Nyheder og SamfundKultur

Underordning - en simpel underordning eller hierarki nødvendig

Underordning - en streng og ubetinget lydighed junior i rang eller position af en højtstående bygger på principperne om disciplin. Som et eksempel, kan dette virke som en mekanisme for regulering af relationer, der er baseret på deres beføjelser som statslige organer og militære embedsmænd. Denne såkaldte militær disciplin. I enhver anden gruppe, for eksempel i det medicinske team medicinsk facilitet, også henseender princippet om underordning på alle niveauer.

Hvis vi taler om virksomheden sfære og overveje den organisation, der har mere end ét hoved, indførelse af et system af underordning af junior senior er påkrævet. Med en stigning i personale og udvidelsen af de funktioner i virksomheden er der en direkte behov for chefer, som hver styrer sin egen division. I dette tilfælde en tjeneste kommandovej - en mekanisme for officiel underordning af nogle ledere, sammen med deres afdelinger, en gruppe af andre ledere, der indtager en højere position på stigen af hierarkiet. Længden af en sådan kæde i forskellige organisationer varierer. I nogle tilfælde kan kun en eller to trin adskille lederen af virksomheden af de mennesker, der er på den laveste organisatoriske niveau. Organisationer af anden type mellem trinnene kan være så mange lederstillinger mere end et dusin.

Det antages, at den korte kommandovej er mere optimal. Ellers er stor risiko for problemer i forbindelse med den afsides beliggenhed af de menige medlemmer af organisationen fra lederne af det højeste niveau.

Vestlige virksomheder er i stigende grad i de senere år, du kan komme på tværs af en tendens til et fald i længden af stigen af hierarkiet. Samtidig er der en stigning i rollen som vandrette service-relationer, der er mindst lige så vigtig som de vertikale relationer er også finder sted, hvis vi taler om sådan noget som underordning på arbejde. På grund af dette fænomen i sidste ende udvide mulighederne for organisatorisk beslutningsprocesser almindelige medlemmer af selskabet.

Mange virkelig vigtige beslutninger er begyndt at blive taget ikke længere i toppen af hierarkiet, og gennem indførelse af forskellige former for industriel demokrati. I dette tilfælde, kommandovejen - det er ikke bare en mekanisk strukturering.

Det er vigtigt at bemærke, at tilstedeværelsen af ledelsen kæde af enhver længde, en af lederne af en enhed har autoritet til at træffe beslutninger udelukkende inden for deres egne officielle ansvar. Ideel underordning - et system, hvor hver enkelt officer skal sendes automatisk til de højere niveauer af afgørelsen af de opgaver, der går ud over grænserne for sin kompetence. Det er forbudt på nogen måde at krænke den officielle hierarki når der gives officielle ordrer: give ordrer uden at gå gennem hovedet, eller "hoppe" gennem ledelsesstrukturen scenen. Dette kan reducere autoritet vejleder og provokere modstridende give instrukser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.