LovSundhed og sikkerhed

Indstilling af "Bøg": billeder med et skud rækkevidde. Ydeevneegenskaber af SAM "Buk"

I dag vil vi fokusere på sådanne våben som som missilsystemer "Buk". Denne artikel har intet at gøre med politik, så vi vil overveje det rent tekniske side af problemet. Lad os prøve at forstå lidt af, hvad der udgør den selvkørende hær missil anti-fly-system, stifte bekendtskab med sine taktiske og tekniske egenskaber, skydebanen, kort sagt, med alle dets evner. Så vi plante "Buk".

historien

Først skal du beslutte, om destinationen for installationen. Det er ødelæggelsen af aerodynamiske mål flyve ved medium og lav højde ved hastigheder på op til 830 m / sek, manøvrering med 12 enkelt overbelastning og i en afstand af 30 kilometer. I overensstemmelse med resolutionerne fra Sovjetunionen og SUKP centralkomité den 13. januar 1972, og begyndte sin udvikling. Involveret i denne kollektive af udviklere og producenter, der har deltaget i skabelsen af tidligere SAM "Cube". Samtidig blev vi udnævnt til at udvikle komplekse M-22, kaldet "Hurricane" for søværnet, ved hjælp af raketter, fuldt kompatibel med den "Buk".

Udviklere

Som udviklere er blevet identificeret: Forskningsinstitut Instrumentering og Forskning og Design Association, som har navnet "Fazotron". Rastov A. A. blev udnævnt chefdesigner af komplekset. Pre-indlæsning installation blev skabt i den tekniske KB "Start", hvor lederen var Yaskin A. I. crawler, samlet for de komplekse maskiner, udviklet Mytishchi maskinens opbygning plante, som blev ledet af Astrov N. A. 9M38 missiler opgave at udvikle Sverdlovsk ICD "Innovator". afsløring station og, selvfølgelig, målretning "Dome" blev skabt i Institut for måling og præcisions-instrumenter for Ministeriet for Radio. For at den "Buk" kunne være fuldt operationelt, har det udviklet en pakke af faciliteter og teknisk support på chassiset. Afslutningen af den forberedende fase er planlagt til andet kvartal 1975.

ændring af planer

Opløsning af Sovjetunionen og SUKP centralkomité den 22. maj 1974 i lyset af behovet for en hurtig styrkelse luftforsvar panserdivisioner med øget hylde "Cube", som er en del af divisionen, beordret til at skabe en kompleks "Bøg" i to etaper. Først og fremmest var det nødvendigt hurtigt at udvikle en kontrolleret antiluftskyts missiler og brand selvkørende kompleks, der kunne køre 9M38 missiler samt 3M9M3 eksisterende komplekse "Kub-M3". Så på den baggrund var vi at skabe en "Buk" - missilsystem af en ny generation. Og i september 1974 til at sikre dets deltagelse i fælles forsøg. Men uanset dette, havde den tidligere aftalte tidspunkt overholdes fuldt ud.

Fire selvkørende kanon 9A38

Den blev monteret på chassiset af GM-569, og det er i en enkelt enhed kombinerer funktionerne i en selvkørende Pu I Surnov anvendes i "Kub-M3". Oprettet installation 9A38 levere søgning kvalitet i en given sektor, foretager påvisning og den efterfølgende indfangning af mål for automatiske tracking. det løser også problemet før starten, start og tre målsøgende missiler, som blev placeret på det, og de andre tre 3M9M3-styrede missiler fra parring med hendes 2P25M3 PU. Brand apparat kunne anvendes med enten Surnov og autonomt. Dens vægt - 34 tons. Den bestod SAM "Buk" af: Radar 9s35; Digitale system computing; optisk tv reticle; startmotor med magt servodrev; radar jorden forhørsleder, der arbejder i "Password"; udstyr med SPU og Surnov; en gasturbine generator; udstyr orientering, topografiske anker og navigation; life-support-systemer.

Funktion radar 9S35

At beskrive den tid betydelige fremskridt i skabelsen af kvarts og mekanisk filter er nået, mikroovn udstyr, digitale computing maskiner, som er tilladt i radar 9S35, en del af komplekset "Beech", kombinerer funktionerne af belysningsprogrammer stationer, detektion og målsporing. Det plejede to sendere - puls og kontinuerlig bølge, hun selv arbejdede i centimeter bølgelængdeområde. En sender til at opdage og spore mål, de andre - baggrundsbelyste mål og styrede antiluftskyts missiler. Antenne-systemet søger sektorer elektromekaniske signaler fremstillet ved forarbejdning af udførte centrale computer. 9S35 overgangstiden, en del af SAM "Buk" fra standby i kamp var mindre end tyve sekunder. formål hastighed blev bestemt med en nøjagtighed på 10 -20 m / s, hvilket sikrer deres valg i en kørende tilstand. .. Fejl: RMS målt vinkelkoordinatsystemet var 0,5 g ved et maksimum i området - 175 meter. Stationen er blevet beskyttet mod alle aktive, kombineret og rod.

Anti-fly missil 9M38

Denne raket, som er en del af SAM "Buck" blev anvendt fast-dual-mode motor. På grund af kompleksiteten af minedrift opgivet brugen af ram. Desuden har en høj resistens over for nogle, hovedsagelig passive dele af bane og ved høj angrebsvinkel var ustabil i drift. Af disse grunde blev skabelsen af liv forstyrret SAM "Cube". missil ordning var normale, standard, X-formet, som har en lav aspektratio fløj. Ved første øjekast lignede sit udseende et skibs anti-luftskyts missiler familier "tandsten" og "Standard" fremstillet i USA i fuld overensstemmelse med grænserne i størrelse for den sovjetiske flåde. Foran 9M38 placeret instrumenter autopilot, semiactive GMN, sprænghoved og ernæring. Der var ingen raket dele, der adskiller i flyvning, dens længde - 5,5 meter, diameter - 400 mm, styretøj feje - 860 millimeter. Det var udstyret med en målsøgende hoved, som havde en management system kombineret med brugen af proportional navigation. "Beech" - missilsystem har en sådan raket - kunne ramme mål, der flyver i højder fra 25 meter til 20 000 og en række tre og en halv til 32 km, dens hastighed - 1000 m / sek. Missilet havde en vægt på 685 kg, heraf 70 kg sprænghoved.

installation test "Bøg"

Indstilling af "Buk" fra og med august 1975 til slutningen af oktober næste, i 1976, bestået de statslige test. Han førte dem Bimbash PS, og de blev udført på det område i Emba polygon. Som du kan se, installation af "Buk" (foto af hende repræsenteret i undersøgelsen) bestod af: Surnov 1S91M3, brand installation 9A38, overflade-til-luft missil 3M9M3 og 9M38, selvkørende PU 2P25M3 og vedligeholdelse af maskiner. Som et resultat, er der foretaget en række ændringer: en række helikoptere afsløring var 21-35 kilometer i lav højde, flyets - 32-41 km. Time missilaffyring fra tidspunktet for måldetektering var 24-27 sekunder. Opladningstiden og afladning - ni minutter. Defeat fly missil 9M38 var forudsat: i en afstand af 3,5-20,5 km - i en højde på over 3000 meter, 5-15,5 km - i en højde af 30 meter. Det berørte område på vej parameter var 18,5 km i højden - fra 30 m til 14,5 km. Sandsynligheden for brandskader - 0,70-0,93 ved start et køretøj. I 1978 blev fabrikken "Buk-1" ( "Cube-M4") tages i brug.

Egenskaber "Buck", den kommando post

Vi har i øjeblikket kender mange detaljer om den betragtede bevæbnet. Det er tid til at gruppere de mest grundlæggende på ét sted. Så har vi et komplekst "Bøg". Karakteristik af dets bekæmpe aktiver følgende. 9S470 - kommandopost monteret på GM-579 - giver et display, modtagelse og behandling af alle data fra stationer målretning og detektion samt seks 9A310 - brand selvkørende enheder. Han giver et udvalg af relevante farlige mål og deres rette fordeling i manuelle og automatiske tilstande mellem fyring selvkørende enheder, udført den opgave, de er ansvarlige sektorer og mange andre vigtige aktiviteter. Komplekse "Beech", takket være den manual, fungerer fint, når anvendelse af missiler mod radar og interferens. Hold punkt 46 kan behandle mål i en højde på 20.000 meter i en zone med en radius på 100 000 m. Til seks målindikationer udstedt per cyklus anmeldelse station. 28 tons - vægten af KP, givet en besætning på seks.

målretning og sporing station "Dome"

Vi fortsætter med at tale om, hvad anlægget "Buk". Egenskaber "Dome" - den næste fase af sin behandling. Denne station har en elektronisk stråle scanning i højde på 30-40 grader sektor med en mekanisk rotation af antennen for en given azimut. Formål 9S18 - påvisning og identifikation af mål i luften i en højde af 30 meter til 45,5 km, i en afstand af 120 kilometer. Så, om situationen i de oplysninger luft overføres til gearkassen 9S470. Afhængig af set-sektoren indblanding og tilgængeligheden af visning sats svarende til 5-18 sekunder ved omkredsen gennemgang og 2,5-4,5 sekunder, når sektoren gennemgang af 30 grader. Transmit den opnåede information Telecode linje i den fornyede, er 4,5 sekunder, i mængden af 75 karakterer. Det er designet og beskyttelse af virkning, respons, asynkron puls interferens. Også, uanset tilstedeværelsen af beskyttende støj, der registrerer ligger i en højde af 5000 meter fighter. "Dome", en del af den anti-fly kompleks "Bøg", til gengæld, bestod af en rotator, antenne station, antenne tracking-enhed, en modtagende enhed, den transmitterende enhed og andre systemer. I udfoldet position stationen i fem minutter gået fra rejser fra tolden - i 20 sekunder.

Forskelle fyringsanlæg 9A310 og 9A38

Første installation af den anden ( "Beech-1"), kendetegnet ved, at kommunikere ved Telecode linjer er ikke selvkørende og PU 2P25M3 Surnov 1S91M3, og med ROM 9A39 og kommandopost 9S470. 9A310 havde også fire 9M38 kontrollerede luftværnsraketter i sin startindretning, snarere end tre. Dens opladning blev udført i 12 og et halvt minut fra ROM og 16 minutter - fra bil transportlogistik. Vægt - 32,4 tons, herunder fire mennesker, der kæmper besætning. Bredden af brand selvkørende - 3,25 meter, længde - 9,3 m, højde - 3,8 meter. Lad os se mere af, hvad der udgør en kompleks "Bøg". I dette billede, vi vil som altid.

installation start-læsning - 9A39

Denne rom er blevet installeret på chassiset af GM-577. Dens formål - opbevaring og transport af kontrollerede luftværnsraketter - otte stykker, hvoraf fire var på faste huse, fire - på start-enheden. den er også beregnet til lanceringen af fire missiler, yderligere selvstændige lægger dem med med indskud, efterfølgende selvstændige opkrævet otte raketter fra bestemmelse af biltransport. Således er "Bøg" - missilsystem, der kombinerer funktionerne i en ROM selvkørende PU tidligere kompleks "Cube" og TPM. Den omfattede: udløsningsanordning med en Sporingsaktuatoren, med indskud, tap digital computing maskine Telecode kommunikationsudstyr, navigation, bindende topografi, energienheder og strømforsyning. Vægtenhed - 35,5 tons, herunder beregning af tre, dimensioner: bredde - 3.316 meter, længde - 9,96 meter, og højden - 3,8 meter.

Muligheder SAM "Buk"

Dette kompleks havde højere kamp, ekstern og ydeevne i forhold til "terning-M4" og "Cube-M3" komplekser. Hvis bare at se på, hvad er installationen af "Buck" foto af hendes arme, vil nogen forstå al sin magt, som forudsat:

  1. God pålidelighed måldetektering grund af det faktum, at organiserede en fælles undersøgelse af det omgivende rum med seks selvkørende fyring og målretning og sporing station.
  2. Samtidig med de seks mål med et skud bataljon, og, om nødvendigt, og anvendes uafhængigt af brand selvkørende enheder - ydeevne op til seks uafhængige kampmissioner.
  3. Stærk beskyttelse mod interferens ved anvendelse af indbyggede computer målsøger og en særlig belysning typen signal.
  4. På grund af den øgede magt SAM (dets sprænghoved) - meget høj effektivitet af ødelæggelse af flyvende mål.

konklusion

Ved modellering og testresultater, blev det fastslået, at indstillingen for rækkevidde skydning "Buck" - fra 3 til 25 kilometer i en højde på op til 18 km og hastighed op til 800 m / s. I dette tilfælde giver det en kvalitativt angreb mål, der ikke manøvrering. Sandsynligheden for nederlag var 0,7-0,8 ved fyring en guidet missil og kurset indstilling til 18 kilometer. Hvis formålet med manøvrering, kill sandsynligheden er 0,6. På arme luft forsvarsstyrker kompleks "Bøg" vedtaget i 1980. Siden da flere gange gennemført moderniseringen, at forbedre de bekæmpe kapacitet og sikkerhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.