor han var som forsker af den biologiske fakultet. Derfor George blev bragt op det meste bedstemor.

I 1992 lykkedes Cherdantsev uddannet fra Institut for Romantik og germanske sprog ved Moskvas Statsuniversitet. Men manden ikke følge fodsporene på deres forældre og ikke gå på arbejde på universitetet.

Mellem 1982 og 1989 fungerede han som en del af amatør fodboldklub "Spartak-2" i Moskva Championship. Men snart havde han til at engagere sig med sporten, efter at have modtaget en alvorlig knæskade, gentagelse af som i lang tid ikke tillade drengen for at øve dine foretrukne hobby.

Kommentator Cherdantsev, et foto, som præsenteres i materialet, har flere specialer - lærere i fremmedsprog (engelsk, italiensk) og en oversætter. Efter eksamen fra gymnasiet arbejdede han inden for bankydelser, rejsebureau, en læsser på havnen lager under opholdet i Istanbul.

Hvordan Cherdantseva blev interesseret i fodbold?

Om fodbold George lært i 6 år. Far til kommentator var en arvelig fan af "Spartacus". Ifølge erindringer Cherdantseva oplevelse for dette hold, begyndte han i 1976, da klubben blev degraderet til en lavere division. Så faderen mand alvorligt forstyrret om den specificerede begivenhed. Derfor George fast besluttet, at paven ikke var et dårligt humør, er det nødvendigt at støtte fuldt Moskva fodboldklub.

I 1979, drengen først kom til klassen i fodbold sektion, arrangeret af skolen idrætslæreren. Lærere opfordrede George forældre til at sende ham til musikskole, undersøgt drengens talent for at spille musikinstrumenter. Men far til Mennesket er meget skeptisk over en sådan mulighed. Så i sidste ende drengen stoppet med at spille fodbold.

Hvordan George Cherdantsev optrådte på tv?

Efter tabet af postkontoret arbejdstager sad George i timevis uden at arbejde, før tv-skærmen. En kommentator fremtiden Cherdantsev tænkte, hvorfor ikke prøve deres egen styrke som en fodbold analytiker. Læring, der snart vil åbne den første indenlandske satellit sportskanal, George besluttet at sende i dit eget cv. Efter alt, folk der er velbevandret i fodbold, havde leveret det, og vidste flere sprog, på tv var ikke så meget.

I de kreditter af programmet "Football Club" Cherdantsev så det faxnummer, og sendte et brev til redaktøren af en ung tv. Allerede samme dag under svar telefonopkald til George sagde, at de var ikke klar over, hvordan med erfaring i bank og rejsebureau kan klare de opgaver en førende fjernsyn. Imidlertid er deres rolle spilles af tilstedeværelsen af MSU diplom og kendskab til fremmedsprog. Efter interviewe Cherdantsev blev vedtaget på prøve, og en uge senere lød de historien dukkede op i magasinet show broadcast fodbold analytisk transmission.

karriere

Fodbold kommentator Cherdantsev er i statens sport TV-kanal "NTV-Plus" siden 1996. Oprindeligt var Georgy betroet posten som en oversætter. Senere, hans stemme begyndte at dukke op i de sammenfattende rapporter, små jordlodder og anmeldelser fodboldbegivenheder. Men den virkelige succes kom til ham efter en korrespondent i det populære analyseprogram Vasily Utkin, "Football Club".

Den første kamp, som blev ledsaget af sport kommentator allerede Cherdantsev stammer fra 1998. Husker selv fører, det var et spil mellem landsholdene fra Norge og Italien ved VM i Frankrig.

Mellem 1999 og 2009, den kommentator Cherdantsev fungeret som et af de permanente medforfattere til den analytiske program "frispark", der udkom på det ugentlige tv-kanal "NTV-Plus fodbold".

I 2013 var der et gennembrud i karrieren George. Han fik overdraget posten som leder af den nye sportskanal "Sport Plus". Der er også en kommentator Cherdantsev fungerede som en af de førende i "Olympic Channel", som var engageret i skærm af udviklingen i internationale konkurrencer i Sochi.

I øjeblikket er George regelmæssigt betjenes af de italienske fodbold mesterskabet kampe, Champions League-kampe, indtager en førende position i "Efter fodbold" på kanalen "Match-tv."

I den seneste tid rekrutteret vi russiske kommentatorer for PES-2016. Cherdantsev bestået udvælgelse, og nu hans stemme kunne høre fans af det populære computerspil.

interessante fakta

Mange kommentarer George Cherdantseva under vedligeholdelse af fodboldkampe har længe blevet legendarisk. Således udtrykket "Aah! Må ikke ramt! "" Buffonische "" A-la-la "" dommer ved red-light district", og andre følelsesmæssige skrig opnået status af en førende internetfænomen.

Cherdantsev gentagne gange optrådt i reklamer på tv. Især er han kommenterer kampen mellem amatør hold under indspilningen af en kommerciel video til et af de mærker. George hørte voiceover kan være i talrige tv-serie produceret på hjemmemarkedet.

Professionelle resultater

For hele tiden på tv samledes George Cherdantsev en hel masse prestigefyldte priser:

  • "Det bedste kommentator i 2001".
  • "Det bedste sportsjournalist" (2005).
  • Vinder af den prestigefyldte pris "Golden Mikrofon" i regi af de sportsgrene medierne, "sovjetisk Sport" og "Komsomolskaya Pravda" (2011).
  • Vinder af "For at fremme fodbold 2012", som er udstedt årligt af grundlæggerne af organisationen "Ruslands fodboldforbund."

Som konklusion

Som journalist, en sports reporter, studievært og fodbold kommentator Georgy Cherdantseva heldig nok til at gå rundt snesevis af lande, vedligeholde de legendariske kampe med de bedste hold i verden, til at kommunikere med kendte personligheder i den første størrelsesorden.

I sit liv er der en masse spændende historier. Hvad er værd at kun sejr af den russiske team over Holland i 2008 Europa Cup. Kommentarer George hugget ud af reportage, stadig afvige på tværs af vidder af internettet, indsamle tusindvis af synspunkter og forårsager en livlig diskussion.

Sandsynligvis ikke syschetsya enhver sand fodboldfan, der ikke har hørt om Cherdantseva. Hans følelsesmæssige Rapporteringsmetode, viden om de mange spændende historier denne kommentator, dig aldrig falde i søvn til TV-skærmen, selv mens du ser de mest kedelige kampe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.