Kunst og underholdningFilm

Klayv Ouen: filmografi og biografi

Klayv Ouen, hvis filmografi består af næsten halvtreds film, er en velkendt skuespiller af britisk oprindelse. Han - vinderen af flere filmpriser.

Barndommen og ungdommen

Clive blev født i byen Coventry, som er beliggende i den frodige Amt West Midlands i 1964. Hans far var et land sanger-retning Dzhess Ouen, der forlod sin familie i 1967. Clive var også fire brødre.

Snart hans mor Pamela optrådte kæreste, der senere blev en stedfar til børnene. Han var en almindelig mand, han arbejdede som kasserer på toget / stationen.

Hvem ved, hvad der ville livet Mennesket har udviklet sig, hvis en alder af tretten, han ikke ramte ungdomsteater i byen. Kunst vildt tiltrukket Clive. Men efter eksamen fra high school i 1982, tilbragte han flere år på udkig efter mig selv, lever på dole.

I 1984 besluttede Owen og trådte Royal Academy of Dramatic Art. Hans klassekammerat var ingen anden end Rayf Fayns.

I 1987 dimitterede han fra akademiet skuespiller Klayv Ouen. Han blev straks taget til tjenesten på en af Londons teatre, hvor han spillede en væsentlig rolle for sig selv. For eksempel spiller Romeo i spil af Shakespeares skuespil.

Arbejdet på tv

I samme år blev han inviteret til en lille rolle i tv-filmen "Kids Rokliffa".

Klayv Ouen, hvis filmografi gradvist beriget med nye roller i flere år for at arbejde produktivt, men bemærket det kun i 1990. Det er, når han spillede i kostumet melodrama "Lorna Dun". Han blev den elsker af hovedpersonen i filmen.

Så der var sådanne tv-film som "Chancery", "Class of 1961", "Mage". Skuespilleren gjorde sig en to-årig pause efter svigt af drama "lukker mine øjne", hvor hans spil ikke levere kritikere fornøjelse. Denne gang han betalte den elskede teater.

1994 var meget produktiv for skuespilleren, han selv medvirkede i et par med Catherine Zeta-Jones i dramaet "går tilbage til rødderne".

Om Hollywood tilbyder begyndte at ankomme i løbet af denne periode, hvoraf Owen afvist. Men disse film kan ikke betegnes som en succes, de var bare looping. Som et eksempel, en thriller med Holli Berri "rige kone".

Succesfulde trin i biografen

I 1997 Clive medvirkede i en interessant og provokerende film "Addiction", som blev vinderen af festivalen i Cannes. Game of skuespilleren blev meget rost af kritikere, hvilket gjorde ham endnu mere arbejde.

Klayv Ouen, hvis filmografi er ganske tvetydig, ville bare deltage i succesfulde projekter. Måske er det derfor han spillede i stykket "Proximity", foregribe succes filmatisering af dette drama.

Senere i sin karriere har værker dukkede op i filmene "forhandler", "Echo", "clairvoyance". Og i begyndelsen af 2000'erne, Clive deltog i to forholdsvis høj profil projekter - "The Bourne Identity" "Gosford Park" og

anerkendelse

I 2003 skuespilleren fik en ny rolle - den tidligere gangster Graham, der var at undersøge mordet på sin bror. Maleri "Jeg vil sove, når jeg er død" blev inkluderet i konkurrenceprogrammet for Moskvas Filmfestival.

Hans næste film, "Beyond Borders", hvor hans partner gjorde A. Jolie, blev buhet af kritikerne og blev nomineret til den anti-belønning. Imidlertid er denne hændelse ikke rystet tilliden til Owen i succesen af hans karriere. Og det med rette! I 2004 gjorde han sin triumf. Han spillede rollen som den legendariske Kong Arthur i et historisk drama med en knusende budget på halvfems million.

Kritikere igen fundet mangler i dette arbejde, men publikum tog filmen på "hurra". Han betalte sig to gange, og Klayv Ouen er blevet en rigtig stjerne.

Drama "Nærhed", hvor skuespilleren spillede sammen Dzhudom Lou, Dzhuliey Roberts og Natalie Portman, gav ham "Golden Globe" og en nominering til "Oscar". Endelig har hans værker blevet værdsat!

Klayv Ouen, hvis filmografi blev kvalitativt bedre hvert år, medvirkede i en stiliseret film R. Rodriguez ' "Sin City", hvad også gjort indtryk på publikum. Hans partnere var Dzhessika Alba, Mikki Rurk, Bryus Uillis og andre.

I 2005 den første screening af "Derailed". Klayv Ouen spillede rollen som faderen, der har besluttet at begå utroskab og tvunget til at betale for det.

Det rygtedes, at skuespilleren i betragtning til rollen som Bond, Deniel Kreyg men snart begyndte at dukke op i billedet.

2006 var frugtbart for skuespilleren. Hans filmografi suppleret med sådanne bands som "The Pink Panther", "Children of Men", "Må ikke blive fanget - ikke en tyv". Klayv Ouen fortsat vises på denne dag, herunder i serien. En af de sidste - "The Knick".

interessante fakta

  1. Siden 1995 er Owen gift med sin kollega på teatret Sarah-Dzheyn Fenton. Parret har to smukke døtre, opkaldt Hannah og Eva.
  2. Favorit musik skuespiller - det er indierock. Han savner aldrig en opførelse af hans yndlingsband "Hard fi".
  3. Ligesom en ægte englænder, Klayv Ouen interesseret i fodbold og er en fan af "Liverpool".
  4. I 1996 har skuespilleren blevet et eksempel på det ydre af hovedpersonen af videospillet Privateer 2.
  5. I 2006, ifølge en undersøgelse foretaget af udgivelsen af "DZHI Kyu", skuespilleren stod på første skridt og blive den mest stilfulde mand af året forud for sådanne dandies som Beckham og Dzhud Lou.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.