Sport og FitnessFodbold

Pontus Wernbloom: Biogran, karriere, personlige liv og interessante fakta

Pontus Wernbloom blev født i 1986, den 25. juni, på et sted kaldet Gøteborg og Bohus County. Det er kendt til dato, den svenske midtbanespiller, der spiller for CSKA Moskva og det svenske landshold. Denne atlet har en masse interessante fakta, og bør diskutere dem.

Tidlig karriere

Pontus Wernbloom startede med ungdomsklubber i hans hjemby. Der lærte han dygtighed af fodbold, dabbled i rollen som en atlet. Og så, i en alder af 18, flyttede han til "Göteborg" - en prisbelønnet og temmelig velkendt klub. Der er han snart følgeskab ungdomsholdet og har optrådt i løbet af året inden for dens rammer.

I en kort tid sagde spiller i det første hold. En forudsætning er, at Håkan Mild besluttet at afslutte sin karriere, og derfor forlod klubben. Så det sted var Pontus. Men det hele næste sæson, han kæmpede for at spille tid. Holdet ændret den måde, du spiller. Når angriber Marcus Berg overtager Vernblum forudsige forreste position, hvor det centrale.

Karriereudvikling: Holland

I 2009 i april, har Pontus Wernbloom indgået en kontrakt med den hollandske klub som "A3". For hans overførsel til de repræsentanter for holdet betalte beløb var 2,5 millioner euro. Den største liga fodboldspiller debuterede i august samme år. Den første kamp var mod kommandoen "Heracles". Pontus derefter udgivet på en erstatning. På 54 minutter, kom han ud på marken i stedet for Niklas Moisander. Imidlertid blev det første mål givet til ham på en gang. Bolden ind i modstandernes mål, han rullede kun i 2010, den 20. februar. Hans klub spillede mod "VVV-Venlo."

Den "A3", han spillede tre sæsoner - lige fra 2009 til 2012. Under al denne tid en fodboldspiller ud på marken 67 gange og har udsendt 7 mål.

Flytning til Moskva

I begyndelsen af 2012 flyttede han til Rusland Pontus Wernbloom. CSKA - det er, hvad klubben inviteret svenskeren at spille deres rolle. Vi købte spilleren i tre millioner euro, og det blev besluttet at indgå en kontrakt med 4,5 år.

Hans debut fandt sted den 21. februar. Det var en meget vigtig Champions League-kamp - mens moskovitter legede med stjernen i europæisk fodbold, med Madrid "Real". At Pontus "Army mænd" af det krævede minimum for at tegne. Svenskeren har scoret et mål 93 minutter inde i kampen, hvad reddet sit nye hold.

Den 3. marts han først kommet på banen i Premier League. Så svenskeren udgivet i start lineup, og han spillede hele kampen. Jeg må sige, at Wernbloom blev besluttet at straks sat ind i det første hold. Desuden er det næsten fra det første møde har taget en ledende position i teamet. Men i den første sæson af en ung mand spiller temmelig hård. Han fik i 11 spil så meget som 8 "gule kort"! Selv om jeg må sige, fra det område, den blev aldrig fjernet.

Pontus har gentagne gange bragt sejr til hans hold. For eksempel, den 28. oktober, scorede han det afgørende mål, "Terek", så hjul bolden "Lokomotiver", og i 2013 reddede klubben vædret "Wings of Sovjet." Det er en skam, at i den sidste kamp i landspokalen i Rusland, som fandt sted på "Anji", Pontus fjernes fra marken. , Mens CSKA lykkedes imidlertid at trække en sejr.

Resultater og interessante fakta

En masse interessante ting kan du fortælle om sådanne spillere som Pontus Wernbloom. Frisure denne spiller gjorde ham berømt selv blandt de mennesker, der er sporten er ikke afhængig. For ham var det en meget, ved den måde. Nu dette gør en Neymar - stjernen i "Barcelona". Men der er øjeblikke og interessante frisurer.

For eksempel, Pontus Wernbloom er mester i Sverige og Cup og Super Bowl af landet. Han har også - to-tiden vinder af den russiske mesterskab. Og Super Cup Holland.

Interessant, Pontus interesseret i marxisme og er tilhænger af socialistiske synspunkter.

I Wernbloom har en kone og to børn. Hans udvalgte, også en borger i Sverige, kaldet Nina, og hun er en lidt ældre spiller. Pigen - ikke en model og skuespiller (nu overraske, da de fleste hustruer af spillere , der er involveret, er en model tilfældet). Hun arbejdede som ledelsen cafe før mødte Pontus. Og nu engageret i at opdrage børn og i alle forsøger at støtte sin mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.