LovSundhed og sikkerhed

Russiske landstyrker - det er kraft!

Landstyrker - den mest talrige og forskelligartede visning af kampstyrker, som blev oprettet for at afspejle fjendens angreb og for at beskytte den nationale territorium i Den Russiske Føderation. Han opført det mest ambitiøse og største blandt de andre tropper. Sandsynligvis alle moderne menneske mener, at i denne alder af teknologi, infanteriet indtager en mindre vigtig plads som før. Men desværre, eller heldigvis, det er ikke sandt. Fra gammel tid man mente, at så længe den fremmede ben ikke er trådt på de vidder af staten, vil det være gratis. Der er denne regel i vores tid, så de landstyrker er fortsat de mest populære grene af de væbnede styrker. Det er dem, der skal gennemføre i tilfælde af angreb modstand.

Hæren inkluderer: tank, motoriseret infanteri, artilleri, luftforsvar. Tilslutning og integration af tropper - er grundlaget for militære kredse. Military Circle er ansvarlig for et bestemt område, som er udpeget af generalstaben. Grundlaget er motoriserede - kernen i kampformationer. De er udstyret med kraftige våben: morterer, artilleri anti-tank missiler, tanks, anti-fly og missilsystemer. Russisk Ground Forces har gennemført den første etape af reformen. Etableret institutionelle og rationel struktur, og numerisk kamp sammensætning givet i normen. Landstyrker forbereder anden fase af en reform: den tager sigte på at forbedre orgshtatnuyu struktur mulig brandskader, kvaliteten af operationelle træning af tropper og stabe.

I 2005 passerede optimering orgshtatnoy struktur. Landstyrker har været underkastet følgende ændringer: reduceret antal ansatte brugt forbedre indlæring netværk, som er ansvarlig for uddannelse junior specialister. Antal medarbejdere er blevet reduceret til det nødvendige minimum. Det samme beløb er planlagt for i år. Det er allerede begyndt at danne to hold, der skal sættes ind i det nordlige Kaukasus Military District. Deres dannelse er der afsat 12,8 mia. Intensivt under byggepladser og små byer, der er beregnet til at uddanne unge krigere. Omforme al Army Rusland - er den vigtigste opgave.

Ikke en hemmelighed, at alle fagfolk indtil for nylig var værnepligtige, der, efter at have afsonet seks måneder, indgået aftale med Forsvarsministeriet. I denne henseende intet har ændret sig, vil soldaterne være 2 år, og 3, og derefter sprede til deres hjem. Kun få mennesker har besluttet for endnu en embedsperiode.

I første omgang blev kontrakten system skabt til voksne og erfarne folk, der ønsker at fortsætte militærtjeneste. Dette er hovedsageligt mænd over 30, der har en familie. Men problemet er ikke så akut, der er en anden - socialt. Desværre tropper fra en enhed af mennesker. Problemet ligger i, at den udøvende fase af de forberedende kampe. Det vil sige, først efter de borgere, der er i kontrakten begynder opførelsen af boliger til dem. Efter ikrafttrædelsen af kontrakten, de ikke modtager alle de nødvendige betingelser, lovede i kontrakten. Alt dette er stadig at blive færdiggjort. Der er, at stræbe efter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.