ComputereComputerspil

Hvordan man laver en potion øjeblikkelig skade niveau 2 i "Maynkraft": redegørelse

Når du studerer verden "Maynkrafta" du ikke bare en eller to gange en række nyttige potions. Selvfølgelig, hvis du spiller i overlevelse mode, uden at skulle skrive kommandoer fra konsollen, at opretter potions du vil nå i slutningen, når det er ingen fjende du er ikke bange. Dog vil en af de mest nyttige potions potion skade. Så lad os se på, hvordan man laver en potion øjeblikkelig skade 2. grad fra bunden.

Forbered materialer

Som du ved, ikke trække ud og fisk fra dammen nemt. Kraft øjeblikkelig skader potions Niveau 2 består af flere trin, uden hvilken man ikke vil lykkes. Du har brug for nogle ingredienser, der får ganske problematisk.

 1. Cobblestone. Vi graver kun 3 stykker i en nærliggende landsby eller en forladt fæstning. Du skal dog og så være klar portal til helvede. Derfor tage et par spande med vand og hæld dem i lava. Ved kontakt form, så vi har brug for brosten.
 2. Vi forlader for et helvede af en fæstning og organisere folkemordet der beboerne. Først og fremmest er vi interesseret i Efreet. Af disse, vi banke ud den brændende kerne.
 3. På samme styrke søger vi vækst infernalsk oprustning. Det er også den natur.
 4. Den nærmeste hule ser edderkop og styrke "frø" havde flere øje.
 5. I samme hule eller på en sump ser brune svampe.
 6. Derudover har vi brug for sukker, som kan være fremstillet af sukkerrør.
 7. På stranden, grave op mere sand.
 8. I den nedre verden grave svetopyl.

Alt! Fremstilling er afsluttet. Nu kan du begynde at løse problemet: "Hvordan man laver en potion øjeblikkelig skade 2. grad"

kraftpapir

Der er flere stadier af at skabe potions fra starten. Lad os først og fremmest Lad os undersøge det grundlæggende håndværk, der skal gøres, før brygning potions.

 1. Kraft madlavning rack. Det er for det, vi indsamlet sten og brand stang. For at skabe denne enhed, vi går til bænken. Det laveste antal celler sætte tre brosten, og i midten - en fyrig stang (stang Ifrit).
 2. Næste vi nødt til at skabe pæren, som vil gøre potion. Mindst 3 enheder. Hvorfor - vil du forstå senere. Til dette formål fyret i ovnen sand. En kolbe brug for 3 glasenheder. Enkel matematik: 3x3 = 9. 9 enheder i sandet forsøger at foretage de nødvendige flasker. Placer glasset på arbejdsbord. I 1. og 3. midterlinjen celler og centralt - nederste række. De resulterende kolbe hente vand.
 3. En anden ingrediens, som er nødvendig - syltede spider øjne. Med dette enkle. Ved hjælp af arbejdsbord, kombinere svampe, spider og sukker øjne. Og vi sætter dem i den centrale søjle i nævnte rækkefølge fra top til bund.

potions

Nu er vi klar til at forstå, hvordan man kan gøre den potion øjeblikkelig skade 2. Det skal bemærkes, at på madlavning rack kan ske ved tre potions ad gangen. Det er således tilstrækkeligt at placere tre primære pære, men tilføje dem alle i én ingrediens. Følg disse trin for at forberede den ønskede potion:

 1. Sæt på madlavning rack kolbe med vand.
 2. Tilføj til dem et helvede af en oprustning og få 3 stykker akavet potion.
 3. I denne bouillon kaster spider øjne. Potion får forgiftning effekt.
 4. Poison potion - er grundlaget for at skabe potions skader. Det er kun nødvendigt at tilføje de syltede spider øjne.
 5. For at øge virkningen og skabe de ønskede potions tilføje svetopyl.

Udført. Nu hvor du ved hvordan man laver en potion øjeblikkelig skade 2. Men det er ikke alt, med hjælp fra en anden ingrediens ikke nævnt, kan du øge det endnu mere.

masseeffekt

Hvis du tilføjer pulveret til det færdige produkt, kan du få en eksplosiv mikstur øjeblikkelig skade 2. Dets vigtigste forskel fra sin forgænger i, at hvis du smider det ind i mængden af fjender, så vil der være en eksplosion, som påvirkede alle omkring. Krudt du nogensinde kan finde i statskassen, eller at slå en heks, eller en slyngplante Gast.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.