ForretningIndustri

Teknisk understøttelse - det er virkeligt kreativitet

Teknisk support af begivenheder - er et sæt af indbyrdes forbundne processer og elementer, der anvendes under en koncert eller en masse fest. Den vigtigste opgave for specialister på dette område - at sikre korrekt placering og drift af fase design, lyd, lys, videoprojektorer, etc. Teknisk support anses for at være en skræmmende opgave, succes i løsningen af hvilket kun kan opnås ved en koordineret arbejde af hele holdet af fagfolk til at løse det.

For det første er du nødt til korrekt montere hele komplekset fase designs, som er nødvendige for en effektiv og korrekt show. På dette stadium, teknisk support omfatter installation af tårne til lydudstyr, kontrolrum, strukturer til at hænge displays, dekorationer, bannere, skilte, bannere. For at gøre alt dette, skal du korrekt (baseret på sammensætningen af udstyr, el-udstyr, det omkringliggende område) til at planlægge placeringen af ovenstående. Og i betragtning af, at spillestedet for en række forskellige shows ændrer sig konstant, fuldstændigt og præcist tage hensyn til alle nuancerne i vanskelige.

I denne henseende, teknisk support - er en kreativ proces, og endnu mere - kunsten. Hvis du gør noget forkert, så seeren vil helt sikkert mærke. Et af de vigtigste mål, at nå der skal sikre, at teknisk support er lydkvaliteten. Det bør være ren, kraftfuld og harmonisk ophold op i det omgivende rum. Lyd portaler kan være af to typer: til udendørs lyd og under en lineær række. Hvis du bruger indendørs scene, kan den linje bruges til suspension, baseret på to komplementære søjler. Højden og horisontal placering af akustik, dets magt, båndbredde skal planlægges på forhånd ved lyden specialist. Uden denne installation aldrig starter.

Teknisk support omfatter en konsol enhed (lockers hvor placeret job instrueret af lys og lydtekniker). Som regel er det placeret foran scenen i en afstand af 20-25 m. Ofte er det placeret i flere niveauer, og sæt på toppen af sin reception, førende projektorer etc. Lige så vigtigt i dette tilfælde, det tager at installere hegn, udstyr og kommunikation om levering og distribution af elektricitet på sitet, sikkerhed barrierer, støtte faciliteter (telte, markiser). Derudover kan efter anmodning fra arrangørerne af de begivenheder, der findes udstyr til laser show, lys dekoration lavet af væsentlige områder til gåture.

I dette tilfælde en af de faktorer i høj grad komplicere alt dette, er det frister produktion af alle værker. Uden en gennemtænkt organisering af logistik, præcis planlægning installation af det nødvendige udstyr kunne blive bragt i fare. Endvidere skal det bemærkes en vis sekvens af alle de værker, som installationen af nogle strukturer kan følge efter sat i andet sted. Det er nødvendigt at tage hensyn til den potentielle energi: der vil være tilstrækkelig tilgængelig kapacitet, hvordan man kan give ekstra strøm. Og vi må ikke glemme, at alt det dyre udstyr til at beskytte mod tyveri og hærværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.