ForretningIndustri

Serov Mekanisk Plant: på toppen af teknologi og fremskridt

Serov Mekanisk Plant - en store russiske industrivirksomheder. Det blev grundlagt den 1. november 1931. Tidligere som en separat afdeling var en del af Nadezhda metalværker. Oprindeligt produceret til luftfart, jernbane og landbrugsindustrien. I efterkrigstiden begyndte det at producere værktøjer til udforskning arbejde og er blevet den største producent i landet i denne sektor.

JSC "Serov Mekanisk Plant" geografisk placeret i den industrielle centrum i den nordlige Ural-regionen - byen Serov. Udviklet transport infrastrukturen i byen har gjort det muligt for planten til hurtigt at tage en ledende position i branchen og aktivt kommunikere med kunder og partnere.

produktion af anlægget

Nu rækken af planteprodukter repræsenterede et værktøj til olie og minedrift, geologiske udforskning. Også en del af anlægget omfatter en syning shop - den yngste strukturelle enhed. Det blev grundlagt i 1999. Konstruerer og fremstiller arbejder, sport og fritidstøj, sengetøj.

Boringen værktøj fabrik årligt modtager positive tilbagemeldinger fra forbrugere og kunder.

FSUE "Serov Mekanisk Plant" aktivt samarbejder med russiske forskningsinstitutter til at udvikle og introducere nye typer af produkter.

Fabrikkens produktion reguleres af GOST ISO 9001 kvalitetssystem i alle faser - fra indkommende inspektion af materialer til den endelige forsendelse af udstyr til kunderne.

Udstyr og Teknologi

Serovskiy mekaniske anlæg anvender i produktionen af avancerede teknologier ion nitriding varmebehandling af fine detaljer, afkølende tråde, friktionssvejsning af forskellige materialer, varmt og koldt bulk-stempling, præcision EDM, anvendelser og galvaniske belægning.

I 2011 blev fabrikken alvorligt opdateret maskinpark - blev installeret nyt udstyr til forarbejdning af metalspåner, sat i drift den automatiserede linje phosphateringssammensætninger og bearbejdning huse af produkter til civile produkter. Som er blevet etableret femten maskiner med numerisk styring.

Serov Mekanisk Plant: virksomhedskultur

På anlægget er veludviklet og støttet sociale ydelser. Serov Mekanisk Plant har traditionelt lagt stor vægt på virksomhedens virksomhedskultur og forvaltning af de menneskelige ressourcer. Anlægget har sin egen ski base "Snowflake", hvor vinteren kan nyde familie af fabriksarbejdere. Traditionelt begivenheden blev et World Health Day, som holdes på ski base, på årsbasis.

På fabrikken aktivt fremmet en sund livsstil. Det fungerer sportsprogram, som omfatter en svømning konkurrence, tennis, bowling, fodbold, Streetball, volleyball og skak.

Anlægget årligt deltager i Konzhakovsky Mountain Løb Marathon - alvorlig test af udholdenhed i ekstreme bjerg forhold.

På fabrikken tilpasningen for nye medarbejdere og unge professionelle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.