Nyheder og SamfundKultur

Hvad betyder navnet: fra begyndelsen til den nuværende

De fleste mennesker tror ofte om, at navnet betyder. Nogle mennesker bare ud af nysgerrighed, mens andre ønsker at finde en forbindelse til deres forfædre og vigtige historiske begivenheder. Navnet på hver person oplyser, at det tilhører en bestemt familie, familien - er historisk dannet klan navn. Men ikke altid og ikke alle har et lignende navn - Det hele startede lidt anderledes.

I Rusland processen med dannelsen af navne tager en anstændig mængde tid - fra slutningen af XIV til XIX århundrede. Dette skyldes det faktum, at mens det privilegium at henvise til de velkendte slægt var kun repræsentanter for den øverste klasse, de specifikke fyrster og boyarerne tildelte navn til titlen af de townships, de ejede (f.eks Vitebsk, Smolensk). Her bliver det klart, at navnet betyder. De fyrster er meget stolte, vi forsvarede og skubbet fremad deres jord.

De næste ejere af generiske navne Grow Rich, velkendte købmænd og adelsmænd, som fortjente noget, men ofte lige købt det rigtige. De kaldte deres erhverv eller de tilgængelige øgenavne (Weaver, Rybnik Lihachyov). Merchants agter at bruge den resulterende navn for at udvide kundegrundlaget, kunderne foretrækker at arbejde med personlige huse har sit eget varemærke. Særlige rettigheder var de gejstlige. Af den måde var navnet en spirituel person, kan du bestemme, hvor han fungerede som et sogn (Nikolsky, Kazansky og så videre.).

Resten af befolkningen - almuen. De var Besfamilnov, havde kun et fornavn og efternavn. Arkiverne findes ofte optegnelser: "Peter, Ivanov søn" Det er klart, om Baseret på denne differentiering blev opnået ved den moderne navn hvis oprindelse går langt tilbage i fortiden. Hertil kommer, at almindelige mennesker var for øgenavne, der blev givet til dem af erhverv eller for nogle individuelle karakteristika. En sådan et navn kunne nemt gå tabt ved at ændre deres profession eller karaktertræk, fordi der blev opnået øgenavnet.

Efterfølgende givet navne og tidligere livegne. Ved første øjekast er det ikke klart, præcis hvad navnet betyder i dette tilfælde. Men efter at have forstået, bliver det klart, at de er tildelt navnet på den tidligere ejer, hvilket er grunden til i et område kunne være en masse navnebrødre, der ikke har familiebånd. I 1888 udstedte han et dekret, der kræver, at alle skal have et navn, der skal indgå i dokumenterne. Mange landmænd, som sidstnævnte har indtastet efternavn.

Hvad betyder navnet? Hun har en tvetydig betydning. Nogen kunne få det på grund af besiddelse af territorium eller på grund af sit håndværk, mens andre - på grund af sin korte statur, deformitet eller andre ydre tegn. Så var dens informative værdi langt større end den er nu, på grund af det eksisterende navn kunne lære en masse om en person. I dag, det giver os en smule. Nogle luftfartsselskaber ved ikke, hvad det betyder at navnet på deres slags, da det blev modtaget, hvem deres forfædre. Selv om der er dem, der er nedsænket i søgen efter information i slægtsforskning af dybden, forsøger at finde deres rødder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.